מערכות מולטימדיה - היש פתרון
-
-
תודה מחקתי
-
תעדכן מה קורה עם זה
-
מעניין מאוד. מי פיתח את זה?
הווייז אכן נראה סגור ומסוגר ואי אפשר לצאת ממנו החוצה. -
אך אמרו שההגדרות של הוייז חסום לגמרי וא"א להגדיר כל מיני דברים, זה נכון ?
-
לא ממש
אפשר להגדיר כתובת מקום עבודה וכו' אבל הכפתור של ההגדרות באמת חסום לגמרי -
@שואף
ואין בזה סיכון שביום מן הימים הגירסא הזאת תפסיק לעבוד אחרי כמה עדכוני גירסא של ווייז ? -
צריך לברר מי עשה את זה, ואיך שלא יהיה כמו שאת הגרסה הזאת הוא עשה כן יכול לעשות בגרסאות החדשות, הרי מסתמא רק "שיפץ" ויותר נכון "קיצץ" גרסת וייז קיימת. אז למה שלא תהיה אפשרות לעשות זאת בחדשים ?
ולגבי המולטימדיה, אז כפי שנאמר לי מבעל הרכב המייצרים של המולטימדיה במקרה זה אדי מערכות, הסכימו להתקין כל גרסה שיביא להם. -
לא הבנתי. אמרת שעדי מערכות פיתחו את הגרסא הזו?
בדיוק שבוע שעבר מישהו אמר לי שהלך לעדי מערכות שיחסמו לו את המערכת מולטימדיה, ואכן חסמו טוב, אבל יום אחד הוא איפס את זה והכל חזר..
-
לא אמרתי שהם פתחו אדרבה זה לא הם אלא מישהו מב"ב, אם זה חשוב לציבור פה אני אברר. ולגבי איפוס, מה שיש לבעל הרכב שאני מכיר שקנה ממש לפני אולי חודש, אין שם אפשרות איפוס כי גם זה נעול עם קוד שלהם... חוץ מזה שאיפוס לא אמור לבטל התקנת וייז מסוים ויחזיר את הישן אלא מקסימום זה ימחק אותו כמו שמחקו באופן ידני את הדפדפן. אולי לא מחקו אפלקציות בעייתיות ברכב של אותו אחד שאתה מכיר אלא עשו איזה נעילה ע"י אפלקצייה אחרת על האפלקציות הבייעתיות ואז אחרי איפוס הכל השתחרר (הבנתי שיש חסימה קלושה כזה בפלא' לא כשרים וצ"ע)
-
החסימה של אד"י מערכות לכאו' לא ניתן לאיפוס רגיל, אך היא לא שוה כלום מכיון שהחסימה היא רק שלא יוכלו להתקין אפליקציות נוספות, אך כידוע הבעיה היא באפליקציית ווייז עצמה (ואכמ"ל) ולכן אם הגירסא ש @הקטן מדבר עליה היא באמת גירסא חסומה ואד"י מערכות מוכנים להתקין את הגירסא הזאת על מערכת משלהם זה באמת יכול להיות בשורה.
-
יש שם עוד פרצה שנודע שסייר הקבצים שהגיע עם הרכב הנקרא ES מכיל בתוכו ג"כ אפשרות לעשות חיפוש בגוגל מבלי לצאת מהאפלקצייה. לכן גם אותו יש להסיר ולהגיע אליהם מוכן עם סייר קבצים ללא גלישה. למישהו רעיון על סייר קבצים לאנדרויד בעברית ללא אפשרות להגיע לדפדפן ?
-
@הקטן של ASUS מאוד מוצלח
-
@ברוך-השם אמר במערכות מולטימדיה - היש פתרון:
@הקטן של ASUS מאוד מוצלח
לגמרי מעולה ממש, אבל דא עקא שבלי סינון איכותי אפשר דרכו להתגלץ' החוצה גם כן.
-
תוכלו בבקשה להעלותו פה
-
אם זה מעניין מישהו אז השגתי מייל של אחד שמתעסק בכל העניין הזה וממנו הגיע גרסת הוייז הנ"ל וברשותו העתקתי המייל לפה nituk3030a@gmail.com
-
הפרסומות של החנויות, שעות פתיחה ותמונות של מקומות שונים עובדים בגרסה המדוברת (בנט פרי לא עובד)?
-
@957 שלחתי לך דוא"ל ישיר, אודה לך אם וכל לענות לי שם.
-
@ינאי
עניתי
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@מנתק אמר במערכות מולטימדיה - היש פתרון:
הפרסומות של החנויות, שעות פתיחה ותמונות של מקומות שונים עובדים בגרסה המדוברת (בנט פרי לא עובד)?
אני חושב שכן עובדים רק הסירו גישה להגדרות ופייסבוק