מחפש פתרון לפירצה מסוימת
-
@957 ניתן בכלל להזמין קו ipvpn בשוק הפתוח? איך שהבנתי זה רק למשרדים אירגונים וכדו' לא?!
-
@aiib השימוש בIPVPN באופן עקרוני נועד לצרכים ארגוניים שכולם יהיו מחוברים לאותה רשת ועל זה כתבתי
במקרה הזה זה גם שימוש ארגוני שכולם מחוברים לשרת הסינון של נטפרי...................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
מבחינת מהירות החיבור יש הבדל לטובת/לרעת ipvpn?
-
@ליכט בעצם מה האינטרס לעבור לדבר כזה? איזה פלוס יש בכך על חיבור סטנדרטי שמחירו כיום כולל הכל מגיע לסביבות 110 שח כולל טלפון?
-
@6262
@סים-כשר אמר בהוט- נטפרי:א. החסימה היא בבסיס וכל התעבורה יותר מהירה
ב. לא ניתן לשנות את הספק ע"י שינוי קוד בראוטר/מודם -
פתרון פרימיטיבי לשאלת פותח האשכול - פעם ואולי גם היום היו חברות 013 במסלול הכשר נועלים את הראוטר בקופסא מברזל עם מנעול, אפשר לגשות לנגר או לעוסקים בברזל שיעשו כזה דבר, וחוץ מזה לשנות את כניסת הברירת מחדל להגדרות הראוטר. אם הפקדת את המפתחות אצל אחרים, חוץ מלקנות ראוטר אחר או לנסות לשבור בכח את הקופסא לא רואה אפשרות לשנות לספק אחר
-
@מנתק אהבתי! :thumbsup_tone2:
-
-
מה שאני עשיתי למישהו לפני הרבה שנים, שיניתי את הכניסה לראוטר מהברירת מחדל וכמו שהציעו לעיל, בנוסף במקום להזמין קופסת ברזל עם מנעול, פתחתי לו את הראוטר פיזי ופירקתי לו את לחצן הריסט בצורה חד-סטרי.
-
@abc אמר במחפש פתרון לפירצה מסוימת:
מה שאני עשיתי למישהו לפני הרבה שנים, שיניתי את הכניסה לראוטר מהברירת מחדל וכמו שהציעו לעיל, בנוסף במקום להזמין קופסת ברזל עם מנעול, פתחתי לו את הראוטר פיזי ופירקתי לו את לחצן הריסט בצורה חד-סטרי.
זה פתרון קצת דורסני כי לפעמים יש צורך אמיתי לאפס ראוטר... לא סתם יש את הלחצן הזה...
-
@6262 אמר במחפש פתרון לפירצה מסוימת:
@abc אמר במחפש פתרון לפירצה מסוימת:
זה פתרון קצת דורסני כי לפעמים יש צורך אמיתי לאפס ראוטר... לא סתם יש את הלחצן הזה...
כמובן שזה היה בהסכמת הנדרס.
-
@6262 בכניסה מהדפדפן ניתן גם לאפס.
-
@למדן-וידען הוא החליף שם את הסיסמה כך שזה לא היה עוזר.
בכל מקרה עם הכל מסודר ובהסכמה והחוסם שמר את הסיסמה לרוב זה בסדר. -
גם בקופסת מתכת סגורה לא ניתן לאפס את הראוטר.
זה לא הרבה יותר דורסני. -
@park אמנם לא קשור לאשכול הזה כלל, אבל תוכל להביא לי קישור לאשכול בפרוג שדיבר על מייסמארטי, זכור לי שכיכבת שם, ואני לא מצליח למצוא אותו
-
@shraga ערכתי את ההודעה, כי זה לא קשור לאשכול ולפורום.
-
@park תודה, מה ההתלבטות?