משפחת נטפרי מתרחבת
-
@magicode עדכן את הנתונים בדף פרסום בנטפרי, והעלה את רמת החשיפה ליחידת פרסום של נטפרי בגוגל, מ-6000 פעמים ביום ל-10,000.
לתשומת לבכם, כל יחידה מקבלת רק 19% מכלל החשיפות ליממה.
זאת אומרת, במהלך כל יממה יש כ-50,000 כניסות לגוגל ממשתמשי נטפרי!
-
@ליכט
מה זה אומר?
אם אפשר בבקשה הסבר?
והאם עדיף ליכנס לאתרים כל פעם מחדש דרך גוגל, או לשמור קחצור דרך של האתר ואז אני לא צריך את גוגל? -
@ליכט אמר במשפחת נטפרי מתרחבת:
@magicode עדכן את הנתונים בדף פרסום בנטפרי, והעלה את רמת החשיפה ליחידת פרסום של נטפרי בגוגל, מ-6000 פעמים ביום ל-10,000.
לתשומת לבכם, כל יחידה מקבלת רק 19% מכלל החשיפות ליממה.
זאת אומרת, במהלך כל יממה יש כ-50,000 כניסות לגוגל ממשתמשי נטפרי!
לפי מה שנראה לי אין סיכוי שמשתמש נטפרי לא נחשף לפרסום המתפרסם בנטפרי ---לפחות פעם אחד.
צודק
-
@ww199ww זה לא קשור ל"עדיף", @magicode נגד דברים שישפיעו על התוצאות.
א. זה הטעיה של המפרסם כאילו יש הרבה חשיפות, בזמן מתכוון רק להגדיל את המספר ולא באמת להסתכל במודעה.
ב. המפרסמים יראו בסוף שזה לא משתלם, כי לא יהיו כניסות/קניות דרך המודעה. -
@ww199ww
לא התכוונתי לתת שום עדיפות, ו @dLive כבר הסביר זאת בהרחבה, רק באתי לבשר טוב על התרחבותה של מעגל המשתמשים של נטפרי. -
הייתי ממליץ לסגור את הפוסט הזה, כיוון שבחשבון פשוט של 50,000 כניסות לחלק ל20 חיפושי גוגל שנראה לי שזה ממוצע סביר שצרכן אינטרנט סביר צורך ביממה יוצא רק 2,500 משתמשים שזה ממש לא הרבה.
דבר זה וודאי לא נכון ויכול לתת חומר לאנשים מסויימים 'יש להם רק 2500 משתמשים' וכו' וכו' -
מי שמשתמש בחוסם פרסומות (כמוני) לא רואה בכלל את הפרסום של נטפרי. אתם יודעים איך לעקוף את זה. קדימה!