VPN החדש - אפשר פרטים?
-
אני מחכה מזה זמן רב לאפשרות של גלישה ממחשב נייד המוגן בתוכנת וייפרי של נטפרי, על כל רשת פנויה, תוך הבטחה שלעולם אגיע לנטפרי.
האם העידן הזה הגיע בויפיאן החדש?
ואם לא - אשמח לפרטים, צפי, ועוד. -
-
עיין כאן
http://netfree.link/wiki/VPN_החדש
מנטפרי תקבלו vpn רק אם תהיה לכם סיבה ממש טובה שלא להשתמש בנטסטיק עם סים מסונן
תוכלו לפנות לRL שמספקת גם כן VPN עם סינון של נטפרי
אל תשכחו להתקין את wifree להגנה מושלמת -
@shraga
אני לא מדבר באופן קבוע, אני מדבר באופן שאני הולך לבית מלון / צימר וכד' ואיני צריך להיות להיות מנותק, אלא אוכל לגלוש באופן בטוח על הרשת המקומית. -
@אבצן ומה יקרה אם כן תהיה מנותק?
כלומר, נטסטיק אתה לא רוצה להחזיק בשביל זה, אבל יוזר ב-VPN כן?
כנראה שאתה מרשה את זה לעצמך כי לא משלמים על זה, רק לפי שימוש... -
השאלה שלך לא לענין.
אתה יודע כל אחד מה העבודה שלו ומה הצרכים שלו?? עד כמה עליו להגיב בדחיפות לדרישות של הבוס או לפתור בעיות אחרות??
לא חייבים להגיב כשאין לך סיבה! -
@אבצן שום דבר לא בקטע אישי ח"ו. אבל הייתה לי סיבה להגיב.
לאחרונה הרבה אנשים חושבים ש"אם כבר יש VPN אז למה שלא יחלקו לכולם?"
שרגא כתב לך בפירוש שצריך סיבה טובה.
אתה יכול לשכור נטסטיק לאותו שבוע שאתה במלון או משהו. זה לא שאתה לא יכול להסתדר. -
אגב, יש גם vpn של rl, שם אין מגבלות, אז מי שמאוד דחוף לו יכול לפנות אליהם
-
@shraga אמר בVPN החדש - אפשר פרטים?:
אגב, יש גם vpn של rl, שם אין מגבלות, אז מי שמאוד דחוף לו יכול לפנות אליהם
ברשותכם אני רוצה להבין
בן אדם רוצה לחסוך כסף.
רוצה להיות רגוע שתיהיה לו גלישה מהירה.
רוצה להיות רגוע שתיהיה קליטה.
ולא להיות תלוי ולחוץ בחבילת הגלישה.
ולכן הוא רוצה VPN - כי הוא רוצה להיות כשר!
אם לא נותנים VPN בגלל בעיה רוחנית, אז שגם בתשלום לא יתנו???
אני מבין שיש גם עניין לחסום כמה שיותר מאינטרנט, אבל....
אשמח להביןואגב האם VPN של RL זה אותו סוג של תוכנה ?
-
@ww199ww
התשובה לזה פשוטה.
בחברות אחרות השירות הזה בתשלום מלא.
וכאן הוא ניתן כמעט בחינם, (15 ש"ח על החיבור כמו כל חיבור + תשלום קטן על עלויות החיבור לשרתים)כמי שהחזיק במשך תקופה ארוכה את שרתי הVPN אני יכול לומר לך שהעלויות ממש ממש יקרות להחזיק שרתים בשביל מי שאתה מגדיר שרוצים / צריכים לחסוך כסף. כסף שנחסך, מישהו אחר משלם אותו בסופו של יום.
וכל זה בלי לדבר על התמיכה הטכנית לזה, שהזמן והכסף שזה שואב בלי תקרה בכלל...@אבצן אם זה נראה לך ממש קריטי לעבודה, אתה יכול לפנות בצירוף הסבר מפורט למה אתה צריך ואם הסיבה מוצדקת תקבל יוזר (אפילו זמני) ואם לא, וזה ממש חשוב לעבודה, אז אפשר לשלם. [זה בד"כ מצדיק את התשלום הנוסף. ולגבי החיסכון הכספי כבר כתבתי שמה שאתה חוסך, מישהו אחר משלם במקומך]
-
@ww199ww למה, צריך לשאול את @administrators
אני רק יודע שדעתם כתובה בפורום הזה (כי אני קראתי אותה פה), ולמרות זאת אנשים חוזרים ושואלים ומתווכחים על הנקודה הזו עוד ועוד.אז הנה השאלה שלכם בקצרה:
"אם כבר יצרתם VPN בשביל אלו שחייבים, למה שלא תתנו לכולם - בתשלום יחסי, כמובן?"תשובה אחת עניתי בעצמי כאן, אבל אני באמת לא מוסמך לענות, אז נשאיר ל@administrators את העונג.
בינתיים, הנה ציטוטים נבחרים של @magicode :
"
כי אנחנו לא יכולים לבנות מערכת מיוחדת בהתאם לכל רצונותיו של כל משתמש. במיוחד שאני לא אוהב משתמשי VPN. ואני רוצה כמה שיותר להקשות על ה VPN כדי שכמה שפחות יעשו אותו. כי VPN זה מסוכן.
זהו זה העניין שאנחנו רוצים כמה שפחות ש "אצלי בבית אין נטפרי מובנת בקו אלא אני גולש דרך בזק"
ואגב זה הסיבה שקשה היום להשיג חשבון VPN אצל אורי וירטואל.זה נתון מדאיג.
נראה לי צריך להעלות את המחיר של ה VPN ל 30 שקל אולי יותר.האמת שלא חשבתי שמחוברים משתמשים של קהילות ב VPN.
אם אני הייתי קהילה לא הייתי מסכים שיתחברו ב VPN. רק כשאין דרך אחרת לגמרי.זה קשור אלי. אני אמרתי ל @clickone לתת VPN רק מתי שיש לו צורך אמיתי.
ולא מישהו שרוצה ליהנות גם מנטפרי ועוד אינטרנטים אחרים. או שהוא רוצה לחסוך כמה שקלים.לא יודע אם @clickone יאשר לך להשתמש ב VPN.
לא כל מי שרוצה להנות משני העולמות מקבל VPN.
רק מי שלא יכול להתחבר בדרך אחרת."
הערה: התשובה הזו נכתבה תוך כדי תשובתו של @clickone , אבל אני לא רואה סיבה למחוק אותה, מאחר והוא מדבר על עניין כספי, ונראה של@magicode יש סיבה נוספת.