מתוך ויקיפדיה.
-
@magicode אני מבין שזה מה שאתה רוצה שיהיה כתוב, אבל אתה אמור לדעת שויקיפדיה כותבים מה שהם רוצים ולא את האמת.
הספיקה לי הפעם שעבדתי להסביר את ההבדל והמעלה של נטפרי. זה מתסכל לעבוד מולם.
לדוגמא, המשפט יכול להיפסל כי הוא דעה אישית/אין לו מקור אמין (הפורום לא נחשב מקור אמין לדעתם, רק מה שמפורסם בדף הבית, וגם זה נלקח בעירבון מוגבל כי זה "מוטה" על ידי החברה...) ועוד אלף כללים אחרים ומעצבנים שם.
אתה יכול לעבוד רבע שעה ללטש את המשפט, והוא נמחק בשנייה כי הוא לא "ויקיפדי" מספיק, ולא יהיה לך שום מה להגיד נגד זה.
אבל אני אנסה, ונראה אם ימחקו את זה שוב.
רק תדגיש בראשית הפוסט את הנקודה שלך, כדי שזה יהיה חד משמעי... -
@dLive אמר במתוך ויקיפדיה.:
הפורום לא נחשב מקור אמין לדעתם, רק מה שמפורסם בדף הבית
אולי תצטט את המשפט של @magicode לעיל, באיזשהו מקום בנטפרנדס, ואז תציין שם בויקיפדיה את המקור בנטפרנדס שתחת הדומיין של נטפרי (http://netfree.link/wiki).
(מה ש @magicode כתב כאן באמת לא חייב להוות עבורם מקור אמין, מכיון שאין ל @magicode אף לא תוית של 'תומכים ובודקים', כך שאין להם מאיפה לדעת שהוא מוסמך לדבר בשם נטפרי).
-
פוסט זה נמחק! -
@dLive
תראה אני לא בעד ויקיפדיה אבל אני לא חושב שצריך להכניס מתחרים לערך של נטפרי ולטוב ולרע. -
@magicode
אני בכל אופן, לא הזכרתי שום מתחרים. הזכרתי את הראשוניות של נטפרי בתכונות סינון מסוימות. (מבחינת "עולם הסינונים" נטפרי הביאה בשורות חדשות, זה דבר שאמור להיות מאוזכר בערך לדעתי.) אבל אני לא מייחס לויקיפדיה חשיבות רבה כ"כ, עד כדי להתעקש על דעתי יותר.
הרעיון של @ליכט מוצלח, עדיף להוסיף את זה באיזה מקום יותר רשמי מהפורום. -
@magicode רק חסר שויקי ידעו על השורה המופיעה בכל כניסה אליהם בשביל שהם יתנו במה מכובדת לנטפרי
(ואולי זו הסיבה שהם כותבים ככה...) -
@chaimke4 זה מוזכר בפירוש בערך.
-
@dLive תכניס בבקשה בקישורים חיצונים גם את האתרים של המשווקים
-
@סים-כשר ויקיפדיה נגד תכנים פרסומיים...
לך תתווכח... -
מאיפה המקור ל 32 עובדים? נראה זה הדבר שהכי דרוש מקור.
-
@magicode
פשוט תמחק -
-
@סים-כשר תודה רבה
-
ויקיפדיה היא אנציקלופדיה ציבורית שכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, ויש שם הרבה סילופים. וטוב עשו נטפרי ששמו כותרת לעיין במאמר שנכתב בהידברות על נושא זה. ובוודאי שאין משמעות למה שכותבים שם לגבי החסימה המהודרת של נטפרי, שאין צריך לפרשנות של אותו כותב בויקיפדיה.
בהצלחה -
נראה שויקיפדיה חזרו בתשובה.
רוב הנושאים בדיון בפוסט הזה תוקנו, כולל הדגשות שהיו בעבר בנושאי תעודות האבטחה..