יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
-
בסינון תמונות
למה שכל התמונות המופעיות בדף ישלחו מיידית לבדיקה?
מה זה חסר?
מי צריך את כל התמונות?
מהיום שיהיה כתוב על כל תמונה במקום נשלח לבדיקה
יהיה כתוב לחץ כדי לשלוח לבדיקה
ואז לא יהיה כזה לחץ של תמונות במאגר של הבודקות כי רק מה ששלחו יבדק וכך יקח ממש שניה אחרי הלחיצה לשלוח ויבדק ואז יחתם שנבדק ואושר ויהיה פתוח לעד
ואם זה לא מוצא חן למישהו אז הכל ישלח אבל על משלוחצים יהיו ראשונים בתור
כי מי שמחפש שעון בדגם מיוחד ורוצה לראות את התמונה לא צריך את התמונות של האופניים והגמבויס
וכן מי שצריך לגרפיקה תמונה של סידור לא צריך של אש ושל עצים ואבנים ואם יש כיתובים מתחת לתמונות אז ילחץ רק על מה שצריך כי הוא לא מחפש מה לעשות
ומי שנכנס לאתר לראות כותרות או רק לבדוק משהו קטן לא צריך את אלפי התמונות שיש בדף וגורם לחץ ועיכוב בבדיקת תמונות לשווא
רעיון מוצלח ! לא? -
@דברים-בטלים לדעתי זה יחצה את סכום התמונות שהבודקות בודקים
וכן זה גם יחסוך טעויות שנפתחות תמונות לא ראויות פה ושם כי כולנו חרדים לא נלחץ על תמונות כאלו
כי הרבה פעמים כבר נתקלתי עם תמונה לא אי אי אי כי זה נפתח אוטומטי וגויה לא שמה לב וזה הרבה מידי וכו'
נראה לי שזה רעיון אדיר! חברה איפה המוניטין? לא מגיע לי ? -
@דברים-בטלים אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@דברים-בטלים לדעתי זה יחצה את סכום התמונות שהבודקות בודקים
וכן זה גם יחסוך טעויות שנפתחות תמונות לא ראויות פה ושם כי כולנו חרדים לא נלחץ על תמונות כאלו
כי הרבה פעמים כבר נתקלתי עם תמונה לא אי אי אי כי זה נפתח אוטומטי וגויה לא שמה לב וזה הרבה מידי וכו'
נראה לי שזה רעיון אדיר! חברה איפה המוניטין? לא מגיע לי ?את זה כבר לא הבנתי.
תלוי מה הדבר שאתה רוצה, יש תמונות שאתה לא יודע מה מסתתר מתחת, וזה כמו גירוד של חיש גד.
הרי למה הגעת לאתר המסויים הזה? כי חיפשת משו.ולעצם העניין יהיה קשה מאוד לאנשים ללחוץ אחד אחד על תמונה...
-
@ww199ww נכון במצב הזה תשלח הכל עד שתמצא
אבל לרוב במקרים דחופים בנאדם מחפש תמונה ספציפית
וזה לא נראה לי כ"כ קשה בכלל לא שמים לב לזה בכלל
אני חושב שכל משתמש במחשב לוחץ כמיליארד לחיצות ביום -
@דברים-בטלים
האבסורד הוא יותר גדול, כי לפעמים אתה בטעות נכנס לאיזה דף, ואינך צריך משם כלום, אבל המערכת כבר שלחה את כל התמונות לבדיקה.
ויש להוסיף על עצתך לעשות אפשרות לשלוח כל התמונות בדף לשליחה.
חזקו ואמצו. -
רעיון טוב אבל צריך שתהיה גם אפשרות לשלוח את כל הדף לבדיקה ולא להצביע על כל תמונה.
אגב. אם כבר הדף נשלח ולא נבדק וסגרת את הדף כמדומני שהתמונות לא נשלחות לבדיקה.אגב אם כבר מעלים את הנושא של סינון התמונות יש לי תחושה שכשאני שולח תמונות והם נבדקות אם אני פותח שוב את האתר הוא מסמן שוב פעם נשלח (בחלק מהאתרים, למשל ביד 2 קרה לי כמה פעמים) יצא לכם כזה דבר או שזו בעיה שלי?
-
@chaimke4 עיין הודעה קודמת.
-
@chaimke4 לי יש גם תתחושה הזאת
-
@דברים-בטלים
כבר העליתי את הרעיון הזה (בערך) לפני 7 חודשים, ראה: http://forum.netfree.link/post/8948
(ושם כבר כתבתי שהרעיון הזה כבר הועלה בפורום הישן ע"י @םןץףך לפני למעלה משנה). -
@ליכט נו ואז???
אז הרעיון של הבדיקת תמונות בכלל היה חידוש עצום
אבל כהיום צריך פתרונות -
אולי צריך לעשות בפאנל הניהול שיהיה אפשר לבחור האם לשלוח תמיד את התמונות או רק לפי בחירה בזמן מסוים
ואם מישהוא בוחר שלא תמיד ישלח שיוכל לבחור שכל הדף או תמונות ספציפיותואולי עד שנטפרי יעשו את זה אולי מישהוא יתנדב אם זה אפשרי טכניות ליצור תוסף שחוסם את השליחה של התמונות לסינון כמובן עם אפשרות לביטול החסימה
-
ודרך אגב הודעה /בקשה כזאת צריך להפנות ל @administrators ול @magicode
-
או לרשום באשכול שכבר נשכח מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי
-
לגבי התוסף הציעו זאת בעבר. רק צריך לקחת בחשבון שעם כזה תוסף לא יהיו תמונות כלל. כי אף התמנות שנבדקו כבר לא יופיעו. כי התוסף יחסום את כל הגישה למערכת הנתונים.
אבל זה לא סותר שכדאי לעשות כזה תוסף כי יש הרבה פעמים שאין צורך כלל בתמונות.
כדאי גם להוסיף כמו שיש בחוסמי הפרסומות באתר זה שלח תמיד באתר זה אל תשלח תמיד באתר זה שאל אותי קודם וכו' וכו'.
לא זכיתי להיות נמנה על יוצרי תוספים כך שדברי הם המלצה בעלמא. -
@aiib אני חושב שכל אחד יעשה שישלח הכל ולא שווה כלום
-
@מעמד לגבי האשכול הזה, נראה לי הוא כבר איבד את האפקט שלו כי יש שם אם אני לא טועה מאות הצעות לשיפור ולכן דברים חשובים יותר כדאי לתת להם במה נפרדת.
או שתינתן האופציה להצביע עבור הבקשות לשיפור וע"פ כמות ההצבעות קודם ההצעה. -
@aiib העניין הוא שאם היה בדיקה מהירה כבזמנים הטובים שבכמה שניות נפתחו כל התמונות
אז החרשתי
אבל הצורך בדבר הוא כי זה ניהיה ממש איטי כמו צב גוי -
@דברים-בטלים לא כ"כ מבין את השאלה, הרי התוסף הזה יהיה בגדר המלצה מי שירצה להתקין יתקין ומי שלא לא.
כך שמי שירצה לשלוח ישלח ומי שלא לא. -
@aiib א"כ מה הועילו חכמים בתקנתם
הרי כל הרעיון הוא לזרז את בדיקת התמונות
וזירוז משמעותי יהיה אם יחליפו את מערכת בדיקת התמונות
למערכת שיהיו צריכים לשלוח כל תמונה
כך לא יהיה תמונה נשלחת לשווא ויחסוך המון זמן וכסף -
@דברים-בטלים אם תעשה כזה דבר חסל סינון נטפרי. מי רוצה לעבוד בבדיקה ושליחה של תמונות?! [במיוחד כמו שכתבתי שהתוסף אמור לחסום את כלל התמונות כולל המסוננות]
כל הנושא שמדובר הוא שמי שירצה להתנדב יתנדב במיוחד שתהיה האופציה להגדיר שמאתרים ספציפיים לא ישלח כך שבסופו של דבר תהיה הצטברות של חסכון בשליחת התמונות.