יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
-
@דברים-בטלים אם תעשה כזה דבר חסל סינון נטפרי. מי רוצה לעבוד בבדיקה ושליחה של תמונות?! [במיוחד כמו שכתבתי שהתוסף אמור לחסום את כלל התמונות כולל המסוננות]
כל הנושא שמדובר הוא שמי שירצה להתנדב יתנדב במיוחד שתהיה האופציה להגדיר שמאתרים ספציפיים לא ישלח כך שבסופו של דבר תהיה הצטברות של חסכון בשליחת התמונות. -
-
@דברים-בטלים זה לא חכמה כשהתמונות נבדקות במהירות לומר שאין בעיה ופתאום כשיש עיכוב להיזכר שצריך למצוא פתרון, בא נמצא עכשיו פתרון.
אתה צודק שזה לא יוריד בכמות מטורפת את התמונות אבל זה יכול להוריד בצורה משמעותית. כך שזה שווה את המאמץ.
למבינים: מה גורם בטעינת דף אינטרנט שהתמונות נשלחות לבדיקה? [אני לא מבין בזה כלל אבל אולי מכאן נתקדם הלאה [אשתי מתכנתת....]] -
@aiib אז תשאל אותה לפני....
התמונות נשלחות לבדיקה כשהדף נטען.
אתה יכול (באקספלורר לפחות ונראה לי שגם בכרום) לומר לדפדפן לא להביא תמונות, ואז ממילא הם לא יישלחו לבדיקה, ורק מה שתרצה תלחץ קליק ימני > "הצג תמונה"
ואז אם יש לתמונה סטטוס, אז תראה לפי הסטטוס, ואם היא חדשה, תראה שהיא נשלחה לבדיקה -
הרעיון לא רע,
בנתיים יש הרחבה בכרום שמסתירה את התמונות, אפשר ללחוץ עליה כדי להציג את התמונות (יש כמה כלים כאלה)אולי אפשר לקחת את הקוד של ההרחבה ולפתח אותו לנושא הזה...
יש להחליף סיומת לCRX
-
@clickone לכן פניתי ל'מבינים'..... [אשתי לא מתעסקת בסינונים...]
איך עושים זאת? -
@aiib אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
[אשתי לא מתעסקת בסינונים...]
זה לא קשור לסינון, אלא להבנה איך עובד האינטרנט, שכל מפתח מתחיל / איש רשת אמור לדעת..
-
@clickone שאלתי אותה לא הבינה/ לא רצתה להבין....
-
-
היום אנשים הם עם ראש קטן ומה שלא חייבים לדעת הם לא רוצים לדעת
ואגב באמת מתכנת/טת לא אמורים לדעת איך עובד רשת
הם מכירים את שפות התכנות גאווה וכו ' וכו' אבל ברשת מאן דכר שמיה -
@דברים-בטלים @administrators
אולי במקום או בנוסף יינתן מענה מהיר יותר למשתמשי פרימיום שישלמו יותר? -
הרב @דברים-בטלים, אני מתנגד נחרצות להצעתך, זה מסרבל את חווית הגלישה.
אמנם אתה מנסה לפתור את הבעיה של ריבוי התמונות שנשלחות לבדיקה לאחרונה,
אבל זה פתרון מיקרו, נטפרי חושבת ומתכננת במאקרו.
הפתרון הוא להוסיף בודקי תמונות, דבר שאגב, כבר נעשה.@chaimke4 הנושא הזה עלה כבר כמה פעמים בעבר, מימושו הוא לא ריאלי.
הסכום שיצטרכו לשלם אותם מנויי פרימיום עבור השירות האקספרס,
יהיה כ"כ גבוה (כדי לממן את העובדים) שאיש לא יסכים לשלם אותו. -
@MacroShadow בהנחה ש200 מנויים רוצים בודק תמונות נוסף (או בודקת..) כל אחד מוכן לשלם עוד 20 ש"ח לחודש. 4000 ש"ח לא מספיקים לאיזו פיליפינית? רק שאלה
-
@chaimke4 מסתבר ש200 מנויים על בודקת אחת זה כנראה מה שקורה עכשיו בכל מקרה...
-
@chaimke4 אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@MacroShadow בהנחה ש200 מנויים רוצים בודק תמונות נוסף (או בודקת..) כל אחד מוכן לשלם עוד 20 ש"ח לחודש. 4000 ש"ח לא מספיקים לאיזו פיליפינית? רק שאלה
לא.
200 מנויים * 20 תמונות בדקה (ואם הם נכנסים לEBAY זה הרבה יותר.)=4000 תמונות בדקה.
כמה תמונות בודקת יכולה להעביר בדקה? 60? אז כבר אתה בדיליי של למעלה משעה!
אז תעשה עכשיו חשבון כשיש לך דיליי של 2 שניות כמה בודקות יש. וכמה אתה צריך כדי להגיע לזמן בדיקה של 0-2 שניות במנוי פרמיום. -
@clickone לא מתכוון שהם בודקים לבד. הם מוסיפים עזרה לצוות שבודק כבר ובודקים בעדיפות תמונות שנשלחות ממשתמשי הפרימיום וגם אם יש פעמים שיש דרישה להרבה תמונות אז להם תהיה המתנה של חצי או רבע מהזמן. לא כן?
-
מה זה?
בדיקת התמונות - תרומת ידידינו הרה"ח ר' יעקב יוסף אורזל שליט"א - לונדון.
צדקתו עומדת לעד. -
@שואף
היה תמיד, בכל אופן מלפני חודשיים.
(אא"כ התכוונת לשאול משו אחר) -
@שואף זה יהודי יקר המממן את עלות בדיקת התמונות.
-