תוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2
-
-
אין על נטפרי!!!!! וכמובן על @magicode !!!!
-
@magicode אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
לדעתי אם בן אדם רוצה לעשות חסד ולהתחשב שיעשה חסד ויתחשב. וזה חשוב מאוד.
אבל זה לא נכון להכריח אחרים להתחשב ולעשות חסד.אשרינו שזכינו, איזה טוהר המידות, איזה משא ומתן באמונה, איזה ישרות, ככה זה כשהכל באמת לשם שמים, בלי מחשבה של כסף, בלי יחצנות, ובלי שחצנות, בלי אינטרסים, לא רואים כאלה דברים בדור הזה. אשרינו שזכינו שיש כאלו יהודים, ואשרינו שאנו מחוברים לחברה שאלו הם מנהליהם.
ועל כזה יגיע כפו נאמר במשנה שהוא יותר מיראת שמים.
תודה רבה ויישר כחכם להוסיף חיל להרבות כבוד שמים בעולם. -
בדיוק רציתי לכתוב. שמי ששלח פחות תמונות באותו יום התמונות שהוא שולח נבדקות לפני מי ששלח הרבה תמונות.
אני חושב שזה הוגןאבל צריך גם לזכור (ככה אני זוכר בהתחלה)שחלק רציני ממה שהוקם נטפרי זה היה כפתרון לגרפיקאי/יות
אז אולי באמת הגיע הזמן לעשות מסלולים כמו שהזכירו פה -
תודה רבה @magicode @zvizvi @אברהם-כהן
-
אבל חשוב מאד שיוכלו להגדיר באיזה אתרים לא ישלחו תמונות ובאיזה לא.
כי בלעדי זה יש יותר סירבול וממילא פחות אנשים ישתמשו בפונקציה הזו. -
בדיוק רציתי לכתוב. שמי ששלח פחות תמונות באותו יום התמונות שהוא שולח נבדקות לפני מי ששלח הרבה תמונות.
סליחה אבל איני מבין את ההיגיון בעניין, דוקא בהרבה מקרים אלו ששולחים הרבה תמונות הם אלה שנצרכים למהירות הגבוהה בבדיקת התמונות מחמת עיסוקם, איך אפשר לעשות דבר שכזה מבלי ליצור מנגד אפשרות של תשלום למשתמש פרמיום למי שצריך מהירות גבוהה של בדיקה לצורך עיסוקו? (אלא אם כן יצא שמכיון שהרבה ימעטו את השליחה של התמונות יוצא שבסה"כ גם הגרפיקאים וכד' ירוויחו כי המהירות הכללית של בדיקת התמונות תתקצר)
-
@ezra כל עוד לא ניתנת האפשרות לעשות מסלולים בתשלום [כי כבר הסבירו כמה פעמים שלהוסיף עוד בודקות זה הרבה כסף וגם אם יהיה מסלול שיהיו שותפים בו 40 איש ויוסיפו בודקת רק בשבילם זה ייצא יקר ולא יעיל] מאד הגיוני שהרי כולם משלמים אותו דבר ומדוע אחד יצרוך מהשירות יותר מהשני אז לכן מגיעה זכות קדימה.
-
@magicode זה הורס את נטפרי. גם אם יש את זה רק למי שרוצה!
כל מה שטוב בנטפרי זה שיש כל כך הרבה חומר שכבר נבדק לכולם, וזה קורה ע"י שכל אחד שפותח פותח לכולם והרוה נהנים ממה שהם כבר לא צריכים לפתוח ולבדוק.
עדיף לחכות את זמן ההמתנה לשליחת תמונות - ולקבל מהצד השני הרבה יותר תמונות שכבר נבדקו.
בטלו מהר את התוסף, כי אם יהיה אותו ליותר מדי אנשים - זה יזיק לכלל הגולשים!!! ויהרוס את כל מה שטוב בנטפרי ויוריד את היתרון העיקרי שלה על נתיב ואתרוג!
כדי לפתור את בעיית המהירות הייתי מציע שתגבו כמה שקלים יותר על השירות ותוסיפו בודקים. -
@איש-טוב אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
כדי לפתור את בעיית המהירות הייתי מציע שתגבו כמה שקלים יותר על השירות ותוסיפו בודקים.
עיין בדברים אלו:
@aiib אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
[כי כבר הסבירו כמה פעמים שלהוסיף עוד בודקות זה הרבה כסף וגם אם יהיה מסלול שיהיו שותפים בו 40 איש ויוסיפו בודקת רק בשבילם זה ייצא יקר ולא יעיל]
-
@smk148 מי ביקש מסלול מיוחד?
שכולם ישלמו יותר ולכולם יהיה יותר מהר.רק אז זה יהיה יעיל וזול -
בשביל לאזן את הדבר הזה אולי נכון לעשות מסלולים למי שמשתמש יותר בתמונות שישלם יותר
אומנם זה לא יספיק לכאורה ליותר בודקות אבל זה יעזור בכללי ויהוה איזון -
@shukiha שמת לב שכמעט כתבת שם ה'.
זה מיד קפץ לי כשראיתי את ההודעה שלך. -
אני יצאתי מבולבל לגמרי, האם טוב שאני יתקין את התוסף, או לא טוב. בבקשה מההנהלה, לא להתבייש ולומר את כל האמת, האם אכן התוסף יקל על בדיקת התמונות, או יכביד, האם זה אכן יועיל שהתמונות יבדקו יותר מהר, או לא. ומהם החסרונות שיש בתוסף, או כאלו שיתכן שיגרמו מחמת כך.
תודה רבה -
@MacroShadow אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
זה מיד קפץ לי כשראיתי את ההודעה שלך.שגגת מקלדת
-
@MacroShadow אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
זה מיד קפץ לי כשראיתי את ההודעה שלך.תרשה לי לנחש שהרובוט של נטפרי בודק גם את הנושאים האלו?
כמו כופרים וכדומה שבכוונה כותבים כך. -
@ww199ww
הרובוט גם מתקן אם מישהו כותב זמני היום לא מדויקים
מזהיר בפני דבר שקר
ניתן לסמן V באיזור האישי והרובוט גם יטול ידיים עבור מי ששכח,וכו'
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
ועדיין אני חושב כמו ההודעה הקודמת. -
חבל מאוד שלא הודיעו קודם
ובכלל זה פתרון שחוסם גרפיקאים.
לדוג' ישבתי היום בצהריים על שאטרסטוק לחיפוש כמה וכמה תמונות, אך פתאום התמונות לא נשלחות... מחכה חצי שעה, שעתיים, שלוש ועדיין...
לדעתי פתרון -חסרון.
מה גם שאם אני מחפשת למשל תמונה של סיר- הבודקת מקבלת כמות של תמונות בנושא כך קל לה לבדוק ולהעביר, לא כן?ואשמח לקבל תשובה אם תהיה לי אפשרות לעבוד בלילה או שלא. (עברו יותר משלוש שעות ולא נבדקו לי תמונות!)
-
היה באג בשעות האחרונות חלק מהתמונות לא נשלחו. בלי קשר למנגנון. עכשיו תוקן העניין ב"ה.