נט-סטיק חסום לחברה אחת
-
@clickone דווקא לי זה נראה שיש תג מחיר לכל פריצה שכזו משהו כמו כמה יורו בודדים.
כך מבדיקה מלמעלה שלי. -
@aiib אמר בנט-סטיק חסום לחברה אחת:
@clickone דווקא לי זה נראה שיש תג מחיר לכל פריצה שכזו משהו כמו כמה יורו בודדים.
כך מבדיקה מלמעלה שלי.המחיר נע בין כמה יורו, תלוי איזה מכשיר, לבין כמה עשרות שקלים, ואפילו ראיתי מי שרוצה 240ש"ח, וכששאלתי אותו על המחיר המופקע, אפילו לא הבין מה הבעיה.
בכל מקרה אני עדיין מחפש בחינם. -
@clickone תודה רבה, אכן יש שם קודים בחינם לכמה דגמים, ובתוכם לאחת שאני צריך. אבל אני לא יודע היכן להכניס את הקוד. כי אני בכלל לא מצליח להתחבר לרשת, כך שיעלה לי חסימה. אם יש למישהוא מדריך איך פותחים ע"י קוד, יבוא עליו ברכה.
-
@סופר
מי אמר לך שהסטיק שלך חסום לסים זר?
יתכן מאד שפשוט צריך הגדרות רשת
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 כמעט בטוח שזה חסום.
אדרבה אתה יכול לעזור לי בהגדרות רשת. -
אני מאד שמח על השרשור הזה. יש לי נטסטיק של HUEWEY מפרטנר וגם אני לא מצליח לגרום לסים החדש לעבוד בו. הצלחתי להיכנס להגדרות שלו אבל ללא הועיל. ייתכן שיש לי בעיה בהגדרות הרשת כי אני לא מכניס שם וסיסמא להוטמובייל אבל לא קיבלתי שם וסיסמא בעת שרכשתי את הכרטיס.
-
@Yoav איזה דגם יש לך ?
רכשת את זה בארצינו הק' -
בהקשר להתכתבות הארוכה כאן, אז אולי יש פה מישהו שיוכל לעזור לי גם כן, יש לי נטסטיק של מודל E8372 שהוא גם משדר קליטת WIFI שגם כן נקנה בחול, ועל מנת לעשות איזושהי פעולה הוא כותב לי להקיש שם משתמש וסיסמא, האם למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
בתודה מראש.. -
הוא של HUEWEY
-
@שמריהו אתה צריך קוד לשחרר את זה, אפשר לקנות קודים בהרבה אתרים, עדיין לא הגעתי מי הכי זול, אבל נראה לי שכאן. Dc-unlocker.com
ויתכן שיש גם חינם, אולי בקישור הזה https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjm2IK7vsfUAhUHtRQKHfQWCisQtwIIKDAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbDYo991sXoI&usg=AFQjCNFLRG-oXfCYVtlqkYeCBibdlue6rQ&sig2=FH3SToGP-CPCgw4nupTfzA -
הסרטון חסום, שלחתי לנטפרי בקשה שיפתחו לי את זה...
מה זה בעצם הקודים האלו?
אני יכול לשאול את המוכר מה הקוד?
כי יש לי את המייל שלו.. -
@שמריהו אנא תודיע לי אם פתחו לך את זה.
בארצנו יש חוק שאוסר למכור מכשיר סלולרי שפתוח רק לחברה אחת, וסגור לשאר רשתות. על כן הוא חייב לתת לך קוד בשביל לפתוח.
אם אין לו אתה יכול להחזיר את זה ולקנות אחר. -
זה נקנה בחו"ל, כפי שכתבתי..
-
@שמריהו לי יש גם מכשיר כזה.
ברירת המחדל של שם משתמש וגם סיסמא הוא: ADMIN -
@שואב-מים אמר בנט-סטיק חסום לחברה אחת:
@שמריהו לי יש גם מכשיר כזה.
ברירת המחדל של שם משתמש וגם סיסמא הוא: ADMINלצערי הוא כותב לי שם משתמש וסיסמא שגויים
-
@שמריהו אני יסביר לך, כמו שהיה כאן בארץ לפני עידן כחלון, כל חברה שמכרה מכשיר סלולרי חסמה אותו לחברה אחרת. כך גם הרבה מכשירים שקונים בחו"ל,חסומים לחברות אחרות. והדרך הפשוטה לפתוח אותו, היא ע"י קניית קוד שמשחררת את המכשיר לקליטת סים זר.
יש מכשירים ישנים שיש להם קודים חופשיים ללא תשלום. וכן אני בטוח שבעלמא הדין ישנם אפשריות לפרוץ בלי לשלם, אבל עדיין לא מצאתי את הדרך. אולי בסרטון המצורף כתוב איך עושים את זה. -
אם מישהוא יכול לעזור לי בהגדרות של הנטסטיק. מה לכתוב בכל מקום.
0_1497813295616_123.pdf -
לא הבנתי מה העזרה בקובץ ה-PDF שלעיל.
-
@משה.פ צילום מסך של החלונות בו אמורים למלאות את ההגדרות.
-
למי שלא עבד לו (וגם לי) שם משתמש וסיסמא: ADMIN.
שינסה באותיות קטנות admin (ועבד לי).
אבל עדיין יש לי בעיה שהנטסטיק לא מזהה את הסים של 019.