לקדם את נטפרי בחיפוש בגוגל
-
לגרום ע"י SEO שחיפוש של המילים אינטרנט כשר וכדו' בגוגל, נטפרי תופיע במקום הראשון או לפחות בדף הראשון ולא כמו היום שלא מופיעה בכלל
-
@יוליוס אני לא בא לגרע מההצעה שלך אבל ראיתי בגוגל משהו כזה:
-
@מעמד התמונה נתקעה
-
-
@מעמד לא מספק, צריך תוצאה ברורה עם כל האפשרויות השונות לפחות כמו נתיב
-
@יוליוס בזה אני מסכים איתך מאד !!
אתה צודק בהחלט ! -
חברה זה עוזר
"סינון אינטרנט" ו"אינטרנט מסונן" נטפרי מופיע כבר בדף השלישי -
@CtrlAltDel אתה בטוח שזה לא היה עד היום?
חוצמזה, מה עם 'אינטרנט כשר'.
וגם צריך שיהיה בעמוד הראשון (כמו שנתיב עשו). -
@CtrlAltDel אם אתה מחפש "אינטרנט מסונן" אז נטפרי בדף הראשון ובשורה הראשונה
-
@מעמד לא לנער הזה התפללנו, אמור להיות שאתר נטפרי יהיה התוצאה הראשונה ולא איזשוהי כתבה בהידברות שמפרגנת לנטפרי
-
@יוליוס איפכא מסתברא !!
אם תשים את נטפרי ראשון, יגידו 'אינטרסים של החברה' או ' החברה שילמה לגוגל שתשים אותה ראשון' אבל עכשיו שבהידברות ממליצים על זה, אז זה משהו אמיתי. -
כולם יכולים לעזור באם הרבה אנשים מחפשים אינטרנט כשר לדוגמא ולוחצים על נטפרי ונשארים שמה לכמה דקות אז גוגל לומד שזה מה שאנשים רוצים למצוא כשמחפשים אינטרנט כשר ממילא כמה שיותר כניסות = יותר גבוה ברשימה (א"א לקדם את זה בכסף)
-
@CtrlAltDel מה הפשט בזה ?
עשיתי חיפוש "אינטרנט מסונן =נטפרי" וזה אחת מהאפשרויות
מה נטפרי זה גם לחילונים ???
-
-
@WWW אמר בלקדם את נטפרי בחיפוש בגוגל:
@CtrlAltDel
חוצמזה, מה עם 'אינטרנט כשר'.
וגם צריך שיהיה בעמוד הראשון (כמו שנתיב עשו).כעת זה בעמוד החמישי..
(מחקתי את הקישורים, זה נראה שזה מזיק לקידום. כעת [ט"ז תמוז] זה לא מופיע לי גם בעמוד החמישי...) -
@שי צריך פשוט להגדיר את זה, כמו שנתיב עשו - זה מופיע בכותרת.
זה שהוא מציג את נטפרי זה בכלל שילוב של 'אינטרנט' ו'Kosher Sim'... וגוגל החכם יודע לתרגם את זה לעברית... -
אחד מהדברים שהמשתמשים יכולים לעזור
זה שאם אתם כותבים לדוגמה בפרוג תוציאו את הקישור של נטפרי מהמילים הרלונטיות וכן בחתימה לדוגמה לסמן את המילה [אינטרנט מסונן](link url) ולהדביק לו קישור לאתר של נטפרי -
@WWW אמר בלקדם את נטפרי בחיפוש בגוגל:
@שי צריך פשוט להגדיר את זה, כמו שנתיב עשו - זה מופיע בכותרת.
זה שהוא מציג את נטפרי זה בכלל שילוב של 'אינטרנט' ו'Kosher Sim'... וגוגל החכם יודע לתרגם את זה לעברית...נכון מאוד. מומלץ למנהלים להוסיף גם בדף עצמו את המילים הנ"ל.