קהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס
-
לסים כשר ול RL יש כזה מסלול. של מייל בלבד. נראה לי ב 35 שקל כולל הכל.
-
@magicode יש בעיה מסוימת בזה.
ל-RL יש כאלו שירותים, והוא אומר שהם עובדים על נטפרי.
אבל עם כל הכבוד, עליו בלבד אני לא סומך... (סליחה. :()
לא בקטע של וויז בלבד, ולא בקטע של מייל בלבד (כלומר במקרה ואני עובד מולו בלבד, בלי חשבון בנטפרי).
יפה מצידו לחשוב על זה, אבל זה לא מסודר.
אתה יכול לאשר לי שזה עובד על נטפרי? -
@dLive
כן עובד על נטפרי. -
@magicode תודה.
עכשיו אפשר לדבר על זה (כלומר, להציע לאנשים). -
@magicode אמר בקהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס:
לסים כשר ול RL יש כזה מסלול. של מייל בלבד. נראה לי ב 35 שקל כולל הכל.
למה זה לא מפורסם -בנטפרי- בצורה מסודרת???
חבל.. -
@dLive
במחילה מכבודך לא מתאים כך לכתוב בפומבי על אדם שלא נחשד בכך.
תוכל לבדוק את זה בקלות על ידי הקשת כתובת שעובדת רק בנטפרי כמו 1.2.3.4
@קלוגר זה מעודכן ומופיע בויקי תחת הכותרת ספקים ומחירים.חבילה של 1 גיגה ב35 שח ו3 גיגה ב41 שח לחודש.
המחיר הוא קצת גבוה ביחס למחירים בשוק הכשר בגיזרת המייל בלבד. מה שיגרום לאנשים לקחת אם כבר באותו מחיר עם חבילת אתרים.עדיין שייך להחליף חבילה ולעבור לשרת הרגיל.
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
אני לא בדקתי, אבל זה אמור להיות שלא ניתן לעבור חבילה. -
@aiib לעדכן אנטי וירוס לא צריך דפדפן, אלא אם מחוברים לרשת אפשר לעדכן,אם זה לא חסום. תוכנת החסימה שעושים באוטנט (-נתיב), חוסמת כל אפשרות של גלישה בדפדפן, ומשאיר על כנו אפשרות שלעדכון אנטיוירוס, וכן עדכוני ווינדוס. בשונה מנטפרי שהחסימה שולט על הרשת.
-
@957
אני חושב שזה מאד נכון לחשוד ולהיזהר בנושאים האלו ספציפית.
בכל אופן, לא הייתי כותב את זה בפורום סתם כך, כתבתי רק בגלל שמג'יקוד היה בדיוק זמין לענות לי. -
@957 אמר בקהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס:
@קלוגר זה מעודכן ומופיע בויקי תחת הכותרת ספקים ומחירים.
חבילה של 1 גיגה ב35 שח ו3 גיגה ב41 שח לחודש.
לדיוק - הנ"ל זה למייל + וויז
-
תוכנת החסימה שעושים באוטנט (-נתיב)
כמדומני שערבת בין שני גופים שונים.
ומשאיר על כנו אפשרות שלעדכון אנטיוירוס, וכן עדכוני ווינדוס.
בגירסאות החדשות של 'אאוטנט' ביטלו את האפשרות הזו (אנטיוירוס וכדו' ניתן לעדכן רק בעידכוני אופליין)
-
@גלינג אמר בקהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס:
בגירסאות החדשות של 'אאוטנט' ביטלו את האפשרות הזו (אנטיוירוס וכדו' ניתן לעדכן רק בעידכוני אופליין)
כבר הזכיר זאת יהודי אחד פשוט לעיל
...אבל מי שאין לו אינטרנט בכלל לא נזקק בתכיפות לעדכוני אנטי וירוס, די לו בהתקנה פעם בחצי שנה והוא יכול לעשות את זה עם אופליין, וכנ"ל עדכוני ווינדוס שגם כאן בנטפרי הביאו פעם גירסאות תיקון להורדה, אז בשביל זה הוא יחזיק קו, יעשה למשל אאוטנט ועדכונים כנ"ל?
-
@dLive
במחילה מכבודך לא מתאים כך לכתוב בפומבי על אדם שלא נחשד בכך.
@קלוגר זה מעודכן ומופיע בויקי תחת הכותרת ספקים ומחירים.חבילה של 1 גיגה ב35 שח ו3 גיגה ב41 שח לחודש.
המחיר הוא קצת גבוה ביחס למחירים בשוק הכשר בגיזרת המייל בלבד. מה שיגרום לאנשים לקחת אם כבר באותו מחיר עם חבילת אתרים.עדיין שייך להחליף חבילה ולעבור לשרת הרגיל.
..................
א. צודק, מפורסם אבל כנראה שלא מספיק ביחס לביקוש...
ב. בהיכרותי את השוק המחיר ממש לא יקר, אמנם בנתיב אין הגבלה על הנפח. באתר של RL אגב, גם לא מופיע הבדלי מחירים בהגבלת נפח.
ג. מייל בלבד אמור להיות ביחס לסים כמו שברוך כתב (דהיינו שלא שייך לשנות מסלול על הסים), ואע"כ גם לא נכון מה שכתבת ל@dLive מאחר ובמייל בלבד יתכן שלא תפעל כתובת זו. -
לי יש (עדיין) גם מייל של אוקיי מייל
החסרונות.
אי אפשר לשלוח ולקבל קבצים שגדולים מ15 מ"ב מחוץ לאוקימייל - נתיב
הם חוסמים (ואולי זה מעלה) כתובות של אנשים שלא יוכלו לשלוח איליי מיילים, (כמו עדכוני חדשות, עיתון שחרית מרכז החדשות) ורק אחרי בקשה אישית הם פותחים את זה. (נכון ללפני שנה)
זה עולה 50 שקל בחודש, שהתשלום מתחלק ל25 שקל על התיבת מייל ו 25 על החבילת גלישה
בדרך כלל יש חבילה של 1 גיגה שאפשר להוריד קבצים תמונת וכו' (לפעמים זה 2 גיגה חבילה.
גם התיבה עצמה מוגבלת ל 1 גיגה (לפעמים 2)
יש להם פעמים רבות תקלות בחיבור למייל דרך החבילת גלישה , כי היום כולם זה דרך רשת פלאפון ומדי פעם יש תקלות... אמנם אפשר גם להכנס דרך אינטרנט רגיל/ נטפרי לתיבת מייל. ולכן לאחרונה אני פחות שם לב אם הבעיות האלה קיימות.המעלות זה שיש לך כתובת מייל עם קידומת כשרה.... שכולם יודעים שאתה כשר.
-
כספק הוא יכול לנתב את הIP הפיקטיבי הזה לדף של הקיצורי דרך ממש בקלות
-
@clickone
מדובר בשרת מיוחד שהרים לצורך זה.
תסכים איתי שהוא לא עד כדי כך נוכל...
יש גם את הלינק של בדיקת פרטי משתמש.
..................
-
@ww199ww אמר בקהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס:
לי יש (עדיין) גם מייל של אוקיי מייל
החסרונות.הם חוסמים (ואולי זה מעלה) כתובות של אנשים שלא יוכלו לשלוח איליי מיילים, (כמו עדכוני חדשות, עיתון שחרית
מרכז החדשות) ורק אחרי בקשה אישית הם פותחים את זה. (נכון ללפני שנה)היה לי אוקיימייל עד לפני קצת יותר מארבעה חדשים במשך כמעט שנתיים, ותמיד קיבלתי את 'שחרית' בלי שביקשתי, רק שהייתי צריך כל פעם להוריד למחשב לעומת נטפרי שאני יכול לפתוח בדפדפן בלי להוריד.
בדרך כלל יש חבילה של 1 גיגה שאפשר להוריד קבצים תמונת וכו' (לפעמים זה 2 גיגה חבילה.
גם התיבה עצמה מוגבלת ל 1 גיגה (לפעמים 2)אתה יכול למחוק הודעות ואז מתפנה לך הרבה מקום גם בתיבה וגם בשליחה. אגב, אתה יכול לבדוק כמה מקום נשאר לך בתיבה עיין בסרטון המצורף שהכנתי בזמנו.
-
@מעמד
תודה , אבל יש לי איזשהו בעיה שזה פותח לי קבוע בגירסה הקלה,
ולא הצלחתי להוריד את זה, לא מדי מטריד אותי.
דיברתי ע ם השירות לקוחות (טריפל) ואמרו לי שזה בעיות בהגדרות אצלי
טוב לא כאן המקום -
באמת התקשרתי לRL ואמרו שאפשר ויש להם רק סים למייל (ווייז) בלבד בלי אפשרות לשנות, אם רוצים מסלול אחר צריך להחליף סים.
ויש גם אם אפשרות להוריד.
יש של סלקום 8 גיגה 48 שקל בערך
או של פלאפון עם הכי פחות גיגה. 35 שקל הכל ביחד ללא שום תוספת -
@957 באמת מוצר מבוקש.
כי אצל סים כשר והראל א"א להשתייך לקהילה. ולך תוכיח למנהל הקהילה שאתה בנטפרי...