Magicode
-
@dLive הסבר ברור מאוד
חידש לי דברים שלא ידעתי -
@dLive פששששש....
אחרי הסבר כזה אני מרגיש שאני כבר יכול להיות מתכנת !וברצינות, אני אין לי שום ידע בתיכנות ולא מאד הבנתי, אולי קצת כן.
אבל לא משנה, גם כך אני לא הולך להיות מתכנת -
-
-
@גלינג
מממממההההה????? -
-
@גלינג לצמיתות או רק להפסקת קפה?!
-
רגע, עצרו!!!
זה עוד לא קרה!
זה קורה היום...
אז @ש-סמט צודק, זו הייתה טעות, והיא תוקנה. (סביר להניח שיש עוד כמה טעויות, אם זה לא מסתדר לכם תסמכו על עצמכם, אתם מבינים לבד מצויין.)ולמרות שלא חשבתי שיש לי הזכות לעשות את ע"ג הפורום, אני שמח שנוצרה הזדמנות בשבילי להיפרד.
תודה למנהלים על הסינון, ועל המקום הזה שהם נתנו לנו כבונוס. וגם על כל הזכויות שהם נתנו לנו להשתתף בהן.
תודה לכל המשתמשים שהחכימו אותי עם הזמן. (וגם עזרו לי לשפר את כישורי הכתיבה שלי...)
תודה למתנדבים בכל הפרוייקטים, בין בויקי ובין בתיוג (שאותם היה לי לעונג להכיר קצת יותר אישי) ובין בשאר ירקות בדוקים מבית נטפרי.אני עוזב את הפורום (וכמו שכתב @גלינג , באופן כללי את הרשת) מסיבות אישיות, לכאורה לצמיתות.
אז שוב תודה לכולכם, ואני מבקש מחילה ממי שפגעתי בו ע"ג הפורום כאן, אני מקווה שהוא הבין שלא התכוונתי לפגיעה, והייתי דואג לפייס אותו אם הייתי יודע רק מכזה דבר.
להתראות לכולכם במהרה בירושלים הבנוי'ה, אמן! -
תודה למתנדבים בכל הפרוייקטים, בין בויקי ובין בתיוג (שאותם היה לי לעונג להכיר קצת יותר אישי) ובין בשאר ירקות בדוקים מבית נטפרי.
אני עוזב את הפורום (וכמו שכתב @גלינג , באופן כללי את הרשת) מסיבות אישיות, לכאורה לצמיתות.מצער מאוד מחד, ומשמח מאידך! (יהודי עזב את הרשת, כנראה מכוונות טובות).
-
@dLive
WOW איך עשית את זה, ככה להתנתק מהעבודה זרה בבת אחת. כל הכבוד, הלוואי עלי. -
-
@dLive באמת כל הכבוד.
איזה זכות שההודעה הזאת שגורמת לכולם פה הרהורי תשובה נכתבה בפוסט שאני פתחתי....
ובוודאי זכות החיזוק שגרמת פה לכולם תעמוד לך (בטוח ולא לכאורה) לצמיתות -
-
@רחמים יש תוסף שמציג מיד את הכתובת https://chrome.google.com/webstore/detail/magic-link/icenpefgjdjhicaekhebbkiokgcgdgfb
-
@קרמבו כשכתבתי את התגובה שלי בשנת 2017 עוד לא היה תוסף...