חיבור WI-FI למדפסת
-
@avrech
באיזה שלב זה נתקע
אתה לא מצליח להתחבר באלחוטי בכלל?
זה לא אמור להיות קשור לנטפרי.
יש מדפסות מסוימות שמתחברות לשרת הדפסה באינטרנט ובהם צריך להתקין תעודת אבטחה.
אם לא זה המקרה הבעיה לא קשורה לנטפרי
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 המחשב מזהה את הרשת של המדפסת וכאילו מתחבר אבל בסוף הוא כותב שאינו יכול להתחבר, זה קורה בדרך כלל לרשתות שחסומות על ידי התוכנה של נטפרי
-
@avrech אמר בחיבור WI-FI למדפסת:
זה קורה בדרך כלל לרשתות שחסומות על ידי התוכנה של נטפרי
נטפרי זה לא תוכנה, אני מאמין שאתה מנסה לנחש, לא יפה לקבוע עובדה כי אין כלל כזה..
אין סיבה שנטפרי יפריע לזה כיוון שאתה מתחבר לראוטר שלך ברשת פנימית ושם נטפרי ממש לא קשורים.
זה אמור לעבוד לך גם אם אתה לא מחובר בראוטר לספק כלל.. רק לחשמל..תמחק את המדפסת מהמחשב ותתקין מחדש, שים לב שכתובת הIP שאתה בוחר פנויה, ותקבע אותו ככתובת קבועה במדפסת ובמחשב בהתאמה.
בהצלחה -
-
@WWW אמר בחיבור WI-FI למדפסת:
@למדן-וידען אמר בחיבור WI-FI למדפסת:
נטפרי זה לא תוכנה,
הוא כנראה מתכוון לווייפרי
וויפרי גם לא חוסמת רשת מקומית.
-
@avrech מהניסיון שלי (יש לי HP3835) יש שתי אופציות של חיבור למדפסת אלחוטית, ורק אופציה אחת עובדת חלק ובה אני משתמש.
- לחבר את המחשב לרשת שמוצגת כ: DIRECT HP DESKTOP 3830 , ברשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות.
- לחבר את המדפסת לרשת האלחוטית של הבית, ואז דרך התקנים ומדפסות, להוסיף מדפסת רשת.
אופציה 2 היא האופציה שעובדת לי בצורה חלקה.
-
@yonig20
גם לי יש כזאת מדפסת ושמתי לב שאני לא מצליח לחבר אות וראיתי את אפשרות 2 שלך ורציתי לשאול אם האינטרנט שלי הוא דרך סטיק יש גם אפשרות כזאת -
@a0533057932 אם יש לך WIFI בסטיק אז כן
-
@a0533057932 לא יצא לי הרבה להתעסק עם סטיק אז אני לא יודע בדיוק. אבל הרעיון הוא שהמחשב והמדפסת יהיו מחוברים לאותו רשת, ולא ישירות אחד לשני . ולכן התשובה של @smk148 נשמעת הגיונית.
-
הבעיה היא שלא תמיד הסטיק על המחשב ואילו הרשת של המחשב היא תמיד עליו והחיבור לא משהו.
-
עד היום היה לי בכדי להדפיס רשת wifi שהמדפסת הייתה מפיצה והייתי מתחבר אליו.
עכשיו שיש לי נטפרי שיניתי את זה בהגדרות של המדפסת שתהיה מחוברת לרשת אינטרנט המקומית(שאיתה אני משתמש במחשב).
אבל איני יודע מה צריך לעשות עכשיו אחרי ששינתי את ההגדרות בכדי להדפיס.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה מראש! -
@yehonatan אתה לא צריך לשנות את זה אתה יכול להמשיך להתחבר דרך הרשת של המדפסת עצמה הוויפרי לא אמור לחסום את זה.
-
אני רוצה לשנות משני סיבות:
משהתקנתי windows 10 הוא לא נותן לי להתחבר לרשת של המדפסת(הוא כותב לי "לא ניתן להתחבר לרשת זו")
וגם אני רוצה שהקליטה בין המדפסת למחשב תהיה טובה יותר.