מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
@ww199ww אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@אוהב-ישראל
ואיך נדע שאתה הנציג???
ז"א איך היינו יודעים?יכולתם לדעת מזה ששאלתי איך מטמיעים את סמל 'מאושר' של נטפרי באתר שלנו, ואחרי כמה שעות צירפתי את אתר 'נדרים פלוס' לרשימה...
-
פוסט זה נמחק! -
@אוהב-ישראל שים לב שהסמל באתר בלי קישור
-
@Chocolate אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@אוהב-ישראל שים לב שהסמל באתר בלי קישור
בדקתי עם התמיכה וזה בלתי אפשרי. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאפשר גישה לשום אתר דרך העמדות בבתי הכנסת.
-
-
@אוהב-ישראל מה פירוש ?
שבכל עמדה בבתי כנסת יהיה את הסמל של 'אתר מאושר בנטפרי ' ?? -
@אוהב-ישראל לפי דעתי הוא התכוון על הסמל באתר האינטרנט שלכם שהוא לא לחיץ
כלומר, לחיץ בכדי שיהיה אפשר לעבור ממנו לאתר נטפרי? זה בדיוק מה שאנחנו לא רוצים שיקרה.
-
@מעמד לא בדקתי, אבל לדעתי כבר עכשיו כל מי שנכנס לעמדות מופיע לו סמל נטפרי. @Chocolate רצה, אם הבנתי נכון, שלחיצה על הסמל תוביל לאתר נטפרי.
-
@אוהב-ישראל את קשור גם לקהילות או שאין קשר בין המערכות ?
-
@מעמד אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@אוהב-ישראל את קשור גם לקהילות או שאין קשר בין המערכות ?
אין קשר
-
@אוהב-ישראל אמר : אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאפשר גישה לשום אתר דרך העמדות בבתי הכנסת.
אני מסכים איתך. זה לא שייך וגם לא נחוץ
- זה לא שייך: כי - אם יהיה כזה דבר שלחיצה על הסמל תוביל לאתר כלשהו אפילו נטפרי - יוציאו את המערכות האלו מבתי הכנסת.
- זה לא נחוץ: כי - למה נועדה המערכת הזו, כדי שיתרמו לכל קופות הצדקה מכל מקום ביתר קלות, ולא כדי שיצטרפו לסינון. אם אחד גולש באיזה אתר מהמחשב האישי - ניחא, שיראה את הסמל ויכנס לנטפרי שיתרשם ויצטרף, הרי בשביל זה זה נועד, אבל בבית כנסת ??!
-
ב'קהילות' כבר אפשר להזמין ספרים דרך המערכת, כמה זמן יעבור עד שיהיה אפשר להיכנס לבנק שלך דרך המערכות האלו?
-
@יוליוס אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
ב'קהילות' כבר אפשר להזמין ספרים דרך המערכת, כמה זמן יעבור עד שיהיה אפשר להיכנס לבנק שלך דרך המערכות האלו?
אגלה לכם: טלספרא פנו אלינו כדי לבצע דרכנו את רכישות הספרים. מדובר בפיתוח של כמה שעות, לא יותר. העדפנו לראות קודם את תגובות הציבור, הגבאים, הרבנים ובעיקר משחקי הילדים, כדי לעמוד על גודל התועלת שבעניין. מהעובדה שעד עתה לא פנו אלינו גבאים לקוחות שלנו לשאול מדוע לא הקמנו מערכת כזו אצלנו מלמדת שההתעניינות הציבורית במיזם לא משהו. זאת מלבד החשש שהיום מוכרים ספרי קודש, מחר תשמישי קדושה, מחרתיים ציוד לחגים ואוטוטו בגדים לחג באמצעות נקסט.... בקיצור, אנחנו עדיין בהתלבטות בכל הענין.
אבל גלשנו מנושא האשכול. -
-
@אוהב-ישראל אתה בהחלט צודק לא ידעתי שהאתר הזה מופיע בהעמדות
-
@אוהב-ישראל אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@יוליוס אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
אגלה לכם: טלספרא פנו אלינו כדי לבצע דרכנו את רכישות הספרים. מדובר בפיתוח של כמה שעות, לא יותר. העדפנו לראות קודם את תגובות הציבור, הגבאים, הרבנים ובעיקר משחקי הילדים, כדי לעמוד על גודל התועלת שבעניין. מהעובדה שעד עתה לא פנו אלינו גבאים לקוחות שלנו לשאול מדוע לא הקמנו מערכת כזו אצלנו מלמדת שההתעניינות הציבורית במיזם לא משהו. זאת מלבד החשש שהיום מוכרים ספרי קודש, מחר תשמישי קדושה, מחרתיים ציוד לחגים ואוטוטו בגדים לחג באמצעות נקסט.... בקיצור, אנחנו עדיין בהתלבטות בכל הענין.
אבל גלשנו מנושא האשכול.מי שהכניס דברים....
מזג האויר....
זמני היום....
מטבע חוץ....
הצלה בשבת......אז ברור שהמתחרה צריך גם לחשוב על רעיונות....
א. לא תגרור אותי לפינה הזו.
ב. לא כתבת אפילו עשירית מהפיתוחים המקוריים שלנו.
ג. לא הוא חשב על הרעיון... -
-
@ww199ww בשמחה. s037630543@gmail.com
-
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
@אוהב-ישראל
אל תדאג לא משהו רציני
אבל שאלות סקרנות
ואולי גם בסוף תארגן לי הנחה...מי שמכיר יודע שממש ממש לא מסובך להוציא הנחה... אני לא רוצה להיות 'מברך רעהו בקול גדול', בפרט שהניזוק הוא אני בעצמי....