מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
@יוליוס אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
ב'קהילות' כבר אפשר להזמין ספרים דרך המערכת
@יוליוס נסיתי במכשיר של 'קהילות' ולא מצאתי את האפשרות, האם אתה יודע איפה זה אמור להופיע ?
-
@שני אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@יוליוס אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
ב'קהילות' כבר אפשר להזמין ספרים דרך המערכת
@יוליוס נסיתי במכשיר של 'קהילות' ולא מצאתי את האפשרות, האם אתה יודע איפה זה אמור להופיע ?
הקש על קופות נוספות > טלספרא
-
@אוהב-ישראל עשיתי חיפוש ל'טלספרא' ולא יצר כלום גם באתר שלהם https://kehilot.info/ לא מופיע טלספרא, אולי כבר הורידו את זה
-
@שני אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@אוהב-ישראל עשיתי חיפוש ל'טלספרא' ולא יצר כלום גם באתר שלהם https://kehilot.info/ לא מופיע טלספרא, אולי כבר הורידו את זה
תבין אותי אם אני לא בדיוק עוקב, אבל בפעם האחרונה שבדקתי זה הופיע ראשון ברשימת הקופות הנוספות
-
@אוהב-ישראל
עצתי לכם, פתחו מערכת חדשה, שתהיה זמינה בכל פתח בנין, לטלספרא, הזמנות ממשנת יוסף, הטענת רב קו... למה לא, זה יכול רק לעזור. [ואני ממתין לצעקות, בהבנה.] -
@שלום-על-ישראל אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
עצתי לכם, פתחו מערכת חדשה, שתהיה זמינה בכל פתח בנין, לטלספרא, הזמנות ממשנת יוסף, הטענת רב קו... למה לא, זה יכול רק לעזור. [ואני ממתין לצעקות, בהבנה.]
א. בהחלט דיברו איתנו על האופציה של הכנסת הקטלוג כולו לעמדות, שזה דבר שאמרתי לו שאני אישית מתנגד. גם טכנית זה דבר שאמור להאט את פעולת המכשיר שזה אסון (מי שמכיר יודע שאנחנו מאוד משקיעים בפעילות החלקה והמהירה של המכשיר, מתוך הכרה שמי שניסה לתרום ונתקע לא חוזר שוב לנסות), וכבר ויתרנו על הרבה תוספות ויזואליות כמו הוספת הלוגו של כל הקופות ב'קופות נוספות', וכל מיני מעברי מסך חמודים כדי לא להאט את המכשיר.
ב. באותו מתקן שאתה מדבר עליו יוכלו להזמין בטלספרא, משנת יוסף, רב קו, בגדים מנקסט ואליאקספרס, ובתקופת הקיץ גם צימרים בצפון....
אני לא מנסה לעצור את הגלגל ההרסני של החשיפה לאינטרנט, אבל אני בשום אופן לא יהיה זה שיאיץ את מסלולו. -
@שלום-על-ישראל אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
"טלספרא" הנ"ל לומד בכוללנו ... אברך מסייע לו לשלוח מיילים [כי לו אין...]
מרגש לשמוע שאדם שעובד בהפצת ספרים, לומד בכולל, ואין לו אפילו מייל.
-
@האברך אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
מרגש לשמוע שאדם שעובד בהפצת ספרים, לומד בכולל, ואין לו אפילו מייל
הקטע הוא שהוא מנסה לגרום לאחרים לעשות ההיפך ממה שהוא עושה [ומאמין בו?]
-
@הצפוני למה לדבר לא יפה בציבור?
-
@שואף מסתבר שאתה לא "טלספרא הנ"ל" [כי אין לו אינטרנט]
אך מה שחבר שלו שעוזר לו לשלוח מיילים [ומסתבר שיש לו אינטרנט] הבין, טלספרא הנ"ל לא מבין -
אני חושב שלא יפה לפרסם דבר באינטרנט על מישהו, כשאי אפשר לקחת הדברים חזרה.
מה שכתבת כבר מופיע בגוגל, ומי שעושה חיפוש עם המילה הנ"ל בגוגל רואה את זה! -
@שואף אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
אני חושב שמגעיל לפרסם דבר באינטרנט על מישהו, כשאי אפשר לקחת הדברים חזרה.
מה שכתבת כבר מופיע בגוגל, ומי שעושה חיפוש עם המילה הנ"ל בגוגל רואה את זה!גם אני חושב ככה, בלי המילה 'מגעיל' (כי כל מי שיעשה חיפוש בגוגל 'מגעיל' יגיע לכאן...)
-
@שואף אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
אני חושב שלא יפה לפרסם דבר באינטרנט על מישהו, כשאי אפשר לקחת הדברים חזרה.
מה שכתבת כבר מופיע בגוגל, ומי שעושה חיפוש עם המילה הנ"ל בגוגל רואה את זה!איי איי
התחברתי רק בשביל להראות שזה נכון!
צילום מסך אמיתי
-
פוסט זה נמחק! -
@משפחת-כהן אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
אפשר למחוק.
לא כזה נכון
לא תמיד כשמוחקים כאן נמחק שם בגוגל
וגם אם כן זה לא כל כך מהר זה יכול לקחת המון זמן! -
פוסט זה נמחק! -
@administrators יש כאן כמה פוסטים שמחכים למחיקה דחופה!!! (אבל אל תמחק על הדרך גם את הוסט שלי ושאר פוסטים ראויים!)
-
@שואף @האברך תודה רבה לכם. יכול להיות שהרגשתי קצת "בבית" בפורום של נטפרי, ושכחתי שאני נמצא ב'שלוחה' של העולם הגדול.
@אוהב-ישראל , תעשה לי טובה. אני מחקתי מהפוסט שלי, תמחק בבקשה מהפוסט שלך את הציטוט של דברי. תודה רבה. -
@הצפוני אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@האברך אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
מרגש לשמוע שאדם שעובד בהפצת ספרים, לומד בכולל, ואין לו אפילו מייל
הקטע הוא שהוא מנסה לגרום לאחרים לעשות ההיפך ממה שהוא עושה [ומאמין בו?]
לא אסתפק במחיקת דברי אלא גם אכתוב להיפך. הרב הנ"ל הינו אברך לענין, יושב ולומד וממש לא מבין באינטרמת ודומיו. מבחינתו, לאחר כמה פעמים שהסתובב וחיפש והזיע ושילם ובסוף לא מצא את הספר שביקש, הוא הקים את... . לדידו מדובר בהפצת תורה לשמה בקנה מידה גדול זמין נח, וממוזג.
כשהוא דיבר איתנו, החבר'ה שכבר קיבלו סטירה או שתיים מהמפלצת שנקראת רשת, הסברנו לו שאין על מה לדבר. אנחנו מאידך נהנה מכל רגע, להסתובב בינות למדפים, להריח את ריח הדפוס, להזיע הלוך וחזור, למצוא בדרך את הספר שקנית זה עתה בחצי המחיר ופשוט נהיה מאושרים.
זה כל הענין. פשוט שאלה לשל "לפני" ו"אחרי". איך היו אומרים בישיבה? כל הבחורים מקנאים באברכים, וכל האברכים מקנאים בבחורים. אותו רעיון... -
@שלום-על-ישראל
הדברים שכתבת עדיין אינם סותרים כלל למה שכתב @הצפוני, כאשר למעשה הכנסת הקטלוג לרשת, מהווה עידוד בפועל לשימוש ברשת.