דיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה
-
@רחמים
הכי טוב שתעזור קצת בפיתוח.
תעשה עוד מסך בכרטיסיה שאפשר לבחור שמה מהתמונות שמוצגות בדף. וככה זה יקל על הבחירה במקומות שקשה לבחור תמונות כמו שאטרסטוק.הבעיה ברעיון שלך היא שהדייוח לא רק הולך לגויים גם מגיע לנטפרי לבדיקה שלנו. ככה אנחנו יכולים לסמן לגויים שהם טעו.
ואם יבואו מלא תמונות זה יקשה על העבודה. ושלא נדבר על האנשים שיחגגו על זה. -
@רחמים אמר בדווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה:
משתמש שנתקל בתמונה לא טובה מיד יגלול למעלה או למטה העיקר לא לראות
אפשר לעשות משהו פשוט בהרבה, לגלול למעלה או למטה וכמו שכתב הרב @רחמים, ולבקש מהאשה שתלחץ על התמונה הבעייתית, או להסתיר אותה עם איזה דף או משהו בדומה, ואז ללחוץ.
והעיקר - בהצלחה לכולנו בשמירת העיניים!!! -
@magicode בשמחה אני אעזור, איך מתחילים?
-
-
@magicode אמר בדווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה:
תעשה עוד מסך בכרטיסיה שאפשר לבחור שמה מהתמונות שמוצגות בדף. וככה זה יקל על הבחירה במקומות שקשה לבחור תמונות כמו שאטרסטוק.
זה יועיל גם לתמונות רקע (מוטמעות) של דף HTML, (לדוגמה באתר בנק הפועלים זה קיים במסגרת, ולקח כמה ימים עד שהצליחו לדווח על תמונה לא ראויה שהייתה שם. מס' פנייה במערכת הפניות:110947).
-
@WWW אמר בדיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה:
@magicode אמר בדווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה:
ושלא נדבר על האנשים שיחגגו על זה.
מה הכוונה?
שלא יבואו אנשים מ-4 המינים וכדו' ויעברו על הרבה אתרים שימושיים ויהפכו בדקות אחדות עשרות של אתרים כל התמונות לתמונות מפוקסלות שנשלחו לבדיקה חוזרת.
-
@abc ואח"כ יפרסמו שבנטפרי חצי מהתמונות נזקקות לבדיקה חוזרת..
-
@abc מצד שני, את זה הם יכולים לעשות עם רובוט קטנטן שיעבור בלופ על כל דף / אתר שירצו
מצד שלישי אין להם קוסם שיחשוב / יעשה דבר כזה....
.... -
@clickone אז אולי תמחוק, לפני שמישהו מאלה שלא יודעים ליצר אבל יודעים להעתיק, יקח את הרעיון הזה ברצינות
-
@clickone
אני מניח שהיוזר/ים של הרובוט יזוהו מייד
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@רחמים אמר בדיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה:
@magicode בשמחה אני אעזור, איך מתחילים?
יש לך יוזר בגיטהאב?
-
@MacroShadow יש לי, כבר עשיתי ביחד אם @magicode שם כמה דברים צריך רק לסיים
לחיצה על תמונה ממוזערת:
א. שולחת אותה לבדיקה
ב. מסירה אותה מהפאנל
ג. מסירה את התמונה מהדף המקורי. -
@רחמים אמר בדיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה:
@MacroShadow יש לי, כבר עשיתי ביחד אם @magicode שם כמה דברים צריך רק לסיים
לחיצה על תמונה ממוזערת:
א. שולחת אותה לבדיקה
ב. מסירה אותה מהפאנל
ג. מסירה את התמונה מהדף המקורי.כה לחיי
-
הפאנל החדש עלה!
-
@רחמים ומה החידושים שלו כעת ?
-
@מעמד החידוש הוא שאתה יכול לראות רשימה של תמונות ממוזערות ולא צריך להתעסק עם התמונה הבעייתית בגודלה האמיתי
דבר נוסף ברשימה של התמונות מופיעות גם תמונות שאי אפשר לבחור אותם בשיטה הקודמת, כמו תמונות שיש עליהם שיכבה של אלמנט כל שהוא, או שתמונות שמוגדורות כרקע של אלמנט. -
-
מומלץ ללחוץ על 'דווח על תמונה לא ראויה' ומיד על 'לא הצלחת לסמן? לחץ כאן כו' כדי להגיע לדיווח בשיטה החדשה
אין צורך לנסות לדווח בצורה הישנה, זאת התעסקות מיותרת עם התמונה בעייתית שעליה רוצים לדווח
גשו מיד לשיטה החדשה, בדיוק בשביל זה היא נבנתה.
אם תרצו אני אשתדל שוב להעביר את השיטה החדשה קדימה שהיא תופיע מיד בלחיצה על 'דווח על תמונה לא ראויה' והשיטה הישנה תהיה מאחורה. -
@רחמים למה אצלי לא ?
-
@סופר תעשה ריענון