הוספה לכרטסת את דף הבית של נטפרי
-
@ww199ww זה טוב גם לחיבור לתח"צ וכדו' שצריך להיכנס לדף הבית בשביל לאשר את התנאים.
-
@למדן-וידען לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה הקשר תח"צ -
אדם יושב על המחשב, רואה אותו חבר שלו ושואל אותו מה זה הלכלוך שלוש נקודות... אז הוא אומר לו "לא!" זה הסינון שלי "נטפרי" והנה אתר הבית שלהם.
בקיצור ודאי שלא חייבים אבל לפי דעתי זה כדאי, זה פרסומת.
וכן זה יכול להביא ציבור. -
@ww199ww אמר בהוספה לכרטסת את דף הבית של נטפרי:
@למדן-וידען לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה הקשר תח"צלא הבנתי מה זה הלא המפחיד הזה.
כשאתה מתחבר לווייפיי של האוטובוס כשמותקן וייפרי כמובן ואתה רוצה לגלוש עם האינוואר אז אחרי החיבור לרשת של התח"צ אתה צריך לאשר את תנאי הגלישה שאל"כ לא ניתן להתחבר לשרת של נטפרי, אז צריך לגלוש לדף הבית שכידוע זה הדף היחיד שהוייפרי מאפשר על אף שזה אינטרנט פתוח וא עולה הדף של התח"צ לאישור. -
@למדן-וידען
זה ממש דוגמא ללדון לכף זכות.
לי זה היה נשמע בדיחה, כאילו לשים את דף הבית של התחבורה הציבורית בכרטסת, וזה היה ה"לא!!.....
ואין לי אינוואר כך שאני לא מכיר איך שזה הולך.
טוב תודה על החיזוק...
וסליחה.\אני לא מוחק... -
גרסה הבאה בלי נדר.
-
אני הקטן עד היום לא הבנתי מדוע א"א להחריג את דפי ההרשמה האלו [של התח"צ וכדו'] בוויפרי כמו שאתר הבית פתוח.
כמובן שגם זה יהיה בסינון תמונות. -
@aiib אמר בהוספה לכרטסת את דף הבית של נטפרי:
אני הקטן עד היום לא הבנתי מדוע א"א להחריג את דפי ההרשמה האלו [של התח"צ וכדו'] בוויפרי כמו שאתר הבית פתוח.
כמובן שגם זה יהיה בסינון תמונות.אין לדבר סוף!
[למי שלא הבין: היום תחריג את זה, מחר עדכוני אנטי וירוס, מחרתיים עדכוני ווינדוס, והדרך קצרה ל...] -
@WWW בדיוק!!!
על זה בדיוק אני מדבר
מדוע שלא נחריג את כל אלו?!?
ומה הפירוש היד קצרה?
הרי אנחנו תחת שליטתם של מנהלי נטפרי הנפלאים וכי אתה לא סומך עליהם? -
-
@גלינג למה לסרבל אם אפשר באופן נורמלי?
-
כמובן שגם זה יהיה בסינון תמונות.איך בדיוק זה יהיה בסינון תמונות ?!
הרי המדובר הוא, כאשר מנסים לגלוש על אינטרנט פרוץ (ווייפיי של תח"צ וכו'), ורק אחרי שעושים לוגין ומצליחים לגלוש מתחברים ל-VPN וגולשים על נטפרי.
כל עוד שאתה לא מחובר לנטפרי אין באפשרותה של נטפרי לסנן לך את התמונות.... -
@ליכט אמר בהוספה לכרטסת את דף הבית של נטפרי:
כמובן שגם זה יהיה בסינון תמונות.איך בדיוק זה יהיה בסינון תמונות ?!
הרי המדובר הוא, כאשר מנסים לגלוש על אינטרנט פרוץ (ווייפיי של תח"צ וכו'), ורק אחרי שעושים לוגין ומצליחים לגלוש מתחברים ל-VPN וגולשים על נטפרי.
כל עוד שאתה לא מחובר לנטפרי אין באפשרותה של נטפרי לסנן לך את התמונות....אתה צודק...אמנם..
אם הוא ישאיר את הדף פתוח כשהוא מסיים ועוזב את נטפרי וישאיר את המחשב דלוק או שיעביר למצב שינה... אז השלוש נקודות והכרטסת נשארות בעמוד... ומשם הוא יוכל להגיע?