רישום לפורום
-
בעקבות....
אולי כדי להגדיר שכל משתמש חדש יצטרך לקבל אישור ממנהל עד שיוכל להגיב בפורום (כמו שקיים בהרבה פורומים אחרים) ולמשך תקופה מסוימת הוא עדיין יהיה בבדיקה... -
@קלונימוס איזה בדיקה ?
איך יבדקו אותו ? -
@קלונימוס אמר ברישום לפורום:
בעקבות....
בעקבות מה?
אולי כד[א]י להגדיר שכל משתמש חדש יצטרך לקבל אישור מ[ה]מנהל עד שיוכל להגיב בפורום (כמו שקיים בהרבה פורומים אחרים)
אם המשתמש מעונין לעשות בעיות, הוא יוכל לעשות אותן לאחר שיקבל את האישור מהמנהל להגיב בפורום, מה זה פותר?
ולמשך תקופה מסוימת הוא עדיין יהיה בבדיקה...
כל משתמש בעייתי נתפס די מהר, מה יש לבדוק כאן?
-
בעקבות תחושה שלי (ושותפים לה כמה מחברי הפורום) שהפורום קצת ירד לרמות שלא נגוע בהם בעבר כגון התכתשויות אישיות וכדו'.
אני לא רוצה לפגוע באף אחד ולכן לא אביא דוגמאות.
אישור מנהל יכול למנוע אנשים לפתוח יוזרים של ספאם וכדו כמו שקרה כאן לאחרונה.
כמו כן מישהו שסתם רוצה לקנטר יכול היום ברמת העיקרון לפתוח יוזר רק בשביל פוסט פוגעני אחד.
ולענד תוך זמן קצר אפשר לקלוט לאן נושבת רוחו של המשתמש החדש, אבל הקטע של המעקב אולי פחות חשוב מהאישור הראשוני. -
@AFIFIT אני כולא את הלשון מלהגיב...
@קלונימוס
יש פורומים מקבילים ששם המשתמש וההרשמה בפורום הוא במקביל לכרטיס לקוח, וכך יש אימות מלא של כל משתמש,
כאן המנהלים לא מגבילים את השימוש דווקא למשתמשים של נטפרי בכדי לתת הזדמנות ואפשרות גם לכאלו שעדיין לא נמנים,כמובן שצריך להיות פה יותר סדר ואולי אשכול עם חוקים, ומה לעשות שלא רוצים בנטפרי לפגוע בזבוב
-
אל תסקלו אותי....
לדעתי, אם המנהלים היו נוקשים יותר לגבי כל ענין הסדר בפורום (גם לגבי פתיחת פוסטים בענינים הקשורים למחשב ולא לנטפרי.....) היה המצב קצת שונה. -
@957 אמר ברישום לפורום:
@AFIFIT אני כולא את הלשון מלהגיב...
@קלונימוס
יש פורומים מקבילים ששם המשתמש וההרשמה בפורום הוא במקביל לכרטיס לקוח, וכך יש אימות מלא של כל משתמש,
כאן המנהלים לא מגבילים את השימוש דווקא למשתמשים של נטפרי בכדי לתת הזדמנות ואפשרות גם לכאלו שעדיין לא נמנים,כמובן שצריך להיות פה יותר סדר ואולי אשכול עם חוקים, ומה לעשות שלא רוצים בנטפרי לפגוע בזבוב
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
מבצע לשלושה ימים 7% הנחה לפרטים במייל 000@955.co.ilאישית אני חושב...
שכמעט לכולם פה (בפרט לקבועים כאן) יש עוד "שם משתמש" לעת צרה.
לעצם העניין, ייתכן שהמערכת דווקא רוצה לשמור על אנונימיות המשתמשים, כי אם למישו יש שאלהף והוא יודע שיודעים מי הוא, אז הוא לא ישאל, והם אני חושב כן רוצים שמי שיש לו שאלה בעניני נטפרי, ישאל, ויקבל תשובה.
ייתכן שאף המנהל רוצה ליכנס בתור משתמש תמים ולשמוע חוות דעת (כמו נאפוליון) -
-
@ww199ww אמר ברישום לפורום:
שכמעט לכולם פה (בפרט לקבועים כאן) יש עוד "שם משתמש" לעת צרה.
לי אין,
ואני חושב שלכל ניק שמכבד את עצמו גם אין...
מי שיש לו ניק כפול... צריך לבדוק בעצמו היטב... -
@סופר אמר ברישום לפורום:
לא נעים לכתוב ל @שרגא למשל, בצורה פוגענית, ואחר מכן לבקש ממנו טובות במערכת הפניות.
אני מקווה שאין לאף אחד סיבה לכתוב לי בצורה פוגענית
-
@shraga לקחתי אותך לדוגמא, כי אותך אני רואה בפניות.
ובאמת עם כותבים ומדברים רק עם סמייל אין סיבה לפגוע.. -
@shraga אמר ברישום לפורום:
@סופר אמר ברישום לפורום:
לא נעים לכתוב ל @שרגא למשל, בצורה פוגענית, ואחר מכן לבקש ממנו טובות במערכת הפניות.
אני מקווה שאין לאף אחד סיבה לכתוב לי בצורה פוגענית
מי שרוצה שתסיר לו את הוייפרי
-