תקלה בוייז
-
@ששלום אמר בתקלה בוייז:
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
@שטייגניסט באמת היה בעיה עם הגרסה הראשונה בגרסאות אנדרויד מחמש ומעלה. עדכנתי וייז גרסת 4.26 עם התעודה ועובד גם על אנדרויד 5. תנסה עכשיו.
יש לציין אמנם שבהפעלה ראשונה מקבלים שגיאה שוייז נעצר אבל אחרי הפעלה מחדש של המכשיר והפעלת הוייז שוב חוזר לעבוד בסדר גמור (כך עכ"פ היה בטבלאט 5.1 שנסיתי). וקבצי קול יש לראות ולהמתין לשתי ההודעות שכתבתי לעיל (1)'מוריד קבצי קול' (2)'מכין קבצי קול' יעו"ש.
הנה הוא כאן@מנתק התעודה מותקנת בפנים? או כמו 4.25 או שצריך להתקין את התעודה.
תודה רבה.תעודה בפנים
-
@ששלום אמר בתקלה בוייז:
@zvizvi אמר בתקלה בוייז:
@ששלום אמר בתקלה בוייז:
@zvizvi אפשר להכניס את הוויז 4.26 לאתר שלך.
תודה רבה.הוא כבר שם
@zvizvi בדיוק ראיתי באתר שלך שזה כבר שם.
(באתי לערוך את ההודעה.... )
ידוע לך האם זה עם תעודת אבטחה?הקובץ אצלי הוא בלי תעודה
-
-
מה שהעליתי פה הוא עם תעודה
-
-
אני גם מחובר לוויז של הראל אבל בגלל שזה לא עבד הם אמרו לי שהם מקפיאים לי את זה עד שזה יסתדר בשביל שאני לא ישלם סתם השאלה שלי אם זה כבר יסתדר בטוח ???
האם מישהו מחובר עם סים של הראל לוויז בלבד???
אשמח לתשובה תודה -
-
התקנתי וזה לא הולך לי משום מה זה נפתח לי ופתאום זה כותב לי עצר וזה מתנתק לי יש למישהו מושג למה??
יש לי גירסת אנדרואיד 4.1.2
עשיתי גם הפעלה מחדש של המכשיר אך זה לא עזר -
אולי לא עשית הסרה מלאה מקודם
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
אבל באמת במכשיר אחד כמדומה שלא עבד בהתקנה כאילו הוא עדכון אלא היה צריך להכנס להגדרות>APPS ולהסיר לגמרי את הראשון (ואולי גם הפעלה מחדש לא זוכר) ורק אז להתקין את החדש
גם יש אצל באתר של צביצבי שתי גרסאות תנסה את שתיהם
-
@מאיר.ל אמר בתקלה בוייז:
@מנתק
תודה רבה הסתדר מצויין
אני מקוה שזה סוף פסוק ויותר לא יכתוב לי מחפש רשת@מאיר-ל באיזה גרסת אנדרויד התקנת את זה? מידע חשוב לנו
-
@מנתק כתבתי כבר למעלה בגרסה 4.1.2
אבל בסוף הורדתי את הגרסה השניה של הוויז וזה הסתדר ב"ה אני מקווה שלתמיד תודה רבה -
@איציק-a אמר בתקלה בוייז:
@מנתק כתבתי כבר למעלה בגרסה 4.1.2
אבל בסוף הורדתי את הגרסה השניה של הוויז וזה הסתדר ב"ה אני מקווה שלתמיד תודה רבהילמדנו מהו "השני" 4.26 או 4.25, כשמתקינים כתוב "וייז לנט פרי" או סתם WAZE רגיל?
-
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
@שטייגניסט באמת היה בעיה עם הגרסה הראשונה בגרסאות אנדרויד מחמש ומעלה. עדכנתי וייז גרסת 4.26 עם התעודה ועובד גם על אנדרויד 5. תנסה עכשיו.
יש לציין אמנם שבהפעלה ראשונה מקבלים שגיאה שוייז נעצר אבל אחרי הפעלה מחדש של המכשיר והפעלת הוייז שוב חוזר לעבוד בסדר גמור (כך עכ"פ היה בטבלאט 5.1 שנסיתי). וקבצי קול יש לראות ולהמתין לשתי ההודעות שכתבתי לעיל (1)'מוריד קבצי קול' (2)'מכין קבצי קול' יעו"ש.
הנה הוא כאןאם עבד טוב ואחרי הפעלת האפלקצייה בפעם השנייה לא עובד, יש להכנס להגדרות>
'נקה קבצים שמורים' או 'נקה מטמון' <APPS>WAZE(יישומים)הורדתי, עשיתי נקה קבצים שמורים ועדיין כותב מחפש רשת
-
עם כל המכשירים שראינו, תופעה זו לא ראינו אלא או שעובד טוב או שלא נפתח ויש שגיאה שוייז נעצר. האם דברים אחרים שקשורים לרשת עובדים שם כמו שצריך?
איזה גרסת אנדרויד ?
-
אחרי נסיונות רבים על סוגי מכשירים שונים וכן מערכות מולטימדיה מתברר שכל מכשיר משום מה מקבל גרסה אחרת ולא נמצא אחד מתאים לכולם. לכן אני מעלה פה קובץ RAR מכווץ עם 8 גרסאות שונים בתקוה שמי שרוצה ימצא בה לפחות אחת שתעבוד אצלו. ובנתיים על אנדרויד 5 לא עובד כלל
בכולם התעודה של נט פרי נמצאת בפנים.https://magicode.me/send-file/file/425d391ff9c24c658441bc12068859368d6f5f21/view
-
@מנתק נראה לי שהבנתי את הסיפור, עשיתי חסימת אינטרנט לפי שעות ולכן כתב מחפש רשת.
תודה רבה על הכל!!! -
@מנתק
גירסה 4.2.2 -
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
אחרי נסיונות רבים על סוגי מכשירים שונים וכן מערכות מולטימדיה מתברר שכל מכשיר משום מה מקבל גרסה אחרת ולא נמצא אחד מתאים לכולם. לכן אני מעלה פה קובץ RAR מכווץ עם 8 גרסאות שונים בתקוה שמי שרוצה ימצא בה לפחות אחת שתעבוד אצלו. ובנתיים על אנדרויד 5 לא עובד כלל
בכולם התעודה של נט פרי נמצאת בפנים.https://magicode.me/send-file/file/425d391ff9c24c658441bc12068859368d6f5f21/view
@מנתק איך פותחים את הכיווץ?
-
@שטייגניסט אמר בתקלה בוייז:
@מנתק נראה לי שהבנתי את הסיפור, עשיתי חסימת אינטרנט לפי שעות ולכן כתב מחפש רשת.
תודה רבה על הכל!!!אז ספר לנו איזה גרסה מבין הוייזים עובד לך? האם כתוב WAZE או "וייז לנט פרי" ?
-
@ששלום אמר בתקלה בוייז:
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
@מנתק איך פותחים את הכיווץ?
עם תוכנת WINRAR