תקלה בוייז
-
-
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
הנה וייז מעודכן ללא צורך להתקין תעודה במכשיר או להחליף הקובץ ב DATA כי התעודה של @magicode נמצאת כבר בנויה באפלקצייה.
פשוט להתקין כרגיל וזהו. אולי @zvizvi יעלהו
-
@zvizvi אמר בתקלה בוייז:
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
הנה וייז מעודכן ללא צורך להתקין תעודה במכשיר או להחליף הקובץ ב DATA כי התעודה של @magicode נמצאת כבר בנויה באפלקצייה.
פשוט להתקין כרגיל וזהו. אולי @zvizvi יעלהו
מצויין, רק אין סיבה להשאיר ההורדה הישנה, היא לא עובדת על שום מכשיר שלא יהיה כי וייז ביטלו אותה.
אגב כתוב שם שגרסה אחרונה זה 4.19 - אך היום כבר יש 4.26 -
@magicode אמר בתקלה בוייז:
אחרי זה מפעילים את האפליקצה שוב. ואז הכל עובד. וגם התמונות מסוננות.
אני מבקש סליחה מראש על שאלה שנובעת מתוך בורות, התמונות מסוננות גם בגלישה דרך רשת אחרת, או רק דרך סים של נטפרי?
-
@yonig20
רק דרך נטפרי, -
-
???
משהו התקין ועבד לו? -
@שטייגניסט נסה להתקין את הגירסה הרגילה ולעשות מה שכתוב בתחילת האשכול (ובויקי).
-
@שטייגניסט הקריאה היא ל @מנתק שהטמיע את התעודה ולא ל @zvizvi שרק העלה אותה לאתר הנפלא שלו.
-
כמובן שלא שחררתי את זה מבלי לבדוק. למעשה נבדק על שני מכשירים מחברות שונות ועובד יופי.
הגרסאות היו 4.4 או 4.2
יתכן שבאנרויד 6 לא יעבוד אלא רק בשיטה שמגיקוד כתב למעלה אבל יותר מסתבר שיעבוד גם שםאבל באמת במכשיר אחד כמדומה שלא עבד בהתקנה כאילו הוא עדכון אלא היה צריך להכנס להגדרות>APPS ולהסיר לגמרי את הראשון (ואולי גם הפעלה מחדש לא זוכר) ורק אז להתקין את החדש
-
מצאתי פיתרון להתקין תעודת אבטחה בתוך וויז.
פשוט מתקינים וויז רגיל מפעילים את האפלקיצה מאשרים עד שמגיעים למפה. ואז סוגרים את האפליקצה.
אחרי זה מחליפים את הקובץ
/data/data/com.waze/cacert.pem
בקובץ הזה.
0_1499958401714_cacert.pem.zipאחרי זה מפעילים את האפליקצה שוב. ואז הכל עובד. וגם התמונות מסוננות.
איך עושים את החלפת הקובץ?
אני הורדתי את מה שכתוב וויז לנטפרי וכתב לי שגיאה, אז אני יוריד את הרגיל, רק איך מחליפים את הקובץ? -
כמדומה שבגירסה של וייז לנטפרי לא הוכנסו קבצי קול כי אין השמעה של ניווט קולי משא"כ בגירסה האחרונה של וייז 4.26.0.902 אני יכול להתקין אלא שלאחר כמה דקות כותב לי מחפש רשת וכן הניווט הקולי עובד לי בגירסה זו
יצויין שבגירסה זו נסיתי להחליף את הקובץ של התעודת אבטחה כפי העיצה שהובאה פה ולא עלתה בידי כי עדיין כותב מחפש רשת -
@מנתק
תודה רבה על הוייז המעודכן אך אני לא יכול לשמוע בו את הניווט השאלה היא אם הבעיה היא אצלי או בגירסה כי שאר הגירסאות עובדות אצלי טוב חוץ מהבעיה של המחפש רשת -
בגרסה של נט פרי יש קול רק שבפועל הקול עובד רק אחרי כמה פעמים שמדליקים ומכבים את הוייז (ע"י יציאה גמורה מוייז שכתוב "כבה") וזה לא קשור בהכרח לגרסה כי תופעה זו ראיתי בעוד גרסאות.
צריכים לראות שכותב "מוריד קבצי קול" לתת לו לגמור להוריד הכל אח"כ שוב לצאת מזה יציאה גמורה, ויש עוד שלב שאומר "מכין קבצי קול חדשים" רק אחרי שרואים את שני השלבים האלו יש מה לצפות ממנו.הגרסה לעת עתה לא עובדת על אנדרויד 5 ולכאו' גם לא על 6
-
@מנתק
תודה רבה הסתדר מצויין
אני מקוה שזה סוף פסוק ויותר לא יכתוב לי מחפש רשת -
@מנתק התקנתי את וויז לנטפרי ואחרי שנכנסתי לחשבון שלי הוא התנתק. מחקתי אותו ו התקנתי שוב את גירסה 4.5.0.1 ומשום מה כשאני רוצה להגדיר שם משתמש הוא כותב לי שיש בעיה עם הרשת, ו כמו שאתה רואה אם אני כותב כאן עכשיו אז הרשת עובדת מצוין, ואני לא מצליח להגיע לשלב של המפה. וחוץ מזה איני יודע איך מחליפים את הקבצים. אנא עזור לי. תודה מראש.
-
את הגרסה שהתקנת עכשיו אפשר לגנוז לעולמים כי חברת וייז ביטלו אותה ואת כל הישנים ורק העדכון לפני חודשים והלאה עובד (בלי קשר לנט פרי והתעודה לא תושיע)
-
@מנתק אז איזו גירסה? (היא עדיין נמצאת מעל הוויז לנטפרי)
אבל גם הוויז לנטפרי עושה בעיות? -
כבר.....
-
@שטייגניסט באמת היה בעיה עם הגרסה הראשונה בגרסאות אנדרויד מחמש ומעלה. עדכנתי וייז גרסת 4.26 עם התעודה ועובד גם על אנדרויד 5. תנסה עכשיו.
יש לציין אמנם שבהפעלה ראשונה מקבלים שגיאה שוייז נעצר אבל אחרי הפעלה מחדש של המכשיר והפעלת הוייז שוב חוזר לעבוד בסדר גמור (כך עכ"פ היה בטבלאט 5.1 שנסיתי). וקבצי קול יש לראות ולהמתין לשתי ההודעות שכתבתי לעיל (1)'מוריד קבצי קול' (2)'מכין קבצי קול' יעו"ש.
הנה הוא כאןאם עבד טוב ואחרי הפעלת האפלקצייה בפעם השנייה לא עובד, יש להכנס להגדרות>
'נקה קבצים שמורים' או 'נקה מטמון' <APPS>WAZE(יישומים)