אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@avishalom כך שבעצם אם הייתה לך אפשרות להסיר ולשלם, ואח"כ וועדה הייתה דנה במקרה המיוחד והצודק שלך (אני מניח שלא היתה לך בעייה להשיג הוכחות לכך), והיית מקבל את כספך בחזרה, היה יותר טוב. (ובלי קשר, כאחד שהיה לצערי במצבך לפני כמעט 3 שנים, [רק עם אבא שלי ז"ל] אני חושב שהיה עדיף שתסיר ותשלם כסף, ולא שתבטל פגישה חשובה כזו)
ד"א, האם כתבת בפנייה את המקרה כפי שתיארת אותו כאן? אני מניח שזה היה מזרז קצת את הטיפול בבקשה (לפחות של גוי של אינטרנט...)
רפואה שלימה בקרוב!!
עריכה: אני רואה שבחלק ממה שכתבת כבר הקדימו אותי.. יש"כ
-
@clickone לא כ"כ הבנתי את כל הדיון. הרי אנשים לא עובדים בחינם, וכשמישהו מתקשר ומנסה לשכנע שהתקין בטעות וכדו', להסביר לא שהטעות שלו לא מונעת מאתנו את העלויות של הטכנאי שישב ויטפל בהסרה, ואם כל ההשתתפות בצערו אין באפשרותינו להעסיק אנשים שיעבדו בחינם. מה זה לא מובן?.
-
@וילנאי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@clickone לא כ"כ הבנתי את כל הדיון. הרי אנשים לא עובדים בחינם, וכשמישהו מתקשר ומנסה לשכנע שהתקין בטעות וכדו', להסביר לא שהטעות שלו לא מונעת מאתנו את העלויות של הטכנאי שישב ויטפל בהסרה, ואם כל ההשתתפות בצערו אין באפשרותינו להעסיק אנשים שיעבדו בחינם. מה זה לא מובן?.
הודעה ראשונה לאחר 12 חודשים?
[לענין ההודעה עצמה עומדות לי על הלשון כמה תשובות אך עייפתי כבר מלהתייחס לנושא זה שאותן הודעות חוזרות על עצמן, יודע מה נראה לי שאם תקרא את ההודעות הקודמות תראה שכבר ענו עליה] -
@magicode בינינו אתה לא באמת שוקל זאת ברצינות.
תנעל את הפוסט הזה וזהו. -
מה שנכון נכון
-
למי שצריך משהו מסוים דחוף באמת
אפשר להפנות לנציג שיהיה פנוי למקרים דחופים בלבדאין הצדקה לאפשר גישה לאינטרנט לא מסונן בשביל קובץ
אפשר לבקש טובה ממישהו אחר שיש לו סינון כמו ארבעת המינים למשל
בפרט אם מישהו יודע שהוא עשוי להגיע למצב כזה -
רק עכשיו ראיתי את האשכול הזה וחשבתי על רעיון פשוט אני לא "פוסק" אבל אני חושב שלנטפרי אפשר לתרום מכספי מעשר ולכן מי שטוען שהוא לא צריך לשלם את המאה שקל מכל סיבה שהיא שיאמרו לו אם כך אתה אוחז אז תביא את זה מכספי מעשר וכ"א יחליט לעצמו
-
@RNC כלל גדול בכספי מעשרות כל כסף שבנאדם חייב לשלם כלומר שאפ' אם לא היה לו מעשרות היה לוקח מהכסף שלו כיון שהוא מחויב באותו תשלום אפ' בתשלום של מצווה אין לתת מכספי מעשר וכל דבר שאין חיוב והוא מעשה טוב ומצווה מותר לתת מכספי מעשרות
ולדוגמא מי שבודק את התפילין שלו אז פעמיים בשבוע צריך לבדוק משום חיוב וצריך לשלם מכספו יותר מזה עם רוצה לבדוק מותר ממעשר (כמובן לא לנערווין בלע"ז אלא אם חושש למשהו)
ויש לדון למי שהתחייב בהוראת קבע אז הרי כבר מחויב ? ומסתמא התחייב בתורת מעשר וק"ל
והנמשל מובן מאילו שהמאה שקל חייבים משום התחיבות לפני התקנה ואם אין לך מעשרות הרי תתן מכספך לפי שאתה הרי מחויב להוריד את התוכנה כי נטפרי זה סינון זבל -
אם הבעיה היא אמיתית שאנשים באמת לא ראו שזה עולה כסף ההסרה,
אפשר לפתור את זה בצורה דומה למה שנעשה בתוכנת VPN,
שם לא מספיק לסמן V , אלא יש לכתוב "אני מסכים", כך גם שאפשר שלצורך ההתקנה יצטרכו לתכוב "הסרה כרוכה ב 100 ש"ח"
וכדו' -
@דברים-בטלים
זה בדיוק הייתה כוונתי שאם אדם התקין ויודע שישלם אם מסיר כמובן ישלם מכיסו הפרטי אבל לכל אלו שמגיעים בטענות של "לא ידעתי" וכמו שהובא כאן שאנשים טוענים שהם לא צריכים לשלם אז יאמרו להם אם אתם חושבים שאתם לא צריכים לשלם אז תתנו את זה מכספי מעשר וכמובן רק אם אתם חושבים שאתם לא צריכים לשלם אבל אם התקנתם ביודעין כמובן שאז ישלם מכיסו הפרטי -
@RNC לא נראה לפי הכלל הקודם
כי מכספי מעשר מותר לתת לדבר הנתון לרצונך ולא לחיוב
כגון הדוגמא של לבדוק תפילין יותר מן החיוב אתה יכול להחליט לא לבדוק ואתה יכול להחליט לשלם ממעשר
וכן צדקה אתה יכול או לא לתת או לתת ממעשר
אבל בהסרת ויפריי אין לך אפשרות לבחור להסיר ללא לשלם אלא אם אתה מסיר אתה חייב לשלם א"כ הכסף חוב הוא לא משנה אם אתה צריך או לא זה כבר דין תורה עם נטפי אבל לענין מעשר זה כסף חיובי ולא נתון לרצונך ודו"ק -
@יוניבני לדעתי זה כתוב מידי גדול.
-
פוסט זה נמחק! -
@avishalom אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים.אל תשכח שהכסף הזה הוא תרומה לנט פריי [לרפו"ש...]
-
למעשה מה יצא לבסוף?
-
@magicode שלום
מחילה אם לא קראתי כל הרעיונות עד כה לבדוק שלא הקדימו אותי, כי פשוט אין לי זמן,
ובכן אפנה לעיקר הענין
דבר פשוט ונחוץ הוא שיהיה גם כן לכל הפחות אופציה בהתקנת התוכנה שלא תהיה שום אפשרות להסרה. הרי בסך הכל הרבה אנשים כבר מכירים את נטפרי זמן רב ונהנים בהנאה מלאה כך שאינם רוצים להסיר התוכנה בשעת ההתקנה, רק מה שלאחר מכן מתחרטים, אז בשביל זרם הזה אפשר לתת להם אופציה כזות, ובשביל הנקיפות מצפון של הרבה אנשים פשוט שלא יבחרו באופציה של אפשרות הסרה, שזה אופציה השמורה לאנשים שלא מכירים את נטפרי, [או אפשרות שניה אנשים שהאינטרנט שלהם הוא קריטי מאוד, כגון בעלי משרד גדול, או אפשרות שלישית אנשים שאין להם ירא"ש ומ"מ לוקחים את נטפרי בתור הידור כזה, או אפשרות רביעית אנשים השוקלים לעבור אולי לספק סינון אחר בהמשך, אבל סתם בני אדם [שאינם מארבעת האפשרויות הללו] בודאי יהיה להם נקיפות מצפון אם יבחרו באפשרות הסרה]. -
@בר-בי-רב אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode שלום
מחילה אם לא קראתי כל הרעיונות עד כה לבדוק שלא הקדימו אותי, כי פשוט אין לי זמן,
ובכן אפנה לעיקר הענין
דבר פשוט ונחוץ הוא שיהיה גם כן לכל הפחות אופציה בהתקנת התוכנה שלא תהיה שום אפשרות להסרה. הרי בסך הכל הרבה אנשים כבר מכירים את נטפרי זמן רב ונהנים בהנאה מלאה כך שאינם רוצים להסיר התוכנה בשעת ההתקנה, רק מה שלאחר מכן מתחרטים, אז בשביל זרם הזה אפשר לתת להם אופציה כזות, ובשביל הנקיפות מצפון של הרבה אנשים פשוט שלא יבחרו באופציה של אפשרות הסרה, שזה אופציה השמורה לאנשים שלא מכירים את נטפרי, [או אפשרות שניה אנשים שהאינטרנט שלהם הוא קריטי מאוד, כגון בעלי משרד גדול, או אפשרות שלישית אנשים שאין להם ירא"ש ומ"מ לוקחים את נטפרי בתור הידור כזה, או אפשרות רביעית אנשים השוקלים לעבור אולי לספק סינון אחר בהמשך, אבל סתם בני אדם [שאינם מארבעת האפשרויות הללו] בודאי יהיה להם נקיפות מצפון אם יבחרו באפשרות הסרה].תחשוב קצת בהגיון,
אם הוא מה'סתם אנשים' שיבחרו "ללא אפשרות הסרה" אז גם עכשיו שלא יבקש להסיר.. ואם אכן לא אלה האנשים שמבקשים, אז לא פתרת שום בעיה של אלה שרוטנים כן.. שעליה נפתח אשכול זה...מאיזה צד שתמשוך את השמיכה יצוץ הצד השני.. . פלונטר, פלונטר..
-
דבר פשוט הוא שלא צריך לחשוב מדי הרבה שיש מושג "שעת לחץ" ומושג "שעת חרטה" ומושגים אחרים נוספים הגורמים לאנשים להתחרט, גם לאנשים הטובים והישרים ביותר. כל מילה מיותרת.
-
זרקתי את המחשב שלי מגובה 4 קומות והוא התנפץ לרסיסים
עכשיו התחרטתי ואני צריך אותו רק ל 5 דקות
למה הוא לא התחבר בחזרה למחשב שלם??????????????????????????? -
@magicode
yes!! it will help- i understand that I will have to pay 100 shekel to remove this
2)I will not hold netfree responsible for any damage to the computer or any related damage
3)there are absolutely no exceptions to this payment after you press continue
4)more
5)......
6)......
7)....
ask a lawyer to help you
if people have to check 15 things then they will realize what they are doing
whatever you do PLEASE DO NOT CANCEL WIFREE. KLAL YISROEL NEEDS IT. THANK YOU
7).....
- i understand that I will have to pay 100 shekel to remove this