דיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה
-
@רחמים אמר בדיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה:
@magicode בשמחה אני אעזור, איך מתחילים?
יש לך יוזר בגיטהאב?
-
@MacroShadow יש לי, כבר עשיתי ביחד אם @magicode שם כמה דברים צריך רק לסיים
לחיצה על תמונה ממוזערת:
א. שולחת אותה לבדיקה
ב. מסירה אותה מהפאנל
ג. מסירה את התמונה מהדף המקורי. -
@MacroShadow יש לי, כבר עשיתי ביחד אם @magicode שם כמה דברים צריך רק לסיים
לחיצה על תמונה ממוזערת:
א. שולחת אותה לבדיקה
ב. מסירה אותה מהפאנל
ג. מסירה את התמונה מהדף המקורי.כה לחיי
-
הפאנל החדש עלה!
-
@רחמים ומה החידושים שלו כעת ?
-
@מעמד החידוש הוא שאתה יכול לראות רשימה של תמונות ממוזערות ולא צריך להתעסק עם התמונה הבעייתית בגודלה האמיתי
דבר נוסף ברשימה של התמונות מופיעות גם תמונות שאי אפשר לבחור אותם בשיטה הקודמת, כמו תמונות שיש עליהם שיכבה של אלמנט כל שהוא, או שתמונות שמוגדורות כרקע של אלמנט. -
-
מומלץ ללחוץ על 'דווח על תמונה לא ראויה' ומיד על 'לא הצלחת לסמן? לחץ כאן כו' כדי להגיע לדיווח בשיטה החדשה
אין צורך לנסות לדווח בצורה הישנה, זאת התעסקות מיותרת עם התמונה בעייתית שעליה רוצים לדווח
גשו מיד לשיטה החדשה, בדיוק בשביל זה היא נבנתה.
אם תרצו אני אשתדל שוב להעביר את השיטה החדשה קדימה שהיא תופיע מיד בלחיצה על 'דווח על תמונה לא ראויה' והשיטה הישנה תהיה מאחורה. -
@רחמים למה אצלי לא ?
-
@סופר תעשה ריענון
-
@מרדכי עשיתי.
-
@סופר ואתה לא רואה את זה ?
-
א. תודה מרובה ל @רחמים על השיפור המועיל הזה!!!
ו...הצעה לשיפור....
בסימון תמונה בעייתית יופיע V על התמונה, ולאחר מכן כפתור 'דווח' (ולא כמו עכשיו שלחיצה על התמונה מעבירה אותה מיד לבדיקה חוזרת) -
@shraga למה? מה שאתה מציע זה יותר לחיצות.
-
@רחמים כל הכבוד על ההארכת הכפתור לחזרה !!
רק אפשר קצת יותר ארוך ? -
@מעמד רציתי יותר ארוך רק זה מתחיל כבר לכסות את הלוגו תלוי בגודל הזום. בכל אופן זה גדול פי שניים ממה שהיה.
-
@shraga למה? מה שאתה מציע זה יותר לחיצות.
- כך לא יישלחו בטעות תמונות שלא התכוונו לדווח עליהן
- תוספת על ההצעה... לאחר שילחצו על כפתור הדיווח, יהיה הודעה 'הדיווח התקבל בהצלחה', ולא כמו עכשיו שבלחיצה על דווח כביכול לא קורה כלום.
ואם ההצעה תתקבל מומלץ להוסיף בהודעה, "הדווח התקבל בהצלחה, רענן את הדף באמצעות קונטרול+f5 אם אתה עדיין רואה את התמונה)
-
-
@רחמים יפה מאוד, סתם נחמד לראות את כל התמונות שיש בעמוד... (שכרה בצידה)
אבל לכאורה כל זה טוב לתמונות שלא נחסמו, אבל תמונות שהם חסומות כבר, ורוצים לדווח עליהם שנחסמו בטעות
לא נוכל לדעת ולבחור את התמונה שנחסמה שלא בצדק (באם יש כמה תמונות חסומות) -
@הגוף-והנפש בשביל זה יש את שיטת הבחירה הישנה, השיטה החדשה באה לחסוך את ההתעסקות עם תמונות לא טובות.