סינון ויקיפדיה
-
@הגוף-והנפש אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
-
-
@WWW אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
-
-
@ראובן אמר בסינון ויקיפדיה:
@WWW אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
פותחים ומתחברים לחשבון בקישור ש @ליכט הביא, פותחים טאב חדש ומשם נכנסים לדף המדובר, ואז יש לך אפשרות לדווח בכרטסת.
-
יש בתוכנית עתידית פתרון מקיף לויקיפדיה.
הוא דורש הרבה משאבים. ויש דברים אחרים שקודמים בסדר העדיפות.
אבל עוד חזון למועד בע"ה... -
@baruch אמר בסינון ויקיפדיה:
הוא דורש הרבה משאבים. ויש דברים אחרים שקודמים בסדר העדיפות.
חבר'ה, להתחיל לתרום!...
-
יש את האתר הזה שאמור להוות תחליף חרדי לויקפדיה הכללי .אני לא יודע אם הוא אכן תחליף מקצועי לויקיפדיה..
-
@טרוצער עברתי ורפרפתי ודפדפתי קצת האתר הנזכר, ודוקא התרשמתי לטובה, יש שם המון חומר, הרבה (אולי הכל, לא עברתי על הכל) מן החומר מועתק מויקיפדיה הכללית, ומותאם לציבור החרד לדבר ה'.
-
דיברו על זה כאן.
-
אין צורך לגלוש לנושא מהו כפירה ומה לא, בפרט בפורום נקי זה [פורום אוצה"ח נסגר בגלל זה... (גם)]
לא העתקתי את הדברים כדי שלא לחזור על הטעות [סליחה על השפה, אבל זה מאוד צרם]. -
@אני-הקטן אמר בסינון ויקיפדיה:
אין צורך לגלוש לנושא מהו כפירה ומה לא, בפרט בפורום נקי זה [פורום אוצה"ח נסגר בגלל זה... (גם)]
לא העתקתי את הדברים כדי שלא לחזור על הטעות [סליחה על השפה, אבל זה מאוד צרם].עם כל הכבוד, שים לב שמי שדן כאן בזה הוא המנהל הרב @magicode , זה לא כ"כ לענין להעיר לו מה מתאים לכאן ומה לא !!!
-
ראשית, אני מאוד מעריך את עבודת הקודש שלו וכל חברי הנהלת 'נטפרי' וחייב להם הכרת טובה על כך.
שנית, הפורום מלא בהערות על מגוון נושאים, היכן הוא הגבול? האם רק בנושא זה אסור להגיב? -
@זהיר אכן לזה התכוונתי חשוב שהציבור ידע שויקיפדיה היא אתר מסוכן שלא עוזרת עליו החסימה. ראיתי שכעת מקימים אתר בשם המכלול שאמור לתת תחליף. ייתכן שאז יהיה כדאי לחסום לגמרי את ויקיפדיה. אם כי יש נושאים שיהיו חסרים בהם בעלי ידע מקרב הציבור החרדי.
-
תודה רבה פתחתי חשבון חדש
-
@ראובן אשמח לדעת מה יצא. שבעצם אפשר לפתוח חשבון בנטפרי ללא שום תשתית או חיבור לאינטרנט.
וזה גם בעלות של 15 שקל?
ואיך אתה מתחבר לזה אם אתה נמצא על מחשב של קפה. -
-
@הגוף-והנפש
שוב. החשבון הזה לא עולה כסף, ואתה יכול ליכנס לחשבון מכל מקום בעולם (גם מאינטרנט אחר, לא של נטפרי), הכניסה לחשבון לא עושה כלום, זה רק מוסיפה לך את האופציה לדווח על תוכן בעייתי, (וגם לשלוח פניות שאינן מצריכות נקודות, או לרכוש נקודות אחרי הוספת אמצעי תשלום לחשבון). -
@ליכט
תודה
טוב לדעת... עד היום כשאני שולח פנייה למרכז הפניות אני לפעמים חושב פעמיים כי הם מכירים אותי...