KosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל
-
@HP079 אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
@LowcHost
יש לי גמ"ח תוכנות חינם להורדה דרך גוגל דרייב מה דעתך לשתף פעולה ולהעלות אותו על אתר ?אם יש לך אתר מוכן להעלות לשרת אתה מוזמן ליצור קשר במייל ונראה מה אפשר לעשות
-
@LowcHost אני חולק לצערי על חלק ממה שכתבת (וחלק לצערי עירבבת), אבל אין לי כעת זמן להגיב ולהסביר.
בכל מקרה, אכן, מי שלא יודע להתעסק עם שרתים עדיף שיהיה באיכסון שיתופי עם שירות כמו שלך שאני שומע עליו הרבה שבחים גם לא בפורום כאן.גם בגלריה אני חושב שהאתר ייטען במהירות סבירה וטובה, אם הוא על שרת כמו זה שהפורום עליו.
גם לnode.js אפשר לעשות ניתוב פרוקסי פנימי עם שרת HTTP רגיל (ואפילו אם ממש תרצה אז גם מול IIS של מייקרוסופט...)@למדן-וידען זה שהעברת את האתר והוא רץ כעת, זה כי השרת כעת מרוקן. המדד יהיה כשהוא יהיה עמוס כמו השרת הנוכחי שבו התאכסנת.
ובכל מקרה, חברים, מי שאין לו ידע בשרתים, ורוצה שרת טוב במחיר שפוי ושירות מצויין, אז @LowcHost הוא הכתובת.....
-
@clickone אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
@LowcHost אני חולק לצערי על חלק ממה שכתבת (וחלק לצערי עירבבת), אבל אין לי כעת זמן להגיב ולהסביר.
בכל מקרה, אכן, מי שלא יודע להתעסק עם שרתים עדיף שיהיה באיכסון שיתופי עם שירות כמו שלך שאני שומע עליו הרבה שבחים גם לא בפורום כאן.גם בגלריה אני חושב שהאתר ייטען במהירות סבירה וטובה, אם הוא על שרת כמו זה שהפורום עליו.
גם לnode.js אפשר לעשות ניתוב פרוקסי פנימי עם שרת HTTP רגיל (ואפילו אם ממש תרצה אז גם מול IIS של מייקרוסופט...)@למדן-וידען זה שהעברת את האתר והוא רץ כעת, זה כי השרת כעת מרוקן. המדד יהיה כשהוא יהיה עמוס כמו השרת הנוכחי שבו התאכסנת.
ובכל מקרה, חברים, מי שאין לו ידע בשרתים, ורוצה שרת טוב במחיר שפוי ושירות מצויין, אז @LowcHost הוא הכתובת.....
@LowcHost , בשולי הדברים, לא יודע למה, אבל התחושה הפנימית שלי היא שלא את כל ההודעות שלך אתה כותב / מנסח..... [וסליחה שאני כותב את זה כאן :(. זה תחושה שמלווה אותי זמן רב.....]
תודה על ההמלצות, לי יש תחושה אחרת לגבי מה שוקרה כאן, אך לא אשתף את כלל הפורום בכך.
לא מבין מאיפה אתה מסיק את הדברים שלך שלא רק אני כותב כאן, הלוואי והיה לי כוח אדם שהייתי יכול לתת לו לרשום בשם העסק במקומות אחרים (גם אם היה לי כוח אדם כנראה שלא הייתי מקצה אותו לפורום של נטפרי, אבל ניחא), אך לצערי כרגע זה הכל אני, לטוב ולרע.כל הודעה אתה רושם שאין לך זמן להגיב, נשמע כמו תירוץ, כי לקרוא ולקרוא תגובות יש זמן אני רואה וגם לערוך את התגובות שלך יש לך זמן, אך להגיב פחות, כבר פעם שנייה חח
פעם הבאה קח את הזמן ותגיב כמו שצריך, האשכול לא בורח לשום מקום, אין מה למהר.
אפשר לעשות המון המון דברים עם Node.js ועם HTTP, השאלה אם לאדם הממוצע שמחפש אחסון יש ידע בזה.
אתה חושב שהוא ייטען? או מניסיון? כי מניסיון שלי המהירות טעינה בין ישראל לבין חו"ל היא לא אותה מהירות, בטח אם אתה מוריד תמונה של 3 מגה בייט למשל, החביור הראשוני + מהירות ההורדה איטיות יותר ברוב המקרים וכתוצאה מכך גם מהירות ההורדה הכללית.
והתוצאות מדברות בעד עצמן יקירי, או שאתה חושב שאני מתחבר גם בתור משתמשים אחרים ורושם לעצמי פרגונים? כי לא רק למדן-וידען הוא מהטוענים לשיפור בזמני הטעינה.ואני גם שמח שאתה יודע להסיק שהשרת מרוקן, או לדעת כמה אתרים יש על השרת כרגע, וכמה מעבדים וזיכרון. היהירות שלך חוצת גבולות בעיניי. קצת ענווה לא תזיק, אולי אתה יודע הרבה, אבל בטח שלא הכל. וזה לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה[וסליחה שאני כותב את זה כאן :(. זה תחושה שמלווה אותי זמן רב.....]
אז לידיעתך מר קליק, על השרת יש קרוב ל250 אתרים, להגיד שהוא מרוקן זאת פשוט טעות. (וגם הנתון הזה לא אומר שכלום שכן אם המכונה היא עם 20 ליבות, אז השרת לא עמוס, ואם יש 2 ליבות השרת עמוס מאוד מאוד...)אין לי זמן להגיב, אז בקצרה...
-
-
@צפוני-אבוד אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
@LowcHost
@clickone הוא מהמגיבים המנוסים והותיקים בפורום... בדוק ותמצא שהוא כלל לא יהיר.הדיון כאן הוא לא clickone, אבל אני בטוח שהוא ישמח על הסנגוריה.
זו אינה הפעם הראשונה שהוא "מתנשא" עליי, או אומר לי שההבנה שלי לא משהו משהו. אתה מוזמן להסתכל באשכולות אחרים שבהם הוא אומר שאני מנהל את העסק שלי ממחשבים שנמצאים בבית שלי, מבלי שיש לו ידע או הוכחות. וגם טוען על ההבנה שלי בשרתים שהיא ככה-וככה על סמך 2-3 משפטים שרשמתי בפורום.
אז ייתכן והוא לא יהיר, וייתכן והוא אחלה של בנאדם, אך כמו שהוא דיבר על התחושות שיש לו עליי, כך הרגשתי צורך לדבר על התחושות שיש לי עליו.
ויש לי דברים מעט יותר טובים לעשות מאשר לגלוש בפורום ולחפש הודעות של clickone כדי לקבוע אם הוא יהיר ומתנשא או שמא לא. -
חבר'ה, אני מציע לנעול את האשכול. עברנו מזמן את גבולות הטעם הטוב.
ל@LowcHost יש המון רצון טוב, גם אם זה לא משתווה לידיעתו בהלכה...
ך@clickone אין ספק שיש המון ניסיון וידע בשרתים, וגם ידיעה בהלכה.את שני הדברים האלה כל אחד כבר הבין
ואידך זיל גמור -
זה אשכול חשוב ודיון עוד יותר חשוב, אם כי יתכן ומקומו לא בפורום של נטפרי.
אתייחס לעצם הוויכוח ואני חולק על שניכם ואנסה להסביר את מאחורי הקלעים.. מזווית ראייתי (איפה @dLive כשצריך אותו??)
@clickone כשישנו תמונה (צילו"מ וכדו') שמעלים כאן לפורום הוא נטען המון זמן! לא רוצה לחשוב מה יקרה אם JDN יישב בשרת הזה.
(בדקתי עכשיו טעינה (במצב מסתר - בלי קאש) של תמונה כאן בפורום 28KB ב309ms ובשרת שלי אצל לאוקהוסט תמונה 35.1KB ב34ms!).אממה?
@clickone מקצוען בעל ידע עצום, ובעיקר נכנס לעובי הקורה של כל מה שהוא לומד ומתעסק, מה גם שאנחנו גדלנו על דיוק רב במילה הכתובה ויכולים לבנות על זה תילי תילים של הלכות, וכאן @LowcHost נפלת, כי נכשלת בלשונך מספר פעמים כשלא הגבת בצורה הכי מקצועית שלך ובדר"כ זה בסדר וזה ממש לא מראה דבר וחצי דבר על המקצועיות שלך (בדר"כ לעבודה שאתה עושה כאן יש מושג שנקרא 'דובר' ו'איש יח"צ' שיודעים את העבודה) אבל הרושם שהתקבל למי שמדקדק כ"כ והוא גם מקצוען בתחום זה שאתה פחות מקצועי וכאן @clickone שהוא ממש אבל ממש לא יהיר בשום צורה רק מטריד אותו שאחרים יפלו אם מי שלא מקצוען ולכן דעתו הייתה להציב את הדברים איך שהוא רואה את זה (והוא אפילו ניסה ללמד זכות שלא אתה כתבת את הדברים ולכן ההבנה הייתה שגויה).ובמילים אחרות, אילו הדברים היו נכתבים אחרת ( @LowcHost כתיבה מקצועית - תמיד, @clickone במקום ביקורת מוסווית - הצבת השאלות בצורה של שאלה כדי שיוכלו לענות על השאלות הטובות גם תשובות טובות, לא היינו מגיעים למצב ש @שואף מבקש לנעול את הדיון (ועל הדרך דרך ג"כ על מוקש..).
אני ממליץ לערוך את הביקורת שהוטחה כאן בצורה פוגענית זה לא תורם לכלום, ונוכל להמשיך לבדוק וללבן את הנושא בצורה מקצועית נטו ולא נגיע לנעילת האשכול.
-
@למדן-וידען אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
זה אשכול חשוב ודיון עוד יותר חשוב, אם כי יתכן ומקומו לא בפורום של נטפרי.
אתייחס לעצם הוויכוח ואני חולק על שניכם ואנסה להסביר את מאחורי הקלעים.. מזווית ראייתי (איפה @dLive כשצריך אותו??)
@clickone כשישנו תמונה (צילו"מ וכדו') שמעלים כאן לפורום הוא נטען המון זמן! לא רוצה לחשוב מה יקרה אם JDN יישב בשרת הזה.
(בדקתי עכשיו טעינה (במצב מסתר - בלי קאש) של תמונה כאן בפורום 28KB ב309ms ובשרת שלי אצל לאוקהוסט תמונה 35.1KB ב34ms!).אממה?
@clickone מקצוען בעל ידע עצום, ובעיקר נכנס לעובי הקורה של כל מה שהוא לומד ומתעסק, מה גם שאנחנו גדלנו על דיוק רב במילה הכתובה ויכולים לבנות על זה תילי תילים של הלכות, וכאן @LowcHost נפלת איתו, כי נכשלת בלשונך מספר פעמים כשלא הגבת בצורה הכי מקצועית שלך ובדר"כ זה בסדר וזה ממש לא מראה דבר וחצי דבר על המקצועיות שלך (בדר"כ לעבודה שאתה עושה כאן יש מושג שנקרא 'דובר' ו'איש יח"צ' שיודעים את העבודה) אבל הרושם שהתקבל למי שמדקדק כ"כ זה פחות מקצועי ומכאן @clickone שהוא ממש אבל ממש לא יהיר בשום צורה רק מטריד אותו שאחרים יפלו אם מי שלא מקצוען ולכן דעתו הייתה להציב את הדברים איך שהוא רואה את זה (והוא אפילו ניסה ללמד זכות שלא אתה כתבת את הדברים ולכן ההבנה הייתה שגויה).ובמילים אחרות, אילו הדברים היו נכתבים אחרת ( @LowcHost כתיבה יותר מקצועית, @clickone במקום ביקורת מוסווית - הצבת השאלות בצורה של שאלה כדי שיוכלו לענות על השאלות הטובות גם תשובות טובות, לא היינו מגיעים למצב ש @שואף מבקש לנעול את הדיון (ועל הדרך דרך ג"כ על מוקש).
אני ממליץ לערוך את הביקורת שהוטחה כאן בצורה פוגענית זה לא תורם לכלום, ונוכל להמשיך לבדוק וללבן את הנושא בצורה מקצועית נטו ולא נגיע לנעילת האשכול.
האמת? אתה רואה כיצד אני מתבטא בדרך כלל, אך גם לי יש את הגבולות שלי, ואם תראה את התוספת המאוד מיותרת שהוא הוסיף לפני שערך (ניתן לראות בתגובה שלי את התוספת הנעלמה) אז תבין מדוע הסעיף שלי עלה. מה גם שזוהי אינה הפעם הראשונה שהוא מנסה ללמד אותי על שרתים - בלי שיידע חצי דבר על מה שמתרחש בתוך השרתים שלי. היומרה להניח שהשרת לא עמוס או שאין בו מספיק אתרים כדי לדעת האם האחסון באמת איכותי (למרות שאין לו חצי מושג על השרת שלי ספיציפית) - זאת יהירות - ותקרא לילד איך שאתה רוצה. ואני כבר דיי מותש במהאשכול הזה. כמו שאומרים הדרך לגהינום רצופה בכוונות טובות.
וכן, גם אם אדם יודע ממש הרבה, הוא עדיין יכול להיות יהיר, ובדרך כלל זה קורה לאלה שיודעים הרבה. כי מי שלא יודע יתבייש להיות יהיר.
כמו שאמרת, גם כמשגיבים יש דרך, וכנראה לא רק אני מרגיש את הודעותו כביקורת מוסוות. -
@aaron אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
@למדן-וידען
רק כדי שאני יבין, איך חברה שמתחייבת על 50(!?) מגה מתחרה באיחסונים של 80 מגה בחול במחירים הרבה יותר זולים????א. זה אחד מרשימת הפרמטרים שמשפיעים על מהירות הגלישה.
ב. כל החברות הישראליות יקרים יותר, מה לעשות יוקר המחיה בארץ.
ג. לכל המצקצקים על אחסון בזול בחו"ל, כתבתי בעבר בפרוג:אני אישית לא תם שמניח את הקבצים שלי על השרת וסומך על האחסון בעיניים עצומות כמו רוב העולם, אני מבצע מעקב יום יומי על הקבצים שלי ותאמינו או לא, אבל הם נוגעים בקבצים!
משנים הגדרות בתוך קבצים שאני פיתחתי!
מוסיפים תוספים לאתרים בחזקתי וכ"ז כדי להוריד עומס משרתיהם.מי יודע מה עוד הם עושים שם?
אני משחזר עכשיו שאחד מלקוחותי קיבל מייל מהם שהאתר שלו בסיכון תולעים ושאר ירקות והמליצו לקחת הגנת אתר בסייטלוק.. יצא לו יקר יותר מכל חברה בארץ, מסתבר שהם שותפים עסקיים.
זה בהחלט זול יותר אבל לא תמיד משתלם. -
אני מתנצל מעומק הלב אם הרגשת מאופי התגובות שלי כלפיך התנשאות מצידי.
לא זו הייתה כוונתי, ואף כתבתי במפורש ולא בציניות מספר פעמים באשכול זה ובאשכולות אחרים, שאני בהחלט ממליץ על השירותים שלך למי שצריך. שמעתי פירגונים על זה שאתה ממש זמין לעזור ולסייע תמיד. וזה דבר מאד מאד חשוב.
וגם היוזמה שלך לעשות שרת כשר זה דבר חשוב מאד בעיניי.
אני לא מעוניין להגיב כאן על שאר הדברים. בגלל שאני הייתי רוצה שזה יהיה ברור לשנינו (וגם לכל מי שיסתובב כאן אח"כ ויקרא) ולא יהיו דברים במשתמע שח"ו אמרתי משהו נגדך / עליך בצורה פוגעת או לא נכונה. (אולי באמת אשתדל למצוא זמן ולדבר איתך טלפונית כדי להסביר יותר.)
את המשפט המיותר מחקתי עוד לפני שאתה פרסמת את התגובה שלך.... (אבל הספקת כבר לצטט אותו) ואני מתנצל עליו.
[ואת הנתון כמה אתרים יש על השרתים הכשרים, הבאתי דווקא מהאתר שלך, אבל במחשבה שנייה ייתכן שהוא לא מעודכן. סליחה] -
@LowcHost עזוב, העדינות שלך ידועה ומוכרת.
אין טעם להמשיך להתקיף, @clickone באמת עסוק ואני מניח שהתגובות שלו נכתבו מרגע להרגע ברגע קט פנוי וקורה שטועים.
(עצם זה שהוא ערך את ההודעה מראה שהוא חזר בו, לפחות בפומביות, והוא גם המליץ עליך בחום רב).כדאי מאוד לערוך את הקטעים הבעייתיים (כן גם את מה שציטטת אותו כותב) והאשכול יישאר מקצועי.
(אכן, דיונים וויכוחים זה מקצוע בפני עצמו, לא קל להתמודד בזירה כשכל אחד מגיע אם כללי משחק וחוקים משלו, לכן ישנם מקצוענים בתחום). -
@clickone תודה, מעריך את זה, גם אני מתנצל אם הדברים שאמרתי לא היו במקומם. אני משקיע את החיים שלי בעסקים האלה לכן ניתן להבין כמה הם קרובים לליבי.
@למדן-וידען תודה
נ.ב
אין לי בעיה שהמנהלים ימחקו את כל הפרסומים שלנו, לא נאמר שם דבר שיכול לתרום בנושא... -
@clickone האתר שלי עדיין לא על השרת הכשר שלו אלא על הרגיל והוותיק שלו ובכ"ז המהירות הנ"ל, מספר הלקוחות שכתוב באתר זה על הכשר החדש.
(@LowcHost - צריך באמת להעביר את החבילה שלי לחדש והכשר..) -
@למדן-וידען אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
@clickone האתר שלי עדיין לא על השרת הכשר שלו אלא על הרגיל והוותיק שלו ובכ"ז המהירות הנ"ל, מספר הלקוחות שכתוב באתר זה על הכשר החדש.
(@LowcHost - צריך באמת להעביר את החבילה שלי לחדש והכשר..)שלח לי מייל בנושא בבקשה, אבצע זאת ואודיע לך מתי ניתן לבצע עדכון רשומות DNS.
-
@למדן-וידען
בהחלט אתה צודק, וזה אכן פרמטר בודד.
אך הפינגים שלהם גם טובים מאד. כך שאני בספק כמה זה קריטי.
בכל מקרה, לגבי איחסון שיתופי, אתה בהחלט צודק. מי שלא יודע להחזיק VPS ייאלץ לשלם על איחסון מחירים גבוהים. שוב, כל זה בהנחה שהוא לא צריך להתעסק עם אבטחת מידע ברמה קריטית, כי אז באמת מדובר בכאב ראש.בכל מקרה, יהיה מאד מעניין לבדוק נתונים מדוייקים.
אולי באמת החברים פה יעשו בדיקה כל אחד על שרתו הוא, וייסכם את הנתונים.
זה יהיה השוואה מעניינת... (הרי האשכול מקצועי...!!)נ.ב.
כשכתבתי 80 כוונתי הייתה ל - MBps ולא ל Mbps. (צא ולמד...(?)) -
י@aaron יש לי שרת בצרפת, קו של 250 מגה ביט לשנייה, כשאני בא להוריד קבצי גיבוי לשרת אני לא מקבל יותר מ1 וחצי מגה בייט לשנייה, אז מה שווה 250 מגה ביט אם הקישוריות לארץ לא טובה?
-
בדקתי עכשיו הורדת קובץ דחוס משרת בצרפת לשרת בארץ ירד לי במהירות בין 10 ל 20 MB/s שזה בערך בין 80 ל 160 Mbps . ככה שכנראה זה תלוי בספק שלך פה בארץ.
-
@magicode לא מבין על מה הדיון, אין ויכוח שתעבורה מישראל לישראל יותר טובה מאשר תעבורה מיראל לחו"ל... אז מה אתם מנסים להוכיח? אתה יכול להגיד שאני טועה?
יש כל כך הרבה גורמים שיכולים להשפיע. ואם מישהו נופל על ספק שהוא לא טוב כמו שלך? אז הוא יסבול? יעבור 100 ספקים עד שימצא אחד טוב עם תעבורה לארץ? רוב האנשים יושבים על קו תעבורה מהספק הביתי שלהם, לא משרת שנמצא בחוות שרתים עם קישוריות יותר טובה כנראה להמון מקומות.
מבחינתי אתם צודקים, אין טעם לאחסון בארץ, אפשר לסגור את כל החברות פה כי אין יתרון לאחסון בארץ. למה בכלל אתה מחזיק שרת בארץ אם אין שום יתרון לזה? הרי החומרה היא אותה חומרה.ז אתה בוחר שרת בארץ בגלל התעבורה הטובה יותר והקישרויות הטובה יותר מישראל לישראל.
אז סבבה, תאחסנו בחו"ל... אני סיימתי להתדיין פה, כל דבר "ויכוח" , גם על דברים שאי אפשר להתווכח עליהם. ישראל לישראל יותר טוב מישראל לחו"ל.
זה השירות. מי שרוצה שיקח. מי שלא שלא ייקח. מנהלים לנעול בבקשה. אני מיציתי. תודה! -
@LowcHost לא באתי לומר שאתה לא צודק.
ברור שאם התנאים שווים אז תעבורה בתוך הארץ יותר מהירה רק רציתי להעמיד דברים על דיוקם.
ולרמוז שהספקים בארץ מפלים לרעה בכוונה תעבורה מחו"ל כי כנראה זה עולה להם יותר יקר.
זה לא בעיה של הספקים בחו"ל זה בעיה של הספקים פה בארץ. הם אלה שדופקים את התעבורה מחו"ל. -
@magicode ונראה לך שלמשתמש הקצה ממש אכפת מאיפה מגיעה האיטויות. שורה תחתונה מחול לארץ יותר איטי. אז למה כל הדיון הזה. אני גם אוהב לשים דברים על דיוקם. וזה מדיוק של 99% ממשתמשי הקצה עדיף להתאסחן בארץ. אז מה זה עוזר שאתה נותן דוגמא שיש לך 2 שרתים של 500 מגה ביט והתעבורה ביניהם היא על 20 מגה בייט? זה לא עוזר לאף אחד