עמוד שער לספר
-
-
@shraga תודה רבה על השערים. הם ממש מהממים, ועזרו לי מאוד. איך אני מגיע בפרוג למה שעוד העלו שם, לא הצלחתי למצוא שם עמודי שער, אולי אני לא יודע טוב לחפש...
-
@shraga יישר כח. מהמם. אתה מוזמן בזמן אלול לכולל שלנו בב"ב ולהתרגש מכך שכ50 אברכים לומדים מתוך קבצי מראי מקומות שהשער שלך מפאר אותם [עשיתי את זה בחינם, אבל חלק מהזכויות בוודאי שגם לך מגיע...]
-
@שלום-על-ישראל אני שמח לשמוע, באיזה שער בחרת? מהpdfים?
-
@shraga לא, דווקא מהJPGים. אני יותר מתחבר לסגנון הזה [נקי וחלק יותר] מאשר הPDFים. אבל הכל ענין של טעם.
לקחתי את 2 לכריכה החיצונית ואת 1 למודעת לעילוי נשמת פנימית. -
@shraga איך אני מגיע לפורום הזה? חיפשתי ולא הצלחתי...
-
@מבקש-עזרה שלחתי לך קישור לאשכול בפרוג
-
-
-
@shraga אמר בעמוד שער לספר:
@מעמד אני עושה את זה בפוטושופ, למרות שמה שמומלץ הוא אילוסטרייטור או קורל, אם יש לך קצת ידע בפוטו', אני יכול להעלות קובץ פתוח שתראה את כל השכבות
תוכל לשלוח לי ל wwwnetfree@gmail.com?
תודה רבה. -
@WWW אם כבר, אני יעלה כאן...
העקרון בגדול הוא צל ומשחק עם גווני האפור והלבן, שכפול של הרבה אלמנטים וכו'
https://magicode.me/send-file/file/78b592b0cd7598a8c26634053a31655227e2c472/view -
-
אני מוחה ! ! !
אין תחליף ל @GolanArt
-
@shraga התכוונתי שאתה יכול להמשיך את העיצובים שלו ולא ממש להחליף אותו
-
@מעמד השאלה שלי, איך אני מוסיף כיתוב, בלי להוריד את איכות התמונה. האם ישנה אפשרות בתוכנה חינמית, או בוורד לעשות דבר כזה?
-
@מבקש-עזרה מה אתה מתכווין 'להוסיף כיתוב' ?
בתוך השער ??
מה הבעיה ??
אפשר להוסיף באינדיזיין וגם בוורד אפשר להוסיף ! וזה לא מוריד מהאיכות (עד כמה שידוע לי) -
@מעמד כשפותחים את התמונה בוורד על ידי הוסף תמונה, ומגדילים אותה [כי היא לא מגיעה בגודל הנכון], ואח"כ סוגרים לPDF, יורדת האיכות, ובהדפסה רואים 'פיקסלים'. הבעיה שלי שאין לי אינדזיין, כי אני לא גרפיקאי וגם לא מעמד. השאלה האם ישנה תוכנה חינמית שאפשר לעבוד עם קבצי PDF או תמונות, לא רק לצפיה, אלא גם להוספה של טקסט בתוך התמונה.
-
-
@shraga שאלה כזו הייתי מתבייש לשאול בפרוג, למשל...
חן חן לרב @מבקש-עזרה ששאל, ולתגלית של @shraga ...
עזרתם לכל מעמדי הוורד למיניהם. -
לרב שרגא: אין עליך! הנדיבות והעזרה הבלתי נגמרים, ממש מפעימים! אני חייב לציין שגם מעמדים מקצועיים, לא יודעים חלק מהסודות...
הספר שלי יהיה בעזהי"ת הרבה יותר נאה בזכותך, וידוע מה שאמר רע"א כי חלק מהמצוה להדפיס ספרים, הוא בצורה נאה...
תזכה למצוות