הצעת ייעול פרופילים מוכנים
-
ישר כח על עבודת הקודש.
אני חושב שלא היה מזיק כלל עם בהגדרות אישיות היו כמה פרופילים מוכנים, כמו שיש בפלאפון "שקט" "נהיגה" "מצב טיסה" (אגב, מה זה?), כמובן עם אפשרות להתאים באופן אישי. רציתי להתאים לעצמי פרופיל וראיתי שאין לי כח להתעסק עם המחשבה מה אני צריך ומה לא, ואם היה מישהו שעושה את זה בשבילי זה היה טוב.
למשל פרופיל "שעת הסדרים" לשעות 8:50 עד 13:10 לשעות 15:50 עד 19:10 [סדרים ברוב הכוללים. למנוע מצב שההתמכרות תהיה על חשבון הכולל. כן כן זה יכול לקרות]
או פרופיל "מייל בלבד" לרבים וטובים שאני מכיר שהתחברו לנטפרי רק בגלל שעוד לא היה להם מייל.
רעינויות נוספים בטוח יהיו כאן לחברי הפורום -
פוסט זה נמחק! -
@גבריאל-פולארד אמר בהצעץ יעול פרופילים מוכנים:
פרופיל "מייל בלבד" לרבים וטובים שאני מכיר שהתחברו לנטפרי רק בגלל שעוד לא היה להם מייל.
יש
הנה אתה לוחץ ב'בחר קהילה שתפקח עליך' ובוחר מה שמסומן כאן ולוחץ אישור
-
שאלה:
האם יש אפשרות לקבל רשימת אתרים שפתוחים או מה ההגדרות שלפיהם פועלת הרשימה בכל קהילה, ברצוני להגביל את עצמי ואני מתקשה ליצור פרופיל טוב עבורי, מי יודע? -
@גבריאל-פולארד אמר בהצעץ יעול פרופילים מוכנים:
אוי נו, תיקון: הצעת ייעול
אפשר לערוך ולתקן את מה שכתבת וגם את הכותרת. תלחץ על 3 הנקודות שבקצה השמאלי התחתון של ההודעה הראשונה שלך, תבחר 'עריכה', ותתקן.
-
@גבריאל-פולארד
מצב טיסה זה מצב שהפלאפון ללא קליטה כלל כך שלא שייך לקבל שיחות טלפון וכו' וזה לכאורה טוב למי שמפחד מקרינה, ורוצה לשמוע שיעורים וכדומה,
וקוראים לזה מצב טיסה כי בטיסה אסור לשוחח בטלפון?@מעמד , בקהילה אתה לא יכול להתנתק לבד וצריך גם קנס של 30 שקל בקהילת מייל בלבד, והוא רוצה פרופיל שהוא בוחר לבד לעצמו ובזמנים הוא מגדיר לעצמו .
-
@גבריאל-פולארד יש לחצן ^ בצד שמאל למטה ליד כל תגובה (ליד המילה 'ציטוט'), לסמן באם נהנית מהתגובה (קוראים לזה 'מוניטין' או 'לייק')...
-
פוסט זה נמחק! -
@magicode מקפיץ...
-
@ליכט הרעיון כלל לא מובן, כל אחד וצרכיו הוא, כך שאי אפשר ליצור פרופיל כזה
-
וגם לא מעשי
-
@shraga
כל אחד עדיין יוכל לשנות את הפרופילים לפי צרכיו, אבל יהיה בסיס, (כמו שיש בחברות האחרות...)
כהיום בהרבה מקרים, או שמשאירים את הכל פתוח, או שבונים את הפרופיל במשך חודשיים, (כל יום עוד משהו). -
@ליכט אולי תעשה את זה אתה ??
הרי היום אפשר לייצא פרופילים
תעשה אחד כזה או כמה ותייצא אותם ואז תשלח לנטפרי שהם יטמיעו במערכת ! -
@מעמד אמר בהצעת ייעול פרופילים מוכנים:
וגם לא מעשי
אכן אליבא דאמת, כל עוד ענין התגיות לא מסודר כל צרכו, זה לא כ"כ מעשי.
-
כרגע יש כבר אפשרות להכנסי תגית בתוך תגית, אז אפשר לייצר מסלולים בנוים, לדוגמא מסלול מייל בלבד עם עדכונים, מסלול בסיסי שיכלול דברים בסיסיים למשתמש רגיל (בנקים וכ"א, משרדי ממשל, מייל ועדכונים, קופ"ח וכדו'), מסלול מורחב שיכלול עוד דברים שימושיים כמו קניות (במסלול זה ישאר בחוץ רק דברים שנוגעים למקצועות שונות שמי שאינו עובד בהם אינו צריך אותם), בכל המסלולים חדשות, פורומים, וכדו' יהיה סגורים, ורק מי שלא יבחר מסלול ישאר לו הכל פתוח.
בנוסף לבניית מסלולים, מומלץ שבדפי התחברות הראשונות של נטפרי יופיע אפשרות של מסלול לבחירה.
בניית מסלולים יתן מענה, לבעייה של בזבוז זמן, כי כשלקוח בחר לעצמו מסלול באופן עצמאי, גם אם יגיע לאתר שחסום לו לפי המסלול שלו, ברוב המקרים (כשזה אתר של חדשות וכדו') הוא יוותר על האפשרות של שינוי ההגדרות שלו וימשיך הלאה, במיוחד משתמשים חדשים שעדיין לא טעמו טעם של אתרים אלו.
יתכן שמסלול מורחב לא יעבוד כרגע בעקבות הענין שהרבה אתרים לא מתויגים, אבל מסלול מייל בלבד ומסלול בסיסי לכאו' אמורים לשרת טוב את הלקוח, כמדומני שרוב אתרים אלו כבר מתויגים.