תוכנות להורדה
-
תודה רבה.
מה בדיוק עושה תוכנה זו? -
-
-
כבר בתחילת האשכול, הבאתי קישורים לשני התוכנות (גם autovpnconnect וגם של clickone).
@ליכט אמר בתוכנות להורדה:
@administrators
לתועלת אלו שמשתמשים עם VPN, אולי כדאי להוסיף בדף הזה גם את התוכנה הזאת והזאת.וכעת נחזור לעניננו ...
-
עדיין לא הוסיפו את התוכנות הנ"ל (וגם לא התקבלה תגובה מצד @administrators למה לא להוסיף א"ז).
אך לא אמנע א"ע מלהציע להוסיף לשם גם את התוסף המעולה של @zvizvi. -
אם כבר מדברים על דף ההורדות, אם מישהוא יוכל לתקן את האיות בעברית מ"הני דסק" ל"אני דסק" מאוד אודה לו, פשוט צורם לי הטעות הזאת כל פעם שאני רואה את זה, (אולי צריך קצת ביקורת מינימלית לפני שמעלים לאוויר, בכל זאת צריכים לשמור על רושם של רצינות לכל הפרוייקט הזה...)
-
זה לא טעות זה בכוונה. "אני" זה מילה מוכרת בעברית בצורה של ניקוד אחר. לכן השתמשנו ב "הני" למרות שזה פחות מדויק.
אולי היה צריך להכניס את זה עם ניקוד.
-
אני עדיין מחכה לתגובה על הנושא של האשכול הזה....
אבל אם כבר מדברים על שגיאות כתיב בדף ההורדות, כבר מזמן צורם לי הטעות הזאת: מיועד למקרים שההתקנה האוטומטית והידנית לא מתפאשרת -
@magicode
הבנתי שניסו להמנע מלכתוב ״אני״ בגלל המילה ״אני״ אך לא ראיתי בכתיבת ״הני״ שום פתרון, מבחינתי זה זה בדיוק כמו שיכתבו ״טני״ כי יש הבדל ברור בין הגיית א׳ להגיית ה׳ (אני יודע שיש הרבה אנשים (כמעט רק בני א״י) שטועים בכך ומבלבלים, אבל מי שבילדותו למד להבדיל, פשוט לא קולט איך אפשר לטעות) באמת היה עדיף לנקד עם סגול תחת לא׳. -
@957 בעבר התקנתי אצלי תוכנות אלו, אבל הבחנתי שהם הרבה פעמים לא נותנים למחשב לישן, המחשב נשאר דלוק, עד שהסרתי אותם ומאז כבר אין לי את הבעיה
-
@261040 אמר בתוכנות להורדה:
@957 בעבר התקנתי אצלי תוכנות אלו, אבל הבחנתי שהם הרבה פעמים לא נותנים למחשב לישן, המחשב נשאר דלוק, עד שהסרתי אותם ומאז כבר אין לי את הבעיה
אתה מתכוין לתוכנה של אורי וירטואל ?
ממש מעניין צריך לבדוק את זה,
איזה מערכת הפעלה יש לך?אגב אני באופן כללי אוחז כי מצב שינה זה דבר מיותר ויותר מכך גורם לנזק למחשב ולהכבדה בפעילות, אצל הלקוחות שלי אני פשוט מבטל מצב שינה (במערכות הישנות זה אכן הביא תועלת)
מה שכן מומלץ זה לכבות את המחשב ללילה פעם ב 3 ימים - שבוע (לדוג' לשבת). -
@957 אם מצב שינה עובד תקין אז זה לא מכביד והכל מעולה וזה פונקציה נוחה ושמישה.
אכן ישנם מחשבים לאו דווקא ישנים נתקלתי כבר בכמה כאלו שמדי כמה ימים כשהמחשב מתעורר המסך לא עולה, בכמה חברות שונות, ווינדוס 8 ו10 ולאחר חפירה בפורומים למיניהם כולל של DELL HP MICROSOFT וכדו' הגיעו שם למסקנה שאין לזה פיתרון ואף אחד לא יודע למה זה קורה והפיתרון היחיד זה לבטל את המצב שינה.. -
@למדן-וידען
אני ידעתי שיהיו חולקים אך לא זו הבעיה היחידה.
אפרט רק כמה מהבעיות
לוקח שטח זכרון מיותר.
הרבה פעמים לוקח לו זמן להתעורר יותר מאשר הפעלה מחדש.
ישנם תהליכים שהולכים לישון אך לא מתעוררים.
ועוד בעיות רבות גדולות מזה רק שאין לי סבלנות כעת להאריך -
@magicode אמר בתוכנות להורדה:
זה לא טעות זה בכוונה. "אני" זה מילה מוכרת בעברית בצורה של ניקוד אחר. לכן השתמשנו ב "הני" למרות שזה פחות מדויק.
אולי היה צריך להכניס את זה עם ניקוד.
אפרופו צריך לתקן שם גם את:
-
@למדן-וידען
אכן כבר הערתי על זה מזמן@ליכט אמר בתוכנות להורדה:
אם כבר מדברים על שגיאות כתיב בדף ההורדות, כבר מזמן צורם לי הטעות הזאת: מיועד למקרים שההתקנה האוטומטית והידנית לא מתפאשרת
-
שוב אפרש שיחתי ואשטח בקשתי ל @administrators החשובים.
אם אפשר להוסיף את התוכנות (זה וזה) שדברתי עליהם בתחילת האשכול (וכן את תוסף ניהול הפנל של @zvizvi, ותוסף בודק קישורי יוטיוב בגוגל של @אברהם-כהן), לדף של תוכנות להורדה, תודה.