"מחפש רשת" בוויז
-
שלום אני מחובר לוויז דרך סים של הראל והיום משום מה משהו פתאום השתבש.
מה שקורה זה שאני מחפש למשל כתובת זה מוצא אותה לפעמים זה כאילו מראה לי את הנסיעה ואיפה צריך לפנות אך אינו נותן לי שום דיווחים במסלול ולא נותן לי שום הנחיות מה לעשות וזה כותב למעלה כל הזמן מחפש רשת.
ניסיתי לכבות להדליק ניסיתי להתקין מחדש את האפליקציה אך ללא הצלחה
אשמח מאד לעזרה זה ממש דחוף לי אני משתמש עם זה הרבה!!!
תודה רבה -
@איציק-a
יש פה http://forum.netfree.link/topic/2400 שירשור ארוך בנושא. ע"ש. -
אז להזכירך זה עבד לי רגיל עד היום ויש לי תעודת אבטחה וכו וכו
אבקש סליחה מראש אם כבר כתבו לזה פיתרון פשוט אין לי כח וזמן לקרוא כל מה שכתבו שם
תודה מראש -
@איציק-a
הבנתי שיש את הבעיה הזו לא רק בנטפרי, זה קשור לגרסאות הישנות. בגירסה העדכנית זה עובד.
צריך לשאול אולי בפורום שלהם על זה https://www.waze.com/forum/viewforum.php?f=1566עכשיו ראיתי שפה יש תגובות לאנשים שהתלוננו על זה, וכמה כתבו שהפתרון בAPN
-
@איציק-a
דווקא הראל יציב יותר מכולם בתעבורת רשת לוויז (מניסיון).
בכ"מ, בימים האחרונים ממש (ראשון ושני), נעשו שינויים מהותיים במערכות הראל (ע"י הטכנאי רונן), כדי לשפר את יציבות החיבור לשרתי וויז, ובכדי שלא יקרה מה שאתה מתאר בחוסר קשר עם השרתים. לכן, ייתכן וישנם כרגע כל מיני בעיות כתוצאה מהשינויים עד שישלימו את התצורה הנכונה לגמרי, אבל הנושא הספציפי הזה נמצא בימים אלה בטיפולים.
עיין כאן, שסיכמתי את הנושא בתמציתיות, אם כי ייתכן וכדאי להוסיף - שבהראל כרגע עובדים ע"ז, ובעזה"י בזמן הקרוב ממש, תבוא הישועה למשתמשי וויז. -
שורה תחתונה?
עכשיו אין מה לעשות?
האם לא יהיה לי וויז עד שזה יסודר???
אני זקוק לכך בדחיפות!!! דיברתי עם הראל הם אמרו לי שזה לא קשור אליהם אלא לנטפרי דיברתי עם נטפרי הם אמרו לי שזה קשור להראל אבל בכל אופן שאני יעשה הקלטת תעבורה .
בנתיים לא הגיבו שם אבל אני מקווה שזה יסתדר
ואגב אני מעוניין לדעת האם יש עוד מישהו שחווה קשיים בימים האחרונים עם וויז??? -
לא טוב מי שאמר לך בנטפרי שזה קשור להראל.
זה אכן קשור לנטפרי ותעיין באשכול שהפנו פה. -
@איציק-a
אני חויתי אתמול יום ג' מחפש רשת בוייז והוא לא הסכים אפילו להראות התחלה של מסלול ועד היום הכל עבד כשורה
מחכה לפתרון הבעיה בעז"ה -
זה כנראה בעיה ב RL כי ראיתי כעת אחד שמשתמש ב 019 . את תעודת אבטחה שם במערכת כמו ש @magicode כתב לעשות והכל עובד לו יפה מאד
-
ב"ה הסתדר הענין היום
נקווה שימשיך כך ולא יהיו בעיות יותר
אמן ואמן -
מישהו יודע אם הסתדר כל העניין ב RL ?
-
@הקטן אמר ב"מחפש רשת" בוויז:
זה כנראה בעיה ב RL כי ראיתי כעת אחד שמשתמש ב 019 . את תעודת אבטחה שם במערכת כמו ש @magicode כתב לעשות והכל עובד לו יפה מאד
ראשית, גם באר-אל אם יטמיעו את תעודת האבטחה בסייר הקבצים שהרב @magicode העלה, זה אמור להסתדר. מה שאר-אל ניסו לעשות, זה פיתרון לאלה שלא יכולים לבצע את הפיתרון הזה, כך שזה לא מיוחד ל019.
שנית, עד כמה שאני ניסיתי, הענין עוד לא הסתדר. -
אני מחובר לRL וזה עובד לי כרגיל עכשיו!!!!!
-
אצלי המצב כעת נורא ואיום!
הוויז לא מצליח לאתר מיקום, לא מצליח להעלות מפות, וגם לא מוצא כתובות - מצב עגום ביותר.
השאלה היא האם עוד מישהו חווה דברים מעין אלה? והאם זה תלוי בהתקנת תעודת האבטחה? (לא עשיתי משהו מיוחד בנידון) -
גם אצלי אותו סרט
לפני חודש התקנתי וויז בגרסה המעדוכנת
ויש לי019 -
@yotav7
אכן כך. יש לי גם 019 וגם rl, ובשניהם המצב כזה.
הענין הוא, שפעם המצב לא היה עד כדי כך, @administrators מה קרה?! -
יש לי 019 והמצב בסדר גמור (אבל אך ורק גרסה זו עובדת)
-
@מנתק
ניסיתי להתקין את הגירסא הזו, והמכשיר לא הצליח להתקין. או כיון שהגירסא הזו של ווייז ישנה מדי עבור האנדרואיד 6 שיש אצלי, או כיון שצריך שהמכשיר יעבור רוט לגירסא כזו, מה שבאנדרואיד 6 זה כמעט לא שייך. כך או כך, זה לא פיתרון לאלו שצריכים את הגירסא העדכנית של וויז. -
הגרסא לא מתאימה מ 5 ומעלה. אפשר להתקין גרסה רגילה ולשים את התעודת אבטחה המיוחדת של וייז במקום המתאים. רוט אפשר לעשות בהרבה מאד מכשירים של אנדרויד 6 (וגם ב 7) - מעשים שבכל יום
-
חבל שנטפרי לא מטפלים בוויז שיעבוד בכל הגירסאות ושלא כל אחד יתחיל לנסות איזה גירסא עובד או להתקין תוכנת אבטחה.
שיעבדו על זה פעם אחד ולתמיד.