אינדקס המידע לשירותים במייל 'גמ"ח במייל'
-
המעלה של אוקיימייל היא שאין שום גישה לאינטרנט בכלל, אלא מעבר לשרת פרטי שנותן את המייל. ולכן הוא גם לא תומך בעדכון תוכנות אנטי וירוס וכדו'.
גם אם הלקוח ירצה אחר כך להשתדרג ולעבור לאינטרנט (מסונן כמובן), הוא לא יוכל, אלא אם כן יחליף את הסים.
לכן זה כשר יותר מכל אמצעי אחר.
אמנם יש בנטפרי מסלול מייל בלבד מעלה יתירה על האוקיימייל בכך שהיא מסננת גם תמונות מוטמעות (לא קובץ מצורף) שמגיעים במייל, ובכך הם חוסמים פרסומות עם תמונות לא ראויות. משא"כ באוקיימייל ששייך לקבל את הפרסומות כמו שהם לפעמים.אבל החסרונות של האוקיימייל הם בעיקר מבחינה טכנית, ומתוך נסיון קשה מאד לעבוד איתו, הוא נתקע בקבצים גדולים, צריך להמתין עד שקבצים עולים ורק אז אפשר לשלוח ועוד כהנה וכהנה.
בעבר גם שירות הלקוחות שלהם היה בעייתי מאד, אבל כמדומני שבזה יש שיפור לאחרונה.כתבתי הכל מתוך נסיון אישי.
-
@נפתולי היום יש את i kosher שעושה את זה כמעט או בדיוק אותו דבר מבחינת החסימה הטוטאלית לשאר הדברים, אלא שהוא עובד על הספק RL עם הסינון של נטפרי כמובן...
אז הרווחת את כל העולמות!!! -
@לוי האם במסלול הזה אי אפשר לשדרג לנטפרי רגיל בשיחת טלפון אחת?
-
@נפתולי אמר באינדקס המידע לשירותים במייל 'גמ"ח במייל':
@לוי האם במסלול הזה אי אפשר לשדרג לנטפרי רגיל בשיחת טלפון אחת?
בפירוש, לא!
-
חלק מהתנאי שלהם שהסים משמש רק לזה. אם רוצים נטפרי רגיל צריך להנפיק סים חדש.
-
אז זה ממש בשורה טובה.
טוב שמעכשיו אני יודע על המסלול הזה שהוא בוודאי כשר ומקצועי יותר מכל השאר. -
@magicode יש פיקוח של נטפרי על זה?
ואם כן למה זה לא מפורש בשום מקום? -
ולמה אין פרסום על המייל הזה מתאם אר אל ?
@בן-של-מלך ? -
אני ראיתי פרסום בכל מודיעין עילית. על המייל הזה.
מאי כושר. -
@magicode ולמה הוא לא מפרסם בעוד מקומות ?
ורשום שם שזה מסונן ע"י נטפרי ?? -
-
@מרדכי מה זה יעזור שיש להם אתר
הרי לאוקימייל לא מתחברים כאלה שיש להם אתרים ! אלא - כאלה שרצו מייל לבד ואין להם עדין אינטרנט אז הם פונים אליהם !
אותו דרך צריך ליהיות למייל של אר אל שיפרסם על דרכים קובנציונליות ושימושיות טרום האינטרנט.
ודרך אגב, @מרדכי באתר הנ"ל כתוב שזה מסונן ע"י נטפרי ? (תמונות מטמעות) -
@מעמד כן
-
@magicode אמר באינדקס המידע לשירותים במייל 'גמ"ח במייל':
אני ראיתי פרסום בכל מודיעין עילית. על המייל הזה.
מאי כושר.גם בבני ברק! לא הרבה...
-
@מרדכי מה כתובת של האתר שלהם?
-
-
@לוי אמר באינדקס המידע לשירותים במייל 'גמ"ח במייל':
אני חושב שמי שממש מתעקש ורוצה לרקוד על כל החתונות, יכול לרכוש רק תיבת מייל מאוקיימייל ב-10 ש"ח בחודש, ואז למשוך ממנה הודעות עם הממשק של ג'ימייל, (אפשר אפילו להורות לגימייל לא להשאיר עותק בתיבה של אוקיימייל ואז גם להרוויח את נפח האחסון של ג'ימייל....).
למיטב ידיעתי (והחיובים בהם אני מתחייב) העלות לפתיחת תיבת מייל באוקיימייל - טריפל סי כהיום הוא 25 שקל ללא חבילת הגלישה. שהיא עוד 25 שקל סה"כ 50
לעצם העניין כבד דובר על זה פעם בפורום
אכן סיומת המייל אומרת כשר אני[אכן הייתי מצפה מנטפרי שיעשו גם מיילים לבד עם סיומת נטפרי ואז יהיה יום גדול לנטפרי.
באוקיימיל יש סינון מסויים של החברה שלא כל מייל מתקבל, וגם את רוב התמונות המוטמעות של חברות פרסום הוא חוסם לגמרי.
מה קורה מי שמקבל קובץ ששוקל יותר מ10 מ"ב בגמייל האם הוא יכול להוריד את זה או שזה מפנה אותו לגוגל דרייב?
באם זה מפנה לגוגל דרייב אז זה המעלה של אוקיימייל.
בRL נותן גם אופצייה לג'מבו מייל שזה אומר גם (אפשרות) לסרטים...דרך אגב האם שמעתם על מייל של שורש?
-
@מרדכי אמר באינדקס המידע לשירותים במייל 'גמ"ח במייל':
@מעמד כן
מעניין שהאתרים האלו הם עם התמונה של החומה שזה אומר שזה בחסות אאוט נט?
-
@clickone אמר באינדקס המידע לשירותים במייל 'גמ"ח במייל':
באוקיימייל אתה מקבל זהוי בכתובת שהיא כשרה
לא יודע כמה זה משמעותי, וחזקה על נטפרי שמתייעצים עם רבנים ואם זה היה חשוב היו עושים את זה.
בכל מקרה ישנם אנשים רבים מאד שיש להם צורך רק במייל,וכיוון שמכירים רק את האופציה של OK מייל
שעולה כ -50 ש"חֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֲ !! לחודשֱֱ(ויתקנו אותי אם אני תועה במחיר) בגלל המחיר מתחברים לאינטרנט עם יותר אפשריות!! במחיר יותר זול!!
וגרוע מזה, ישנם רבים שבגלל שצריכים מייל מידי פעם, ונרתעים מהמחיר, מתחברים לחיבורים מזדמנים ללא סינון כלל!!
וא"כ יצא שכרם של כל החומרות האלה בהפסדם(תרתי משמע כספי ורוחני) -
@הגוף-והנפש אמר באינדקס המידע לשירותים במייל 'גמ"ח במייל':
מעניין שהאתרים האלו הם עם התמונה של החומה שזה אומר שזה בחסות אאוט נט?
בנה את זה, מי שבנה את האתר לאאוט נט, ועוד דברים.