בעיות עם עדכוני וינדוס, בוינדוס 10
-
אל תחבר את המחשב בווי פיי, אלא בכבל רשת ישירות לראוטר, מניסיון זה עוזר המון פעמים.
-
גם אצלי, עשיתי שיעדכן ותקוע על 4%....
-
פתרון: תלחץ על פתרון בעיות בעדכונים ותעקוב אחר ההוראות.
זה בדרך כלל מסתדר. -
@avrech לא עוזר
-
לכל בעלי הרעיונות היצירתיים שלום רב!
מבין שיטי דבריכם ניכר כי אתם לא התמודדתם עם הבעיה כך שכל הפתרונות שלכם לא יעזרו מאומה... אני מצפה שתבינו זאת, לא מדובר פה בבעיות הגדרות ולא בבעיית גלישה -- כן גם אני מבין שאם אין גלישה אין עדכונים-- שימו לב, התלוננו על עדכוני וינדוס באופן ספציפי ביותר שנהיה רק לאחרונה "פתור בעיות" של וינדוס לא בדיוק הנושא כאן אם אתם שמים לב שליותר מבן אדם אחד יש אותה בעיה ... אז בבקשה לא לענות סתם בסגנון של תתחבר לראטור ישירות, אנחנו פשוט רוצים מישהו שמכיר את הבעיה או שיש לו פתרון.@מי-האיש שים לב שהיא הנותנת שהבעיה היא כן בסינון מכיון שלא שינית שום הגדרות - אז כנראה שמישהו אחר כן שינה קרי הסינון
בסך הכל אני רואה שכמות המשתמשים החווים את הבעיה רק עולה.... -
@Yosee אמר בבעיות עם עדכוני וינדוס, בוינדוס 10:
לכל בעלי הרעיונות היצירתיים שלום רב!
מבין שיטי דבריכם ניכר כי אתם לא התמודדתם עם הבעיה כך שכל הפתרונות שלכם לא יעזרו מאומה...
שים לב שהיא הנותנת שהבעיה היא כן בסינון מכיון שלא שינית שום הגדרות - אז כנראה שמישהו אחר כן שינה קרי הסינון..היצירתיות היא להאשים את נטפרי.
אני התמודדתי עם הבעיה. במחשב שלא מחובר לנטפרי.
לא רק שינויי הגדרות, גם שינויים במבנה המערכת שנגרמות על ידי תוכנות, יכול לגרום לבעיות בהתקנת עדכונים. כנראה שמנגנון העדכונים של win הוא די שברירי. -
@Yosee ה'יצירתיות' עליה אתה מדבר זה שלל עיצות מאנשים שמבינים את הבעיה שלך ורוצים לעזור לך, והם מסבירים במילים הכי פשוטות שמדובר בהורדה של חבילות מאד גדולות וכבדות, ולכן צריך שהחיבור יהיה יציב, ולודא שההורדה לא אכלה לך את חבילת הגלישה, מעלים אפשרות שיתכן והגדרת -אולי אפי' בטעות, שעדכוני התוכנה יהיו חסומים, מציעים לך לעשות הקלטה ומשום מה אתה אוחז שזה לא יעזור, אם אתה כל כך משוכנע שזו בעיה של הסינון (שמשום מה תוקעת רק אותך) אז למה הקלטה לא תעזור? לפחות תפתח פניה אם אתה בטוח שזו בעיה בסינון.
-
@ezra אני מניח שאתה רואה את האשכול ושם לב שיש כאן לפחות עוד 4 אנשים שאומרים שהייתה להם את הבעיה ומשום מה לא תוקעת רק אותי, וזה בדיוק המטרה של האשכול הזה, לברר האם זה קשור לסינון או שזה בעיה כללית בוינ 10 או בעיה פרטנית אצלי. בכלל למה אני לא רואה אפילו אחד שיגיד אצלי עובד חלק?
ולגופו של ענין איך בדיוק עושים הקללטת נתונים של 10 שעות בזמן שוינדוס מנסה למצוא את ההורדה או כשהוא נתקע באמצעה?@5566NEWBRS האם יש דרך לברר את זה ? (עדכוני תוכנה אחרים ממיקרוסופט עוברת חלק לדוג' Visual Stodio)
-
זה רשם לי את זה :
"היו בעיות בהתקנת העדכונים, אך אנו ננסה שוב מאוחר יותר. אם אתה ממשיך להיתקל בהודעה זו ורוצה לחפש מידע באינטרנט או לפנות למחלקת התמיכה לקבלת מידע, נתון זה יכול לעזור: (0x80070013)." -
-
@זהיר איזה גירסה יש לך?
-
-
מוזר. אחרי יומיים הוא פשוט החליט להצליח. לא עשיתי כלום....
אני חוזר ואומר שהבעיה קיימת מזה חודשיים ואני לא יודע להצביע מה גרם לזה להיתקע ומה להשתחרר, אולי אוכל לדעת להמשך
@שי תעדכן מה אצלך. -
מנגנון העדכונים של וינדוס באמת שברירי.
אם הוא נתקע בגלל בעיות בשרת של וינדוס / עומסים וכדו' הוא פשוט מתחיל מהתחלה שוב ושוב וזה יכול לקחת שבועות ארוכים!!
כדי לפתור בעיות מעין זה ניתן לעדכן את וינדוס ידני בהורדה ישירה באמצעות הדפדפן מוינדוס קטלוג. (ניתן לחפש בתיבת החיפוש את קוד העדכון שאתם רואים ברשימה של הwindows update).או באמצעות כלי יעודי של וינדוס להורדת הגירסה המלאה והעדכנית ביותר של מ"ה.
-
@שי התכוונת לזה?
או לזה
-
@זהיר לשני, ובאמת המהדורה שלי זה HOME והגירסה שלי זה 15063.540 אז יכול להיות שזה קשור לזה.
-
@שי לא אמור להיות קשור בכלל
הגירסה שלך פשוט לא מעודכנת -
עדכון: הסתדר.
-
שלי גם תקוע
שלחתי כבר שלוש הקלטות למערכת הפניות... -
אם כבר ווינדוס 10 - מישהו יודע לאן נעלמו הפתקים הנדבקים בעדכונים של החודשים האחרונים?