פורום במייל בלבד ?
-
למה מחשב נוסף יעזור (מה השרת ישב עליו - אני לא מבין בשרתים כלום אבל ככה אולי משמע מדבריך)?
-
@NDS כי אוכל להשתמש בו בתור שרת כביכול......
אני בעצם רק צריך מחשב שעובד 24/6-7...... ושניתן להריץ עליו תוכניות בלינוקס.......
החיבור לרשת זו לא בעיה, אוכל להשאיר את זה מחובר תמיד, וזהו!
אז זה באמת יעזור...... -
@לוי אמר בפורום במייל בלבד ?:
@NDS @משפחת-כהן
ישנה בעיה מעצבנת עם גרופס בתור פורום! כי הוא מציג את המייל של כל כותב! וגם עם כל החתימות שלו אתה מקבל מייל באורך הגלות לאחר כמה חילופי דו"ד......
באמת ישנו את הפורום התורני במייל, שהוא אכן עובד על מייל בלבד!
אבל זה עובד עם תוכנה שפיתח יהודי צדיק שיושבת ומקבלת את כל המיילים, מוחקת להם את הכתובת של השולח מכניסה את ה'ניק' של השולח, מורידה את החתימה ואז שולחת לקבוצה...........
כבר דיברתי איתו שיש צורך לעשות כזה דבר לעוד עניינים חוץ מנושאים תורניים, כגון בשביל נושאי מחשבים, וכן איש את רעהו..... אבל הבעיה היא שצריך שרת בשביל זה......... (השירות שלו יושב על שרת של מישהו שמסכים רק לדברי תורה....).
על כן, אם כבר, אז מכאן נצא בקריאה למי שיש באפשרותו לנדב מקום בשרת (VPS או פיזי) עבור כזה דבר תבוא עליו הברכה.
אם יש למישהו בכלל מחשב מיותר ולא בשימוש (לא משנות השמונים...), יתכן שגם זה יעזור!!!לגבי אורך החתימות וההודעה מטעם גוגל גרופס - זו באמת בעיה מעצבנת מאד. בנוגע לכתובת השולח - יש בזה יתרון, לצורך תגובה אישית במקרה הצורך.
והאם יש סיכוי שהפורום המדובר יהיה פתוח לקבוצות שונות - בחינם? אנחנו קבוצה מקצועית שמתקשרת באמצעות גוגל גרופס, וזה עשוי לעניין אותנו. (אבל שבקרת המשתתפים תשאר בידינו.) -
@משפחת-כהן
יש בזה יתרון לתגובה אישית, אבל חסרון גדול כי רבים אל ירצו להשתתף בדיונים ולחשוף את כתובת המייל שלהם........
כפי שכתבתי, נכון לעכשיו אין אפשרות! במידה ויהיה לנו שרת שייעוד לדברים אלו (ועוד כמה דברים מועילים עבור כלל הציבור, שבכדי להריץ אותם אנחנו זקוקים לשרת כזה...), יתכן שנאפשר שם קבוצות מקצועיות וכו'......... -
@לוי תמיד אפשר לפתוח כתובת מייל יעודית לפורום.
במקום להיכנס לפורום בתאר שלו, נכנסים למייל נוסף. זה לא יותר ארוך,
ואם יש כמה קבוצות זה אפילו נוח לקבל הכל למייל אחד. -
@רוח אמר בפורום במייל בלבד ?:
ואם יש כמה קבוצות זה אפילו נוח לקבל הכל למייל אחד.זה עדיין מציק להחזיק מס' מיילים
-
@לוי כמה וכמה וכמה שירותים יש על גבי הרשת שמציעים שירות vps חינמי לחלוטין עם הגבלות מסוימות (בעיקר הגבלות על כמות התעבורה ברשת). על השארת מחשב פועל 24\7 אולי כדאי להתייעץ עם מישהו שיש לו ניסיון בענין. לא כך? באיזה פלטפורמה תוכנה מדובר (שפת תכנות)?
-
אני לא מבין מה היתרון ברק מייל. אם הופכים אותו לאינטרנט של ממש.
-
@magicode אין מה להשוות!
כמה קל להתמכר לאינטרנט (מסונן ככל שיהיה) - לעומת למייל?!
לשם השוואה קטנטונת, על ויקיפדיה לבד אפשר לבזבז אינסוף זמן - במייל יש את זה?!
ואם יטען הטוען: הלא יש לנו הגדרות סינון אישיות? אוכל להשיב שמנסיוני האישי זה לא רק פירצה קוראת לגנב, זה הרבה יותר מזה... חושבני שישנם כאן עוד רבים שיוכלו להעיד כדברי.
ועוד לא נגענו בנקודה של כל החומרים הפסולים למיניהם השונים והרבים שישנם באינטרנט (המסונן כמובן), שלך תשיג אותם במייל.
ומה עם זה שמסננת צפופה ככל שתהיה עדיין יש בה חורים?! האמינו לי אין מעריץ של נטפרי ומנהליו כמוני, וכבר הארכתי על כך בפוסטים רבים, אבל עדיין אני יכול להעיד שתקלות - ישנן וישנן - גם כאלו לא נעימות בכלל...
בקיצור, חושבני שאין מה להשוות בכלל... -
@זהיר נכון, מנסיון של שנים.
שנים של מנוי נטו-מייל, והתקשרות בפורום מקצועי באמצעות גוגלגרופס.
שום גישה לאתרים, ושום יצר הרע לגשת לאתרים, פשוט כי אי אפשר. -
-
@5566NEWbrs אשמח לשמוע אם ידוע לך על שירות טוב כזה......
כרגע המערכת יושבת על מחשבים של חברה מסויימת שנידבה את האפשרות הזו.... כך שזה ודאי יעזור.
אני לא המתכנת של זה...... אבל כפי שהבנתי ממנו זה בשפת perl. -
@לוי אמר :
אני מסכים עם כל מילה של @זהיר !! ודפח"ח!
נדמה לי, שלא אתה ולא @זהיר הבנתם אותו.
@magicode אמר :
אני לא מבין מה היתרון ברק מייל. אם הופכים אותו לאינטרנט של ממש.
אני אכתוב את זה בצורה יותר ישירה - אבל הכל לפי הבנתי (!).
תזהרו מרוב להיטות והשתדלות לעזור לאנשים להשיג הכל באמצעות חיבור למייל בלבד, לא להפוך את המייל לסוג של בילוי.. או לסוג של אינטרנט מלא.
לא קשה להבין אנשים שחסמו לעצמם את הפורום הזה לדוג'.
אם אפשר לעשות פורום באמצעות המייל, אז מה עשינו?(יווצר מצב שנטפרי תצטרך לפתח מערכת שתאפשר לאנשים לחסום לעצמם מקורות מסוימים שלא יתקבלו לתוך המייל, וזה דבר שאפשרי טכנית רק אם המייל מתקבל בשרת שבשליטת הסינון. מה שהביא את הסינונים שאין להם אפשרות לבדוק תמונות להציע לאנשים לשמור את המייל אצלם בשרת)
@לוי אמר :
אשמח לשמוע אם ידוע לך על שירות טוב כזה......
אתה לא צריך אותי בשביל זה. תעשה חיפוש.
-
@וועד-הבניין אמר בפורום במייל בלבד ?:
@רוח אמר בפורום במייל בלבד ?:
ואם יש כמה קבוצות זה אפילו נוח לקבל הכל למייל אחד.זה עדיין מציק להחזיק מס' מיילים
הבעיה ניתנת לפתרון כמו בוירטואל מייל.
מפנים את כל המיילים לכתובת אחת, היא לא נחשפת לציבור וכל מייל שמגיע אליה מכתובת אחרת שלך, ואתה מגיב עליה, נשלחת מהכתובת האחרת!
הכתובת הראשית והשימושית לא נחשפת למשתמשים.
יש לי חברה שמשתמשת ב4 או 5 כתובות שונות, כולן מגיעות למייל השימושי שלה, ומשם היא מגיבה כאילו היא במייל ההוא.
לא מתאים לאוקיימיילים ודומיהם.
הב -
@5566NEWbrs
א. מייל בחיים לא יהפך לבילוי! זה כל כך מורכב ומעצבן להשיג כל דבר - גם כשכבר יוצרים אפשרות להשיג - כך שזה בחיים לא יהיה בילוי גם אם היה אפשרות להוריד ככה סרטונים ומשחקים.... כל שכן שמדובר אך ורק בחומר שימושי וענייני כדוגמת תוכנות וטפסים!
ב. שאלתי אם ידוע לך על משהו טוב, אבל לא נורא, אחפש..... (דרך ארוכה יותר......). -
@דרור נכון, רק שבד"כ זה יותר מורכב למשתמש הפשוט.......
-
אני לא אמרתי ש'רק מייל' לא טוב.
אני אומר שלדעתי אתם מתחילים לקלקל את ה'רק מייל' ומי יודע מה יתגלגל מזה בסוף.
אין לאף אחד בעלות על המיילים שבעולם. מחר עלולים לחקות אתכם ויעשו את זה בצורה לא כשרה. -
@לוי תזכיר לי מה אתה מחפש? (חשבתי שמדובר על פורום לא?)