-
העלו רעיון שיהיה אפשרות לחסום את הגלישה לגמרי ע"י התוכנה ווייפרי ורק ע"י סיסמה הגלישה נפתחת,
חשבתי שאפשר לקחת את זה יותר רחוק ולעשות פרופילים למשתמשים שונים ע"י אותו דרך, וכל אחד יכניס את השם משתמש וסיסמה שלו תוך התוכנה ויגלוש לפי הפרופיל שלו. (ואולי אפשר אפילו פרופיל בלי סינון נטפרי בכלל למקרים מיוחדים וזה יפתור בעית עבודה על מחשב בעה"ב) -
@magicode למה לא זכיתי שהרעיון יכנס בהרשימה
-
אמר בווייפרי:
חשבתי שאפשר לקחת את זה יותר רחוק ולעשות פרופילים למשתמשים שונים ע"י אותו דרך, וכל אחד יכניס את השם משתמש וסיסמה שלו תוך התוכנה ויגלוש לפי הפרופיל שלו. (ואולי אפשר אפילו פרופיל בלי סינון נטפרי בכלל למקרים מיוחדים וזה יפתור בעית עבודה על מחשב בעה"ב)
זה כבר שילוב עם הVPN של נטפרי, זה לא יכול להיות רק ברמת הwifree, הוא לא כל כך חכם בשביל לסנן, הסינון עבור דרך שרתי נטפר
-
אמר בווייפרי:
חשבתי שאפשר לקחת את זה יותר רחוק ולעשות פרופילים למשתמשים שונים ע"י אותו דרך, וכל אחד יכניס את השם משתמש וסיסמה שלו תוך התוכנה ויגלוש לפי הפרופיל שלו. (ואולי אפשר אפילו פרופיל בלי סינון נטפרי בכלל למקרים מיוחדים וזה יפתור בעית עבודה על מחשב בעה"ב)
זה כבר שילוב עם הVPN של נטפרי, זה לא יכול להיות רק ברמת הwifree, הוא לא כל כך חכם בשביל לסנן, הסינון עבור דרך שרתי נטפר
התוכנה יבודק מול ההגדרות באיזור האישי מה ההגדרות ולפי זה חותם
-
@Chocolate על זה כתבתי שוויפרי לא כל כך חכם, ולהטמיע בו עצמו את האפשרויות האלו זה פיתוח מאוד מורכב, האפשרות ליישם את מה שאתה אומר בצורה פשוטה זה על ידי התממשקות של הVPN לתוכנת וויפרי
-
על זה כתבתי שוויפרי לא כל כך חכם
http://forum.netfree.link/topic/3073/הגדרות-פרופיל-למשתמשים-ברשת/10
-
להמציא את וויפרי מחדש = תוכנה חדשה בשם WifreeAnywhere
-
@Chocolate
אני לא יודע אם זה פרקטי אבל זה רעיון גאוני-כמו vpn רק בלי כל הבעיות חיבור, זה גם יחסוך כסף למי שלא רוצה לשלם לספק.
אני לא יודע אם זה משנה למישהו אבלגם אני מאד בעד להעלות את הנושא להצבעה.(שוב רק אם זה אפשרי). -
@לחיל-אומר
יש לי רעיון אחר "VPN בלי בעיות חיבור". רעיון גאוני רק אני לא יודע איך עושים אותו. -
@לחיל-אומר
יש לי רעיון אחר "VPN בלי בעיות חיבור". רעיון גאוני רק אני לא יודע איך עושים אותו.vpn ידוע בכל העולם כחיבור יחסית בעייתי כך שוודאי יותר קשה להתגבר על הבעיות.
-
@לחיל-אומר
הכוונה היתה שלא הוצע פה רעיון לפיתוח
זה כמו שאני יציע בפורום של חברת רכבים
רכב שלא מתקלקל
יש דרך ליישם את זה? המהנדסים יכולים לקחת את ההצעה שלי ולצאת לדרך ? -
@957 לא התכוונתי שלא יהיה בעיות אלא לעבור מvpn הבעייתי למשהו פחות בעייתי,וכמו שכתבתי "אני לא יודע אם זה פרקטי" אבל אדרבה המנהלים יגידו.
כמובן שאני לא רוצה להיות האיש שרק יושב ואומר "תעבדו" אבל בסה"כ עודדתי את הרעיון שמישהו הציע- כמובן רק אם זה אפשרי -
@לחיל-אומר
איך עוברים ל"משהו פחות בעייתי"
תוכל להראות לי את המשהו הזה ? להסביר לי איך הוא נראה ?