אפשרות לשנות הגדרות חשבון
-
עד שאנחנו מתקשקשים פה, כבר נטפרי שינתה את הנוסח בלי ששמנו לב ובלי הרבה צלצולים
-
@מעמד אמר באפשרות לשנות הגדרות חשבון:
הצעתי היא גם שבקהילות במקום הפרח היפה יהיה הלוגו ! -
@מעמד אכן ככל שישנו זה יעזור להם, אבל אך תשכח את הפוסט הראשון שבנושא למחוק את ההגדרה של 'לחץ כאן וכו', זה מחטיא קצת את המטרה של החסימה האישית.
-
@לייבל אמר באפשרות לשנות הגדרות חשבון:
הצעתי היא גם שבקהילות במקום הפרח היפה יהיה הלוגו !גם אני הכוונתי לזה בפוסט הקודם שלי.
-
@שלו' אמר באפשרות לשנות הגדרות חשבון:
- למחוק את האופסס.. מדפי חסימה אישיות וקהילתיות, ולרשום במקומם חסימה אישית או חסימה קהילתית, זה ימנע מאנשים להתעצבן שוב על האופסס..
אפשר גם להוסיף שהמילים חסימה אישית או חסימה קהילתית יהבהבו ככה זה יבלוט לעין יותר.
-
אני חושב שתמיד עדיף לא לכתוב את המילה ''נחסם'' כאילו מישהו כופה עליך הר כגיגית מה שיוצר אנטגוניזם אצל אנשים מסוימים אלא לכתוב משהו בסגנון ''ביקשת שלא לראות אתרים כאלו'' וכדו' אוטומטית הבנאדם יבין שנט פרי לא קשורה לסיפור אלא רצונו שלו להישמר על נפשו
-
@חכם אמר באפשרות לשנות הגדרות חשבון:
אני חושב שתמיד עדיף לא לכתוב את המילה ''נחסם'' כאילו מישהו כופה עליך הר כגיגית מה שיוצר אנטגוניזם אצל אנשים מסוימים אלא לכתוב משהו בסגנון ''ביקשת שלא לראות אתרים כאלו'' וכדו' אוטומטית הבנאדם יבין שנט פרי לא קשורה לסיפור אלא רצונו שלו להישמר על נפשו
באמת 'חכם'!...
-
@מעמד
עדיין אני חושב שצריך להוריד את ה "אופסס.."ולשנות את הרקע
זה מיד יוריד את הציבור מ'נטפרי'ובמידה וזה שייך לקהילה לרשום לשליחה למנהל הקהילה לחץ כאן
וכן במידה וזה הגדרות סינון אישיות לרשום לשינוי הגדרות אישיות לחץ כאן
ושם יצטרכו קוד גישה לשינוי חשבון -
עד שאנחנו מתקשקשים פה, כבר נטפרי שינתה את הנוסח בלי ששמנו לב ובלי הרבה צלצולים
גם בהגדרות קהילה הם שינו את הנוסח, 'כתובת זאת סגורה לפי הגדרות הקהילה אליה אתה שייך'.
@administrators אמראתם צריכים להבין שאנחנו מקבלים טלפונים בסגנון.
.....כבוד המנהל היקר, האנושות הוא מוצר בעייתי בעולם, ולצערינו יש הרבה בעייתיים, אין צורך להתייחס לכל אלו שעושים את עצמם עיוורים וחירשים, חושבים שכולם רק מנסים לרדוף אותם ולהקשות עליהם את החיים. ולהם לא יעזור לעשות כזה דף או כזה דף, תמיד ימצאו מה להתלונן.
-
-
@וועד-הבניין אמר באפשרות לשנות הגדרות חשבון:
@סופר @מעמד @shraga
אני עדיין חושב שישנו את הרקע או את האופסס.. או את הפרח
זה מדי דומה לכל השאר
ועדיין יהיה כאלו שיאמרו "נטפרי האלו"הבעיה ש @GolanArt כבר לא בתפקיד...
-
@WWW
תודה ...
מסמיק...