אפשרות לשלם עבור פיתוח ספציפי
-
@Chocolate
עדיף שתזכיר את @administrators כדי שיטופל -
אני לא חושב שזה דבר צודק, נטפרי אמורה מוסרית ורעיונית להשקיע את מירב המאמצים בליצור פתרונות שיהיו שמישים למירב המשתמשים, ופחות להשקיע משאבים בטיפול בבעיות שמפריעות למתי מעט
-
@shraga אני חושב שבכללות אתה צודק אבל למה שלא יהיה אפשרות לשלם עבור פיתוח שנטפרי לא יעשה בשנים הקרובים ובנאדם חייב את זה מאוד (אני לדוגמא מכיר משהו שלא מתחבר לנטפרי רק בגלל אתר אחד שלא פתוח ולמה שלא ניתן לו את האפשרות לשלם)
-
@shraga בעיקרון אתה צודק אבל כיוון שיש דברים שלחלק מהאנשים זה מאד חשוב אע"פ שהם לא הרוב גם להם מגיעה האפשרות.
אבל אתה צודק שיש סדר עדיפויות לכן הוא מציע שתהיה אפשרות תשלום ואז עובדי נטפרי בזמנם הפרטי יוכלו לעבוד על זה בתשלום או לשכור אנשים חיצוניים שיעשו זאת בתשלום אבל רק צריך את העזרה של נטפרי בזה -
@Chocolate
יש פיתוחים שהם קשים מאוד לביצוע. ויש יותר קלים.
תגדיר מה הבעיה באתר שהבאת? -
אני לא יודע, זה אתר של גוגל שמשוה מחירים (דוגמת ZAPׂ) ועני לי שהאתר מצריך פיתוח מיוחד כדי לפתוח אותו.
גם האתר הזה הוא רק דוגמא מה שמפריע לי, אני בטוח שלאנשים אחרים יהיה עוד הרבה דוגמאות (הרעיון הוא שיהיה אפשרות גם להרבה אנשים ביחד לתרום לאותו מטרה בסגנון Crowdfundingׂ ׂׂׂ) -
אני רואה את האתר פתוח. לא מבין מה הבעיה.
-
@magicode בגלל שהעברתם החיפוש לחיפוש רגיל
-
@Chocolate
לפני שאתה מסביר בגלל מה.
תסביר קודם מה קרה. -
@magicode פניה מס' #102606
-
לא הספת כלום.
כתבת שמה שזה לא עובד. לא פירטת מה אמור לעבוד שלא עובד. ואני כידוע לא נביא עדיין (אני עובד על זה :)). -
@magicode אמר באפשרות לשלם עבור פיתוח ספציפי:
לא הספת כלום.
ואני כידוע לא נביא עדיין (אני עובד על זה :)).מחכים בחוסר סבלנות
אני מגיב בפניה הנ"ל