וייז ברכב
-
למה ע"י סים של נט פרי הוייז פשוט לא עובד מדובר על מערכת ברכב?
-
וכן SMS ושיחות יוצאות @administrators ????
-
-
@וועד-הבניין תודה אך לראות את כל מה שציינת זה ממש ללמוד סוגיא לעבור על כל השאלות ומה ענו וזה קצת סיפור להוציא מה עושים למעשה.
אין כאן מישהו שיש לו את כל המידע בראש שיגיד עשה כך ועשה כך? -
@NDS
אני לא דובר של נטפרי ואני יסביר מה שאני לענ"ד הבנתי ממה שנכתב שם- נטפרי כיום פועלת לסנן את המחשב (בעיקר) ואינה תומכת כמעט באנדרואיד
- נעשה מעט שינויים בצורת הסינון להתאים לוויז ברכב ולאנדרואיד
- בחלק מהמכשירים זה עובד בסדר ובחלק זה עושה בעיות
לאלו שעושים בעיות נתנו פתרונות
- לצאת מהאפליקציה ולהפעיל מחדש
- לנקות את כל האפליקציות הפעילות
- לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש
-
@NDS וגם @וועד-הבניין
גם אני אינני דובר נטפרי, אבל מה שכתוב שם (כתבתי שם..) בקצרה -
פעולת וויז תקינה מתאפשרת ע"י חיבור רציף לשרתים של וויז. כיון שהרשת שאנו עובדים בה מנוטרת ע"י נטפרי, התקשורת של המכשיר עם השרתים של וויז כעבור זמן מה מתחילת הפעלת האפליקציה נכשלת. היינו: חיבור ראשוני להפעלת האפליקציה עם נתונים מקוונים ראשוניים מצליח, ואח"כ המשך הרצף נכשל. הסיבה - תקשורת מנוטרת. אין כאן שום ענין מצד נטפרי לאיזה צד, וגם לא כיון שזה אנדרואיד.הפיתרונות כפי המצב כיום -
כל פעם שהוויז מדווח על איבוד רשת, להפעיל מחדש את המכשיר (לא רק את האפליקציה), דבר נורא מרגיז, אם אתה קרוב לצומת דרכים..
לנסות את האפליקציות שיש באתר של @zvizvi, אך הם מוגבלות לגירסאות אנדרואיד נמוכות (עד 5), וגם זה לא תמיד הצליח.
להיכנס למערכת קבצי האפליקציה של וויז בעצמך ב'סייר הקבצים' (במידה ויש לך אפשרות כזאת. בסמארטפון רגיל צריך לבצע קודם ROOT למכשיר), ואז לעשות כפי המובא כאן
להתפלל שיימצא פיתרון אמיתי, כי בנתיים אין.
נ.ב. כתבתי הכל למיטב ידיעתי שלי בלבד, ללא שייכות ל'נטפרי' עצמו. -
@magicode אתה מסכים עם הדיאגנוזה של @עברי-אנכי ?
-
וויז מנסה לטעון פרסומות. ואם הוא לא מצליח הוא כותב אין רשת. הוא לא מנסה בהתחלה לוקח לו כמה זמן עד שהוא עושה את זה.
אי אפשר לפתוח את הפרסומות לגמרי כי יש שם בעיות.
ולכן זה עובר סינון. וסינון זה אומר אין רשת. אלא אם כן התעודה של נטפרי מותקנת ממש בתוך הוויז. כי הוא בכוונה לא סומך על התעודות של המכשיר.
כל זה בגרסאות החדשות בישנות המצב הטכני היה יותר טוב. הוא לא היה עושה שגיאות מכאלה חסימות וגם היה סומך על התעודה של המכשיר.
כנראה שהם החליטו שזה עושה להם בעיות. -
@magicode אפשר אולי לזייף תעבורה נכנסת, שהוויז יחשוב שהוא קיבל את הפרסומות?
-
@shraga
זה חיבור מאובטח. אי אפשר לזייף. רק באמצעות תעודת האבטחה . -
@magicode אין כתובת לפרסומות שחלק כבר מאושרים ולכן הם כבר לא יצטרכו סינון כמו בתמונות?
-
@הגוף-והנפש
שהתקשורת מאובטחת אי אפשר לראות את הכתובות. -
-
@עברי-אנכי גם רכישת סים "רק לוויז" לא תועיל? כמו שמצוי היום בכמה חברות.
-
@שלום-על-ישראל
שאלו את זה מכבר, ואענה שוב.
סים מבית נטפרי - בין אם יש עליו רק וויז או גם מייל או כל חסימת קהילה כזאת או אחרת, הוא אותה הגברת בשינוי אדרת! יהיה סינון לפירסומות (אתה לא מתאר לעצמך שכיון שיש על הסים רק וויז, יאפשרו לך פירסומות לא ראויות ..?!!), השרת יזהה חיבור לא מאובטח, ובעקבות כך החיבור ייכשל ויפסק, והרשת תאבד.
סים לא מבית נטפרי - ..... דיון למחוזות אחרים.
פנה ל @957 תיוועץ בו, יש לו איך לעזור לך. -
גילוי נאות -
אני באופן אישי משתמש (הרבה..) בוויז בסים 019 מבית נטפרי, ללא פריצת המכשיר, ומידי פעם (20 דק' עד חצי שעה), מאתחל את המכשיר (לוקח 30 שנ'), והכל סבבה.. -
@עברי-אנכי תודה. לפי התשובה של מגיקוד מובן שאין אם כך חיה כזאת "רק ווייז", אז לא הבנתי מה בדיוק משווקים לציבור.... לכן התענינתי. אם אני זוכר טוב, בRL ניתן לרכוש כזה סים, וקצת דחוק שמוכרים משהו שלא פועל...
-
דרוש מתנדב להוספת פיסקה
http://wiki.netfree.link/index.php/מה_לא_טוב_לי_בנטפרי -
@שלום-על-ישראל
כיון שהעלית את שמם.
בעבר עמדתי בקשר רצוף עם טכנאי שלהם, וניסינו ביחד לפתור את הבעיה באיזו שהיא דרך, ולצורך כך רכשתי סים שלהם - וניסיתי וקיויתי ורציתי ו.. ו.. ולא עלתה בידם/בידי.
כך שאין מה לנסות בשום אופן. הפיתרונות היחידים הם מה שכתבתי לעיל.
סים רק ל'וויז' לא מבית נטפרי - יש כזה דבר, לא אצלנו.. -
@עברי-אנכי התכוונת לRL? [רק את שמם הזכרתי...]