וייז ברכב
-
@magicode אין כתובת לפרסומות שחלק כבר מאושרים ולכן הם כבר לא יצטרכו סינון כמו בתמונות?
-
@הגוף-והנפש
שהתקשורת מאובטחת אי אפשר לראות את הכתובות. -
-
@עברי-אנכי גם רכישת סים "רק לוויז" לא תועיל? כמו שמצוי היום בכמה חברות.
-
@שלום-על-ישראל
שאלו את זה מכבר, ואענה שוב.
סים מבית נטפרי - בין אם יש עליו רק וויז או גם מייל או כל חסימת קהילה כזאת או אחרת, הוא אותה הגברת בשינוי אדרת! יהיה סינון לפירסומות (אתה לא מתאר לעצמך שכיון שיש על הסים רק וויז, יאפשרו לך פירסומות לא ראויות ..?!!), השרת יזהה חיבור לא מאובטח, ובעקבות כך החיבור ייכשל ויפסק, והרשת תאבד.
סים לא מבית נטפרי - ..... דיון למחוזות אחרים.
פנה ל @957 תיוועץ בו, יש לו איך לעזור לך. -
גילוי נאות -
אני באופן אישי משתמש (הרבה..) בוויז בסים 019 מבית נטפרי, ללא פריצת המכשיר, ומידי פעם (20 דק' עד חצי שעה), מאתחל את המכשיר (לוקח 30 שנ'), והכל סבבה.. -
@עברי-אנכי תודה. לפי התשובה של מגיקוד מובן שאין אם כך חיה כזאת "רק ווייז", אז לא הבנתי מה בדיוק משווקים לציבור.... לכן התענינתי. אם אני זוכר טוב, בRL ניתן לרכוש כזה סים, וקצת דחוק שמוכרים משהו שלא פועל...
-
דרוש מתנדב להוספת פיסקה
http://wiki.netfree.link/index.php/מה_לא_טוב_לי_בנטפרי -
@שלום-על-ישראל
כיון שהעלית את שמם.
בעבר עמדתי בקשר רצוף עם טכנאי שלהם, וניסינו ביחד לפתור את הבעיה באיזו שהיא דרך, ולצורך כך רכשתי סים שלהם - וניסיתי וקיויתי ורציתי ו.. ו.. ולא עלתה בידם/בידי.
כך שאין מה לנסות בשום אופן. הפיתרונות היחידים הם מה שכתבתי לעיל.
סים רק ל'וויז' לא מבית נטפרי - יש כזה דבר, לא אצלנו.. -
@עברי-אנכי התכוונת לRL? [רק את שמם הזכרתי...]
-
-
@shraga
התנדבתי. בזכותך .. -
@עברי-אנכי אמר בוייז ברכב:
גילוי נאות -
אני באופן אישי משתמש (הרבה..) בוויז בסים 019 מבית נטפרי, ללא פריצת המכשיר, ומידי פעם (20 דק' עד חצי שעה), מאתחל את המכשיר (לוקח 30 שנ'), והכל סבבה..-
גם לי זה קורה, יש נפילות רשת, אבל זה מסתדר אחרי כמה שניות גם ללא כיבוי, הבעיה מתחילה אם אני צריך לחפש כתובת נוספת שאז הוא לא מסכים וכותב שגיאת שרת. אא"כ אני יוצא לגמרי מהפליקציה.
-
ואם כבר וייז, אני לפעמים מוגבל בק"מ שאני יכול לבצע, ולכן אני מגדיר בהגדרות הניווט שיתן את המסלול הקצר ביותר ולא המהיר, הפלא הגדול שהרבה פעמים המסלול הקצר גם יותר מהיר בזמן הגעה, יש לי צילומי מסך ע"ז.
-
נפילות הרשת האלה מתסכלות ולפעמים זה באמת קשה מאד, אם נטפרי ימצאו פיתרון זה יהיה ענק. בכל מקרה אני הרבה פעמים משתמש בניווט של גוגל מפות הוא אמנם ללא עידכונים אונליין על שוטרים וכו, אבל הוא ממש מעולה, (יש לו גם כל מיני פיצ'רים מענינים שאין בוייז כמו שמירת הסטוריית הנסיעה,וכו) ממליץ לנסות!!!! ובנטפרי הוא עובד חלק חלק.
-
-
- גם לי זה קורה, יש נפילות רשת, אבל זה מסתדר אחרי כמה שניות גם ללא כיבוי, הבעיה מתחילה אם אני צריך לחפש כתובת נוספת שאז הוא לא מסכים וכותב שגיאת שרת. אא"כ אני יוצא לגמרי מהפליקציה.
זאת אומרת - שמהרגע שנופלת לך הרשת - אין לך רשת ואתה עובד לא מקוון, גם אם הכיתוב 'מחפש רשת' יורד מהמסך למעלה. ואתה מגלה את זה, כשהוא צריך לחשב מסלול מחדש / לשלוח עידכון / וכו'. ורק כשתאתחל, הוא יפעיל מחדש חיבור לשרת, וייתן לך קיוון.
גוגל מפות בהחלט אפ' חביבה, אבל אפי' גוגל בעצמם רכשו את וויז ביותר ממיליארד דולר, כנראה שהיא שווה משהו.. -
@NDS וגם @וועד-הבניין
לנסות את האפליקציות שיש באתר של @zvizvi, אך הם מוגבלות לגירסאות אנדרואיד נמוכות (עד 5), וגם זה לא תמיד הצליח.
להיכנס למערכת קבצי האפליקציה של וויז בעצמך ב'סייר הקבצים' (במידה ויש לך אפשרות כזאת. בסמארטפון רגיל צריך לבצע קודם ROOT למכשיר), ואז לעשות כפי המובא כאן
להתפלל שיימצא פיתרון אמיתי, כי בנתיים אין.יתכן ויש משהו מוכן לגרסה 5 (אבל לא למעלה מזה) מחפש מתנדב שינסה על מכשיר 5 (התעודה היא רק ל 019 ו RL )
מכשירים שעשו בהם רוט (ולהרבה מאד מהם אפשר) הפתרון ש @magicode כתב ממזמן עובד מצוין -
גילוי נאות -
אני באופן אישי משתמש (הרבה..) בוויז בסים 019 מבית נטפרי, ללא פריצת המכשיר, ומידי פעם (20 דק' עד חצי שעה), מאתחל את המכשיר (לוקח 30 שנ'), והכל סבבה..-
גם לי זה קורה, יש נפילות רשת, אבל זה מסתדר אחרי כמה שניות גם ללא כיבוי, הבעיה מתחילה אם אני צריך לחפש כתובת נוספת שאז הוא לא מסכים וכותב שגיאת שרת. אא"כ אני יוצא לגמרי מהפליקציה.
-
ואם כבר וייז, אני לפעמים מוגבל בק"מ שאני יכול לבצע, ולכן אני מגדיר בהגדרות הניווט שיתן את המסלול הקצר ביותר ולא המהיר, הפלא הגדול שהרבה פעמים המסלול הקצר גם יותר מהיר בזמן הגעה, יש לי צילומי מסך ע"ז.
-
נפילות הרשת האלה מתסכלות ולפעמים זה באמת קשה מאד, אם נטפרי ימצאו פיתרון זה יהיה ענק. בכל מקרה אני הרבה פעמים משתמש בניווט של גוגל מפות הוא אמנם ללא עידכונים אונליין על שוטרים וכו, אבל הוא ממש מעולה, (יש לו גם כל מיני פיצ'רים מענינים שאין בוייז כמו שמירת הסטוריית הנסיעה,וכו) ממליץ לנסות!!!! ובנטפרי הוא עובד חלק חלק.
- גוגל מפות מקבל עידכוני עומסי תנועה?
2)יש אפליקציה ייחודית לגוגל מפות או שזה דרך הדפדפן?
-
-
איך "הדרן" בוייז בלבד מתמודדים עם הבעיה של הפרסומות?
ואגב וייז... כשאני יוצא למשל ממנהרה הוא מאבד את הרשת והמיקום שלו למשך כמה דקות והוא כל הזמן חושב שהוא נמצא במקומות אחרים... (לדוגמה אני נוסע לכיוון 443 (כביש 50) מבגין יוצא מהמנהרה ואין רשת ואז הוא חושב שאני במבשרת, ואח"כ הוא חושב שאני נוסע בשטח ערבי נבי סמואל, והוא מזהיר אותי שהשטח מסוכן)
והאם האפליקציות של וייז פתוחים בנטפרי, מה שחסום בהדרן?
-
@הגוף-והנפש אמר בוייז ברכב:
איך "הדרן" בוייז בלבד מתמודדים עם הבעיה של הפרסומות?
למיטב הבנתי, מכיון שהסינון שלהם הוא במכשיר ולא בסים, הם אינם נזקקים להתעסק עם בעיית האבטחה. (כלומר, הם מסננים 'אחרי' ווייז ולא 'בתוך' ווייז).
-
-