נטפרי + מנב"ס
-
רק יש לקחת בחשבון שיש צורך בתשתית נוספת עבור ספק 'בזק בינלאומי', מחיר לתשתית מתחיל ב60/70 לחודש וקובץ ל120/140
-
@חסידיש אמר בנטפרי + מנב"ס:
רק יש לקחת בחשבון שיש צורך בתשתית נוספת עבור ספק 'בזק בינלאומי', מחיר לתשתית מתחיל ב60/70 לחודש וקובץ ל120/140
הדברים לא מדוייקים, המחיר לתשתית נוספת יכול להיות 49 ש"ח ואין שום סיבה נראית לעין לעשות תשתית במהירות גבוה במידה וזה משמש רק למנבס.
-
@6262 אמר בנטפרי + מנב"ס:
@הצבי-והצדק אני משתמש בזה בהצלחה רבה בקלות ונוחות, אחרי הגדרה ראשונית בעזרת אנשיו של @בן-של-מלך.
האם מותקן אצלכם תוכנת ה Wifree ?
-
@שלו' מותקנת בודאי, אני אבדוק בשבוע הבא בעז"ה אם גם על המחשבים שמשתמשים בפועל במנבס, בכל מקרה היציאה למנבס אמורה להיות מוחרגת מהוויפרי לפי המידע שקבלתי מנטפרי.
אעדכן בעזרת ה' בהמשך. -
@6262 יש דבר כזה להחרגי דברים מהוויפרי? באישור נטפרי? מתי מאשרים כזה דבר?
-
@aiib כמדומני שאין אפשרות לבקש להחריג, אך ישנם דברים שהוחרגו, לדוגמא האתר של נטפרי ויתכן שגם זה הוחרג.
-
-
@6262 תודה על העדכון.
עדכון:
לאחר בדיקה, מותקנת תוכנת wifree ומתחבר למנב"ס בקלות.
@magicode האם גם לגבי מערכת שע"מ אפשר להתקין את הוייפרי או שזה משהו חריג למנב"ס ?
-
פוסט זה נמחק! -
המנב"ס אמנם מוחרג מהוייפרי אולם כשהייתי צריך תמיכה של בזק בינלאומי על החיבור לא היה ניתן להתחבר. (רק לאחר הסרת התוכנה, בתשלום)
-
@שלו' אין שום בעיה להתקין את שע"מ עם וויפרי.
-
@Neria אמר בנטפרי + מנב"ס:
המנב"ס אמנם מוחרג מהוייפרי אולם כשהייתי צריך תמיכה של בזק בינלאומי על החיבור לא היה ניתן להתחבר. (רק לאחר הסרת התוכנה, בתשלום)
תסביר על מה אתה מדבר?
מה פרוש תמיכה על החיבור?
התשתית היא של בזק ומשוייכת לאר אל.
החיבור של בזק בינלאומי לא קשור כי הוא זה לנטפרי, והוא לא נוגע לשום מחשב, את התמיכה הם עושים בחיבור לראוטר שאין עליו שום חסימה.
גם במקרה והם רוצים להתחבר מרחוק אין שום בעיה עם טיימויור וכדומה
אז איפה הבעיה? היכן ההתנגשות עם וויפרי? -
@בן-של-מלך לידיעתך לפי הפוסטים האחרונים ניתן להתקין את וייפרי בין למנב"ס ובין לשע"מ.
-
@שלו לא יודע, לא ניסיתי, במידה ותהיה בעיה תצטרך להסיר בעלות של 100 ש"ח
-
@בן-של-מלך אמר בנטפרי + מנב"ס:
@שלו לא יודע, לא ניסיתי, במידה ותהיה בעיה תצטרך להסיר בעלות של 100 ש"ח
חבל שסתם יוצא מכאן אי בהירות בנושא,
אתה באמת לא אמור לדעת וזה בסדר גמור שאתה לא רוצה לקחת אחריות על דבר שלא קשור אליך, אבל שורה תחתונה כאנשים שניסו את זה, זה פשוט עובד.
כמובן שיכולות להיות תקלות כמו בכל התקנה של תוכנה, אבל זה לא משהו שחורג מהתקנה של וויפרי בכל מחשב, ולא צריך להיות חשש לעשות את זה. -
לפני שהתקנתי את שע"מ, בררתי במערכת הפניות מה ההשלכות של הוויפרי על זה,
תגובתו של magicode היתה: "לפי הנסיון שלי ההתחברות למערכת שע"מ זה דרך כתובות איפי מקומיות ולכן התוכנה לא מפריעה לזה לעבוד" -
@Neria אמר בנטפרי + מנב"ס:
תסביר על מה אתה מדבר?
התשתית היא של בזק ומשוייכת לאר אל.
החיבור של בזק בינלאומי לא קשור כי הוא זה לנטפרי, והוא לא נוגע לשום מחשב, את התמיכה הם עושים בחיבור לראוטר שאין עליו שום חסימה.אולם כדי להגדיר את הג'וניפר הנציג ביקש להתחבר למחשב שלי בכדי להגדיר.
גם במקרה והם רוצים להתחבר מרחוק אין שום בעיה עם טיימויור וכדומה
אז איפה הבעיה? היכן ההתנגשות עם וויפרי?לא היתה לי אפשרות להתחבר בטיימויור וכדומה מכיון שאין לי חיבור לאינטרנט בכלל ברשת של מנב"ס (רק אחרי שהסרתי את התוכנה יכולתי לחבר אותו).
-
@Neria מוזר מאוד ג'וניפר לא מגיע מוגדר? ולאחר מכן הם מטפלים בו מרחוק.
מלבד זאת למיטב נסיוני טימוויר חסום בכלל ברשת של מנבס.זאת ועוד וזה העיקר, אם המערכת שלך מוגדרת בצורה הנכונה כמו שמגדירים באר. אל. אין שום בעיה להתחבר דרך החיבור של נטפרי הרגיל למחשב ברשת וממנו לגשת לג'וניפר.
אני בכוונה לא רוצה להרחיב כאן בדברים בענין, אבל זה ממש פשוט, האיש בבזק בינלאומי לא מודע לאיך בנויה הרשת שלך חבל שלא שאלת כאן / במערכת הפניות או בתמיכה הטכנית של אר. אל. היו מסבירים לך מה לעשות.
מה שכן ותקן אותי אם טעיתי, אולי אצלך לא מדובר ברשת מחשבים אלא במחשב בודד ואז הפתרון הוא תשתית אינטרנט אחת של המנב"ס עם חיבור VPN על המחשב לנטפרי, גם שם לא ברור לי למה אמורה להיות בעיה, אבל זה כבר שונה במהות מהפתרון של שתי תשתיות שקיים אצלי, ולדעתי הוא הנוח ביותר, וגם הרלוונטי ביותר כמעט בכל המוסדות שמחזיקים יותר ממחשב אחד או שניים, ולרוב צריכים גם חיבור למצלמות אבטחה/גישה מרחוק בשולחן עבודה מרוחק ועוד ואז ממילא לא שייך להשתמש בתשתית של המנב"ס לבד וחייבים שתי תשתיות.
-
חבל שלא שאלת כאן / במערכת הפניות או בתמיכה הטכנית של אר. אל. היו מסבירים לך מה לעשות.
אני בכוונה לא רוצה להרחיב כאן בדברים בענין, -
@6262
אשמח מאוד לדעת מה הכוונה להתחבר דרך החיבור הרגיל של נטפרי.
אני מחובר דרך אר.אל. ומדובר ברשת מחשבים.