פספוס עם תמונות לא ראויות באליאקספרס - ניתקלתם כעת?
-
אני פותחת כעת את אלי אקספרס ונדהמת לגלות מלא תמונות מפוספסות
כבר דיווחתי על 4-5 לפחות אבל יש הרבה
מדובר בעמוד הראשי למטה היכן שלוחצים על "הכל" ורואים מוצרים לרכישה באופן אקראי
מישהו נתקל בזה?
עשיתי כבר קונטרול F5
וגם ניקיתי זיכרון מטמון (למרות שלא אמור להיות שם דברים כי אני גולשת רק מנטפרי)
אשמח לתגובה -
@ללי
קודם כל, אם את יודעת שיש מקום מפוספס (כלשונך), שעלולים לראות שם דברים לא ראויים, אל תשלחי לשם את כולם.. לא חבל שגם הם ייחשפו לזה?
שנית, מרכז הפניות - הוא הכתובת היחידה שיכולה לעזור לך.
שלישית, כשרוצים להעדיף פניה לטיפול מהיר - משתמשים בנקודות. -
-
@magicode @MacroShadow @shraga , תטפלו בזה דחוף!!!
-
כרגיל ...
כל הכבוד!! העסק בטיפול מהיר ומקיף של צוות @administrators , תזכו למצוות! -
@עברי-אנכי מניין לך?
-
@עברי-אנכי אמר בפספוס עם תמונות לא ראויות באליאקספרס - ניתקלתם כעת?:
@ללי
שלישית, כשרוצים להעדיף פניה לטיפול מהיר - משתמשים בנקודות.ממש לא, כי דיווח על מפגע רוחני בפנייה מהפאנל מזכה אוטומטי בחמש נקודות, משא"כ פנייה אישית המקסימום זה שלש.
-
כשרוצים להעדיף פניה לטיפול מהיר - משתמשים בנקודות.
כשמדובר בדיווח על משהו לא ראוי, ניתן להשתמש עם מנגנון הדיווח בכרטסת של נטפרי (אם מדובר בהרבה תמונות עדיף להשתמש עם דיווח על תוכן לא ראוי, ולא בדיווח תמונות), ואז הפניה מקבלת אוטמטית 5 נקודות (שאינן יורדות מחשבון השולח) ותיוג של 'דיווח'.
עריכה: עד שסיימתי לכתוב, @סופר כבר הקדים אותי.
-
@ליכט אמר בפספוס עם תמונות לא ראויות באליאקספרס - ניתקלתם כעת?:
עריכה: עד שסיימתי לכתוב, @סופר כבר הקדים אותי.
כן, אבל אתה הסברת יותר יפה ממני.
-
-
האמת, שעד היום לא יצא לי לדווח על מפגעים רוחניים
אין הקב"ה מביא תקלה לצדיקים.
-
בלכתי לתפילת ערבית הרהרתי במקרה שקרה כאן (ב"ה אני אישית לא זכיתי להיחשף לתקלה), וועדת החקירה עדיין לא נתנה את מסקנותיה..., אבל יש לי מסקנת ביניים:
האינטרנט זה דבר מסוכן, כן, גם הכשר, וגם בסינון המהודר של נטפרי, תמיד יהיו טעויות, גם נטפרי שחרתה על דגלה כשרות ללא פשרות לא יכולה לתת מענה הרמטי לבעיה הזו ותמיד עלול להיות גישה לתוכן גרוע ביותר.
שומר נפשו ושלמותו הרוחנית עדיף שירחק לחלוטין מכל מה שמתחיל בwww.ותזכורת נוספת שהמשתמשים הותיקים כנראה לא נחשפו אליה
http://netfree.link/start#/warning-detailsבמאמר המוסגר אציין שהתדהמה שנראתה כאן מראה שברוך ה' ציבור הגולשים לא נתקל בתוכן בעייתי בגלישה עם נטפרי וכשזה קורה זה מפליא, אין ספק שאלו זכויות שיזקפו לזכותם של @administrators לנצח
-
ציטוט מהויקי:
דווח על תוכן בעייתי - כאן ניתן לדווח על כל תוכן לא ראוי, השקפה לא נכונה, דברי כפירה, מראות שאינם עומדים בכללי הסינון בתוך סרטון וכד'.
הקליקו על 'דווח על תוכן בעייתי', בתיבה שנפתחת פרטו על התוכן הבעייתי (ע"מ לעזור לבודקות לשפר את רמת הבדיקה, חשוב מאד לציין את מהות הבעיה באופן מפורט), הקליקו על 'דווח', ומיד תישלח לנטפרי בקשה לבדיקה שתקבל דירוג של 5 נקודות, (הנקודות לא ירדו מחשבונכם). פניות מסוג זה מטופלות בעדיפות ראשונה.
שימו לב: אפשרות זו תופיע בפנל רק כאשר יש חשבון נטפרי מחובר בדפדפן. -
@ליכט
אכן, ראיתי בויקי.
סתם, מה המשמעות של אותם 5 נק', לשימושים הרגילים? (בדיקת אתרים, פניות וכדו')? -
-