שלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה
-
יש באתר מסוים תמונה ממש גרועה שלא הצלחתי לחסום בדרך הרגילה ושלחתי פניה בתוכן לא ראוי ועוד לא טופל
-
אולי זה בעיה סבוכה ?
הפניה גם לא קיבלה תיוג כלשהו ?
(מלבד תגית 'דיווח') -
-
לא קיבל שום תגית ואין אפשרות לעשות העתק כתובת תמונה
ואגב זה אתר שהמון !!!!!!!! פעמים דווחתי שם על תמונת כאלו האם יתכן שיש פשרות בהגדרת התמונה או כיו"ב לגרום שזה יתפספס? -
@RNC תשלח פנייה דרך דיווח על תוכן לא ראוי, מהדף ההוא, ואז זה יקבל 5 נקודות.
-
@WWW אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
@RNC תשלח פנייה דרך דיווח על תוכן לא ראוי, מהדף ההוא, ואז זה יקבל 5 נקודות.
זה מה שעשיתי
-
-
-
@RNC א. מה מספר הפניה? ב. אני לא רואה פניה של דיווח שנשלח לפני שעה ולא טופל. ג. אני רואה שהתרגלת שיש מענה בפניות גם בשעות כאלו
-
@shraga אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
@RNC א. מה מספר הפניה? ב. אני רואה שהתרגלת שיש מענה בפניות גם בשעות כאלו
215687
מנטפרי יש דרישות -
@RNC זה אכן מורכב קצת, זה תמונה שמשום מה מופיעה ומופיעה למרות שחוסמים אותה, זה ממתין לבירור מעמיק יותר של הבעיה
-
@shraga אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
@RNC זה אכן מורכב קצת, זה תמונה שמשום מה מופיעה ומופיעה למרות שחוסמים אותה, זה ממתין לבירור מעמיק יותר של הבעיה
תודה
וזה ההסבר לזה שבאתר הזה אני נתקל המון בכאלו תמונות
והאם זה גם ההסבר לזה שבדף הבית של האתר הזה כתוב כבר שעות על התמונות שהם נשלחו לבדיקה והם עוד לא חזרו? -
@RNC אכן, זה ההסבר, כי גם אני נתקלתי בזה כמה פעמים, וזה מוזר שזה מתפספס תמיד לבודקות/לא נחסם מלכתחילה
בנוגע לתמונות שלא חוזרות מבדיקה תשלח פניה במערכת הפניות, לא נראה שיש קשר -
-
@WWW זה היה בעיה נקודתית בלבד שלא קשורה לאתר בכללותו
-
@RNC אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
תודה
וזה ההסבר לזה שבאתר הזה אני נתקל המון בכאלו תמונות
והאם זה גם ההסבר לזה שבדף הבית של האתר הזה כתוב כבר שעות על התמונות שהם נשלחו לבדיקה והם עוד לא חזרו?@shraga אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
@RNC אכן, זה ההסבר, כי גם אני נתקלתי בזה כמה פעמים, וזה מוזר שזה מתפספס תמיד לבודקות/לא נחסם מלכתחילה
בנוגע לתמונות שלא חוזרות מבדיקה תשלח פניה במערכת הפניות, לא נראה שיש קשר@shraga אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
@WWW זה היה בעיה נקודתית בלבד שלא קשורה לאתר בכללותו
???
-
@WWW אם כוונתך שסתרתי את דבריי, אז אני יסביר שהבעיה היתה בתמונה ספציפית ולא באתר מסוים
-
@shraga
ז"א במגבלות הצנזורה האם תמונה יכולה להשתנות? עם אותה הכתובת? -
@הגוף-והנפש לא הבנתי
-
@shraga
איך יכול להיות תמונה ספיציפית שהיא לא חסומה אפילו שהיא כבר נחסמה על ידכם פעם אחת?