בדיקת בעיות- יש לו תפקיד חדש ?
-
מעניין מאוד, תורידו, תכניסו את הקוד שכתוב בצהוב בתוך התיבה שבדפדפן, ליחצו connect
ואיזה יופי... -
@מלא מה זה עושה ?
-
זה תוכנת שליטה כנראה.
אני ניסיתי את זה על המחשב שלי, והוא פתח לי חלון בתוך חלון בתוך חלון, כמו שקורה אם תנסה להתחבר בטיםויואר וכדו' למחשב שלך...
בבחינת ואפי' בתוך החלון שבתוך החלון גם שם נמצא המחשב שלי...רק שכאן זה עם פקודה קצרה בלי שמאטעס מיותרים למישהו שרוצה עזרה.
@magicode גיבור על חזקים, אחרי הפרסומים על אחיזת עיניים של הקוסמים, זה בושה לקרוא לך קוסם.
זה עולם אחר לגמרי -
@מלא בעברית ?
-
לא קשור, זה לא בעברית ולא באנגלית, פשוט נפתח בדפדפן המחשב של ההוא...
-
@מלא אצלי לא עובד
-
@מעמד אמר בבדיקת בעיות- יש לו תפקיד חדש ?:
אני בדקתי כבר עם עוד מחשב מרוחק וזה עבד בשניהם
-
@מלא זה מה שמופיע לי אחרי ההתקנה
-
@מעמד אמר בבדיקת בעיות- יש לו תפקיד חדש ?:
@מלא זה מה שמופיע לי אחרי ההתקנה
כנראה זה משהו חדש שצריך שיפורים וישופר עם הזמן כדרך גיבור הכשרות של הדור...
-
@מלא ויכול להיות שזה היה אמור להיות בסוד ואנחנו גילינו אותו לפני הזמן
-
@מלא אמר בבדיקת בעיות- יש לו תפקיד חדש ?:
זה תוכנת שליטה כנראה.
אני ניסיתי את זה על המחשב שלי, והוא פתח לי חלון בתוך חלון בתוך חלון, כמו שקורה אם תנסה להתחבר בטיםויואר וכדו' למחשב שלך...
בבחינת ואפי' בתוך החלון שבתוך החלון גם שם נמצא המחשב שלי...ניסיתי להתחבר למחשב שלי ולא הלך
איך עשית את זה ? -
@administrators זה עובד לשליטה מרחוק, גם במקרים שיש וויפרי ואין ספק של נטפרי? או שזה שמחה מוקדמת מדי?
-
@חזק כן. זה עובד.
-
@baruch כנראה על הדומיין של נטפרי..
-
-
כמו הכל גם זה AS-IS כלומר ו"איך שזה"
עובד עובד לא עובד לא עובד.
זה רק גיבוי ולכן לא השקענו בזה. -
@magicode מה פרוש גיבוי ??
גיבוי למה ?
ולכן לחלק יעבוד ולחלק לא ?! -
לא עשינו שבכוונה לא יעבוד לך. לא עובד לך כי לא יודע למה. (תנסה להוריד מחדש אולי זה יעבוד)
וזה לא השליטה מרחוק שאנחנו משתמשים בה בדרך כלל. זה נכנס לשימוש אם השליטה מרחוק הרגילה לא עובדת. -
@magicode האם זה עוקף הגדרות חסימה במקומות עבודה שחוסמים כל שליטה מרחוק וכדו'
והאם זה תחליף לשליטה מרחוק בתוך הרשת הפמנימית למי שחוסם אצלו בהגדרות חיבור מרוחק / שליטה מרחוק