הידברות
-
למה הוידאו באתר של הידברות לא נפתח באופן גורף?
-
יש הרבה הרצאות בהדברות שניתן לראות שם את הקהל.
ויש הרצאות בהם הקהל לא 'עובר מסך' בנטפרי.
-
הקהל הזה לא אמור "לעבור מסך" באף סינון...
תמיד זה היה חורה לי. עד שהגעתי אל המנוחה ואל הנחלה...אשריכם נטפרי!
-
מה שאותי מטריד שגם האודיו (MP3) לא עובד בהרצאות החדשות - זו בעיה בהדברות ולא בנטפרי.
-
-
יש הרבה הרצאות בהדברות שניתן לראות שם את הקהל.
ויש הרצאות בהם הקהל לא 'עובר מסך' בנטפרי.
יש שם המון דברים חינוכים לילדים שמאד היה עוזר להם בחופש, ואין שם בעיות של צניעות.
אף אחד חלילה לא אמר שאין בהידברות דברים טובים. להיפך, יש שם דברים מצויינים ושאין בהם שום בעייה..
אבל בגלל שהאתר הזה לפי כללי היהדות בכלל ולפי כללי נטפרי בפרט, יש בו דברים לא טובים, ממילא א"א לפתוח הכל באופן גורף, כי א"א לסמוך על הנהלת האתר של הידברות בנקודה זו...ואין הכי נמי, אם תבקשי וידאו בודד, יבדקו אותו, ובמידה והוא יהיה תואם את כללי נטפרי [הא, סליחה, את כללי היהדות], יפתחו לך..
-
@רמה-פלוס
אין צורך להיות ציני. אפשר לומר בפשטות שהאתר לא מיועד לחרדים. (וזה מאד הגיוני מצד ראשי קהילה לסגור קטגוריה של "חזרה בתשובה".) -
@dLive לא היה בדבריי שום חלק שנכתב בציניות. הכל נכתב ברצינות גמורה.
יש שם מדורים שלמים שלא קשורים לחזרה בתשובה כלל וכלל.
תשאל; אז למה הם מוצגים בהידברות שאמור להיות מכיל תכנים רק של חזרה בתשובה? תשובה: רייטינג. וזה פשוט ויעיל מאוד.
ככה יש להם יותר כניסות לאתר, יותר צפיות באתר, ויותר קידום לאתר.אבל בהחלט, ישנם הרבה דברים שם שלא קשורים כי הוא זה לחזרה בתשובה, וישנם כאלה שזה מעניין אותם, ולגיטימי שיבקשו את זה..
ולזה באה התשובה, שהיות שישנם שם תכנים שאינם תואמים את כללי נטפרי, לכן א"א לפתוח באופן גורף, אלא רק לפי בקשות ספציפיות...סליחה על האריכות...
הייתי חייב להיות ברור, שלא תחשוב שגם עכשיו אני ציני -
פוסט זה נמחק! -
@רמה-פלוס אמר בהידברות:
אבל בגלל שהאתר הזה לפי כללי היהדות בכלל ולפי כללי נטפרי בפרט, יש בו דברים לא טובים, ממילא א"א לפתוח הכל באופן גורף, כי א"א לסמוך על הנהלת האתר של הידברות בנקודה זו...
סליחה על התיקון אבל כללי היהודת הם הכללים של נטפרי אין שתי סוגי כללים
-
מובן למה לא פתוח באופן גורף
אבל למה אין אפשרות של שליחה לבדיקה (כמו באתרים אחרים מלבד יוטיוב?!) ?
@administrators לטיפולכם
בתודה מראש -
@מרדכי אתה פשוט יכול לשלוח במרכז הפניות קישור של דף שמופיע בו וידאו מסויים שאותו אתה רוצה שיפתחו...
-
@רמה-פלוס ניסיתי בא נראה מה יקרה
-
@רמה-פלוס זה מה שקרה לבסוף
-
מובן למה לא פתוח באופן גורף
אבל למה אין אפשרות של שליחה לבדיקה (עריכה: כמו באתרים אחרים מלבד יוטיוב?!) ?
@administrators לטיפולכם
בתודה מראשמקפיץ
-
-
אבל למה בסרטונים מצחיקים לא הכל נפתח ????????????????????????????????
-
שלום רב. וברוכים הבאים לפורום.
שים לב!
הקפצת נושא שדובר עליו לפני חמש שנים!!יש כללי כתיבה בפורום.
כלל אחד פשוט הוא, שלא מתאים להמשיך אשכול מלפני זמן רב, אפי' חודש,
אני משער שזה נוצר בגלל שפתחת אשכולות לא לפי תאריך כתיבה, וזה בסדר.. רק שים לב לא להגיב שם.כדי להגיב ולעקוב אחרי אשכולות 'טריים', יש ללחוץ על הסמן 'שעון' שנמצא למעלה בתפריט.
בהצלחה.
-
@שמואל-הידען זה בגלל המדיניות של נטפרי שלא לאשר דברים לבידור סתם בלי תועלת.
אתה יכול לקרוא עוד על מדיניות נטפרי בויקי