הספרייה הלאומית
-
מישהוא בכלל שם לב, שלפני שבועיים חסמו נטפרי את הספרייה הלאומית, האתר הופנה לחלון הידוע 'אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה'.
ופתאום היום, האתר נפתח, כנראה שמצאו פתרונות. כה לחי ל @magicode ולכל הצוות היקר @administrators, יישר כחכם ותודה רבה -
לא יודע על מה מדובר.
משתמשים בדך חסימה הזה לא רק כדי להגיד שעובדים על פיתרון. אלא כדי להגיד שצריך לעבוד. לא בהכרח שממש פועלים.
יכול להיות שאז החליטו שצריך לחפש את הפיתרון ועכשיו החליטו שלא צריך לחפש פיתרון. ויכול להיות גם טעות.
ככה שוודאי פירגונים אני לא צריך לקבל על דבר כזה. -
@magicode אני שלחתי פנייה בנושא לפני שבועיים מספר פנייה: #253171, ואמרו לי שראו שלא שייך לסנן את זה בצורה שסיננו את זה עד היום, ולכן זה נחסם.
אני מאמין שאין דבר סתם, בטח קרה משהוא מאחורי הקלעים, ואם זה הסתדר תוך שבועיים, בהחלט מגיע פירגונים !!! -
@סופר
נראה שזה נפתח בטעות לא פיתוח ולא נעליים.
עכשיו החזרתי למצב הנכון. -
@magicode אז חבל שהעלתי את הנושא, בדיוק עכשיו אני צריך את זה...
טוב לדעת, מהיום לא נעלה פירגונים.... -
@סופר
לא איכפת לי שלא תדווח. אותי לא ישאלו למעלה למה לא חסמת כי לא ידעתי. את מי שלא דיווח ישאלו למה לא דיווחת. -
@magicode אני לא מדבר ח"ו על דברים בעייתיים, אלא משהוא כמו זה, שאיני מבין מה פתאום החליטו לחסום, אבל אני לא מתערב לכם.
-
@סופר
אני מאוד מעריך שאתה לא מתערב. אבל אתה צריך לדעת שנטפרי כבודקי אתר יודעים פחות את סיכוני האתר.
יכול להיות שיחסמו אתר רק בגלל חשש. ובגלל שהלקוח לא טרח להסביר. שאין חשש.
לכן אם אתה יודע אחרת טוב מאוד אם תגיד את דעתך. -
@magicode אני יגיב במערכת הפניות.
תודה -
@סופר אמר בהספרייה הלאומית:
@magicode אני לא מדבר ח"ו על דברים בעייתיים, אלא משהוא כמו זה, שאיני מבין מה פתאום החליטו לחסום, אבל אני לא מתערב לכם.
דווקא אני כן מבין מאוד למה חסמו את זה, ניתן לפגוש שם דברים בעייתיים מאוד, ומוצדק מאוד החסימה.
כולנו מוכנים להפחיתמאת הנוחות ע"פ המכשולות.
@magicode כה לחי.
פרגונים... -
ייתכן וזה תאוריה ישנה ואני יודע שהיא לא נכונה!
שיש פתיחה פרטנית!!! -
עכשיו על באמת, אכן היה שם מכשולים, וחסמו את החלקים הבעייתיים.
נבקש מכל מי שנתקל במכשול בספרייה הלאומית, שידווח במערכת הפניות, עם מיקום מדוייק של מקום המכשול. -
נחסם שוב?
-
@שמעוון
לא -
אמת, אבל רק לאחרונה תוייג כ'דיעות חיצוניות' (קטגוריה החסומה לי) - מה קרה?
אני שוקל אם לעבור בגלל זה למסלול הכי פתוח, היות ויש לי צורך (גדול?) בספרייה הלאומית. -
@שמעוון
ניסית לשאול במערכת הפניות ? -
כן, שאלה: האם שיניתם את תיוג האתר לאחרונה?
תשובה: מסתבר. -
@שמעוון אמר בהספרייה הלאומית:
אני שוקל אם לעבור בגלל זה למסלול הכי פתוח, היות ויש לי צורך (גדול?) בספרייה הלאומית.
אם השיקול הוא לשלם עוד 5 ש"ח לנטפרי, זו החלטה קלה.
אם השיקול הוא לפתוח את הדלת לדעות חיצוניות תרבות חיצונית ואתרים ממכרים, זו תהיה החלטה לא קלה...אולי תשקול לסגור את התגיות הנ''ל בהגדרות אישיות, ולפתוח את האתר הספיציפי הזה באמצעות "נטפרי אישי".
-
@שמעוון
וזהו ?
היה אולי המשך בפניה ? -
כן, שאלה: למה?
תשובה: לפי כללי התיוג זה התגית שמתאימה לאתר.