עזרה עם נטסטיק
-
יש לי נטסטיק עם גלישה של 019
ו2 מחשבים
במחשב אחד אני מצליח לגלוש רגיל ובשני אני לא מצליח לגלוש כלל
ז"א יש חיבור אבל זה במהירות איטית להחריד ששום עמוד לא מצליח לעלות או שהוא אומר שאין חיבור כשבפועל החיבור קיים
אשמח לעזרה תודה מראש -
@חיימקה אם המחשב הוא נייח. כדי להכניס את הנסטיק בUSB של אחורי המחשב ולא מקדימה. זה משפיע הרבה
-
שני המחשבים ניידים
???
-
בשני המחשבים מערכת הפעלה זהה?
-
יש לי לקוח שיש לו משהו דומה, במחשב אחד יכול להכנס לבנק לאומי כרגיל. ובשני אומר כבר חודש שהאתר בעבודה וכו' (הקטע שהאתר של הבנק נפתח אבל א''א להכנס לחשבון)..... לא יודע מה יכול להיות.... עדיין לא ניסיתי כלום
-
יתכן שבמחשב שא''א לגלוש אולי יש איזה וירוס שגורם לכך??.
-
@zeevgros זה גם נכון. אצל הלקוח שלי באמת יש לו וירוסים. אבל לי קשה להאמין שוירוס יכול לתת גלישה מוזרה......
-
היו מקרים....ובפרט שהוא אומר שמחשב 1 זה מצויין ומחשב 2 זה עושה בעיות...
-
יש לי לקוח עם נטסטיק+019 שעד אתמול עבד מצויין ןמאתמול הוא לא יכול להתחבר הוא כותב שגיאה 680 כשהוא רוצה להתחבר.
אשמח לעזרה בהקדם האפשרי... -
עניתי לך במקום השני ששאלת בהצלחה
-
אבל עד אתמול זה עבד מצויין???
-
@חיימקה אמר בעזרה עם נטסטיק:
יש לי נטסטיק עם גלישה של 019
ו2 מחשבים
במחשב אחד אני מצליח לגלוש רגיל ובשני אני לא מצליח לגלוש כלל
ז"א יש חיבור אבל זה במהירות איטית להחריד ששום עמוד לא מצליח לעלות או שהוא אומר שאין חיבור כשבפועל החיבור קיים
אשמח לעזרה תודה מראשבמחשב האיטי אולי הוא מכוון להתחבר רק על GPRS שזה דור 2.
הגדרה בתוכנה של המודם (נתקלתי בזה בעיקר במודמים של אלקטל) -
@frize37 אמר בעזרה עם נטסטיק:
יש לי לקוח שיש לו משהו דומה, במחשב אחד יכול להכנס לבנק לאומי כרגיל. ובשני אומר כבר חודש שהאתר בעבודה וכו' (הקטע שהאתר של הבנק נפתח אבל א''א להכנס לחשבון)..... לא יודע מה יכול להיות.... עדיין לא ניסיתי כלום
- נראה שגיאת DNS. תבדוק שהDNS שם אוט' או 8.8.8.8 (גוגל)
- או שאולי הפנייה שגוייה בקובץ HOSTS במיקום C:\Windows\System32\drivers\etc
חובבי לינוקס לא להיבהל אכן המקור של הנתיב מגיע משם.....
-
@clickone אתה מדבר איתי באנגלית. אם תוכל לפרט או יותר טוב תביא צילום מסך מה עלי לבדוק....