תשתית הוט
-
ואני לתומי חשבתי שבק פרוסה בכל הארץ
ורק הוט אין לה פריסה והיא לא מסכימה לגלות אפה יש ואפה אין... -
לדעתי הפניה לא צריכה להיות להוט, אלא לספקים הם צריכים לאפשר את החיבור עם הוט.
-
@יעקב-ישראל אמר בתשתית הוט:
כן גם אני מחכה לזה (בזק אצלי 5 מגה (כן זה מאוד לא מצחיק)) וטריפל סי עבד עם חייגן וזה עושה ניתוקים במאה מגה אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בזה (כל המושבים באזור הוט) ואני חושב שצריך להקדים את זה לכל דבר אחר תבינו אין לכם מתחרה ברמת הסינון
וכל יום שעובר עם סינון פחות איכותי מוריד ברוחניות
(והפלא שלפני שהיה אותכם בכלל לא ראינו בזה בעיה ואחרי שבאתם כל פירסום הכי קטן בתוך אתר "קשר" עושה חושך בעיניים אשריכם ואשרי חלקכם בעוה"ז ובעוה"ב)
ותבינו שאין פה בזק אני מתחנן שתשתדלו בעניין זה לדעתי שווה פי מיליון מסינון ויקיפדיה (ולא שהוא לא שווה ח"ו)הקפצה
אני מתחנן @administrators @magicode תעזרו בעסק הזה -
@יעקב-ישראל
במידה ואין לכם פתרון אחר , אפשר לקחת קו רגיל של הוט ולקחת ראוטר שתומך בחיבור VPN ישירות מהראוטר, -
@יעקב-ישראל
שמעתי ש X2ONE יכולים למכור שם משתמש וסיסמה שאפשר להגדיר בהוט.
תברר ותעדכן אותנו. -
@957 זה לא מספיק מהיר וניתן לעקיפה
-
@magicode תודה על התגובה אני לא כל כך מבין מה הכוונה שם וסיסמא אם זה עם חייגן זה בעייתי בהוט (מהירות גג 30) ואם זה רגיל אז מה כוונת המשורר שם וסיסמא אבל אני בודק בל"נ
-
@magicode אני כרגע עם סינון אחר (לצערי הרב) והאתר שלהם משובש לי (דף לבן) אני ישמח אם מישהו פה יבדוק לי או יתן טלפון
-
@magicode אני כרגע עם סינון אחר (לצערי הרב) והאתר שלהם משובש לי (דף לבן) אני ישמח אם מישהו פה יבדוק לי או יתן טלפון
0772285300
-
@Chocolate תודה על התגובה המהירה
אני בודק -
נראה לי חייגן אבל תברר. גם אם זה חייגן 30 זה מהירות יפה מאוד. אני גולש על 15 ודי נחמד לי.
-
-
עד עכשיו היה לחברת טריפל סי
כרגע הם הפסיקו לעבוד עם הוט
אנחנו בעז"ב בדרך ליצירת חלופה
אגב מישהו יודע לשער כמה לקוחות היו מענינים לעבוד עם הוט? -
נראה לי חייגן אבל תברר. גם אם זה חייגן 30 זה מהירות יפה מאוד. אני גולש על 15 ודי נחמד לי.
@magicode אתה צודק גם לי מספיק הבעיה שזה מערכת להורדת שיעורים (קול הלשון) ו30 בעייתי
-
עד עכשיו היה לחברת טריפל סי
כרגע הם הפסיקו לעבוד עם הוט
אנחנו בעז"ב בדרך ליצירת חלופהאני הייתי בטריפל סי הוא היה בעייתי כי הוא עם חייגן
חייגן של הוט תומך עד 60 מגה ויש להם חבילה של 30 או מאה הספק כנ"ל
במידה ואני עושה חבילה של 100 אז יש ניתוקים כי החייגן מתאים עד 60 אז הם משנמכים את התשתית ל 30
אין אפשרות לשנמך ל 60 @סים-כשר הצלחת לעשות הרבה בנושא בחיבורים אני מברך אותך שתצליח הלאהאגב מישהו יודע לשער כמה לקוחות היו מענינים לעבוד עם הוט?
אין לי כל כך ידע אבל אני יודע על אנשים שהייתי רוצה לשכנע אותם (ודרך אגב זה ממש לא קשה כשרואים את הממשק המדהים שלכם - אבל הכיף זה אחרי שהם מתחברים ומתקשרים להודות ואומרים שהם חשבו עד היום שיש להם סינון הכי טוב שיש) ואני לא יכול להתחיל בכלל (אנשים לא למאמינים בנט-סטיק)
תודה על כל העזרה
-
@magicode
X2ONE לא עובד בהוט -
@957 זה לא מספיק מהיר וניתן לעקיפה
אני לא חושב שאתה צודק,
גם לגבי המהירות וגם לגבי העקיפה ,
אם משתמשים בראוטר מתאים ומגדירים אותו נכון -
@957 הוטבוקס 2 של הוט
-
-
@יעקב-ישראל
צריך לבקש מהוט שהראוטר שלהם יהיה רק מודם ולשים אחרי זה ראוטר אחר שתומך בחיבור הוט וחיבור VPN ואליו לחבר את המחשב/ים.