גלישה בווייז במולטידמדיה של רכב
-
האם יש למישהו מושג כמה גלישה נצרך לווייז לרכז במינימלי?,
לא רכב שנמצא כל היום על הכביש
ואולי גם כדאי לכתוב על רכב שכן נמצא כל היום על הכביש... -
שאלה נוספת אם רוכישם סים של נטפרי, כמשחברים את זה ישר לנטסטיק הוא גולש על ספק של נטפרי?,
או שצריך להגדיר חיבור לנטפרי במולטימדיה לרכב?,
והאם משלמים עוד משהו חוץ מהתשלום לספק? -
לא נבדק לעומק אבל ודאי לשימוש "לא כל היום על הכביש" מספיק גיגה אחד. אך לאמיתו של דבר שאלה זו יש להפנות ל RL שיש להם מסלול של וייז בלבד ויכולים לבדוק זאת בקלות.
נטסטיק שמתחבר למולטימדיה של המכשיר דינו כמו נטסטיק שמחובר למחשב ז"א מגדירים בנטסטיק כל מה שצריך (בפרופיל) וזהו.
אין תשלום נוסף -
-
האם הצלחת לחבר נטסטיק מסונן עם נטפרי למערכת מולטימדיהשברכב
ויש לך חיבור ל רשתאשמח לשמע יאך כי אני מנסה כבר הרבה זמן ללא הצלחה !
-
@davidb26 תאמת שעדיין לא ניסיתי,...
-
לא חסרים אנשים שהצליחו והיו פה אשכולות מלאים מידע ובעלי נסיון בכל מה שקישור לוייז
-
בדקתי בכל התגובות ולא מצאתי
מה יכולה להיות הבעיה אצלי
זה לא נותן לי בכלל כניסה לדפדפן כדי להוריד תעודת אבטחה ולהתחבר
-
תקרא למבנים פה @עברי-אנכי @מנתק @frize37 ואולי יש עוד פשוט אלו הם עומדים לי כרגע בזכרון הקצר שלי
-
אמרו לי שאתם מבינים בחיבורים
ניסיתי את כל האפשרויות ועדיין לא הצלחתי
מנסה לחבר נטסטיק (סים של סלקום) עם סינון של נטפרי למולטימדיה של הרכב - ללא הצלחה !
יש גלישה כלו' קולט את ההגדרות של APN , אבל אין חיבור לרשת (כנראה בגלל הסינון)אולי יש פתרון?
-
@davidb26 מוזר מאוד. אתה בטוח שהמכשיר מחובר?
-
@frize37
כן , זה מראה גלישה
אבל לא נותן להתחברכהיה לי נטסטיק פתוח - זה התחבר
-
- תנסה להחליק נטסטיק, אולי הוא תקול.
- במחשב אחר, הנסטיק עובד ויש גלישה?
-
@davidb26 אמר בגלישה בווייז במולטידמדיה של רכב:
אמרו לי שאתם מבינים בחיבורים
ניסיתי את כל האפשרויות ועדיין לא הצלחתי
מנסה לחבר נטסטיק (סים של סלקום) עם סינון של נטפרי למולטימדיה של הרכב - ללא הצלחה !
יש גלישה כלו' קולט את ההגדרות של APN , אבל אין חיבור לרשת (כנראה בגלל הסינון)אולי יש פתרון?
לפי כל התיאורים נראה שיש איזה בעיה ב APN - המבחן הפשוט לראות אם הוא עובד במחשב אחר.
אגב מאד קשה למצוא התאמה בין נטסטיק למערכת מולטימדיה ולכן עפ"י רוב החברות נותנות נטסטיק שמוציא רשת אלחוטית ומתחברים לוייפיי במרחק 0 אבל בכל זאת קיימים כמה דגמים שכן מתחברים למערכות אלו -
במחשב זה עובד
ברכב - לא -
@davidb26
יש אפשרות להחליף לך/לפרוץ את תוכנת ההפעלה במולטימדיה, במשהו פתוח ? צריך לברר אצל טכנאי מערכות שמבין בזה.