NET FRAMWORK 3.5 לא מצליחה לעדכן ,מי יכול לעזור ?
-
@מירב אמר בNET FRAMWORK 3.5 לא מצליחה לעדכן ,מי יכול לעזור ?:
NET FRAMWORK 3.5 לא מצליחה לעדכן ,מי יכול לעזור ? תודה
מה ז"א לעדכן? לגירסה יותר מתקדמת? או שצריכים את הגירסה 3.5 ?
-
שלום
כשאני רוצה להוריד שיעורים המערכת דורשת ממני להתקין את התוכנה הזו ומנסה להתקין אותה אבל כותבת שהיא לא מצליחה להוריד ,וגם הWINDOWS UPDATE לא מצליח לעדכן עדכונים ומציג שגיאה .
תודה -
-
שלום
אני לא מצליחה להוריד כי כותב לי שאינו יכול לגשת לאתר הזה. -
@מירב אתם בRL?
-
שלום כן אני בRL
-
האם יש למישהו פתרון בנושא,
עדכון של 4.5 ויותר מתקדם, לא עזרים לזה.
וכן ההורדה מהאתר ג"כ לא עוזר בגלל שעצם התקנת התכונה בצורה כזו ג"כ דורשת התקנת תכונה זו......,מה עושים
-
@davd
בRL ובסים כשר זה לא עובד כי העדכונים חסומים,
נסו לפנות אליהם, -
@davd
אני מבין שמדובר במערכת הפעלה וינדוס 8 ומעלה. שם יש דוט נט 4.בכל אופן כל תוכנה שפותחה בסביבת מיקרוספט דורשת נט פריימורק מאותו גירסה שבה השתמש המפתח.
ולכן לא יעזור גירסה יותר חדשה. (אין מה לעשות זה מיקרוסופט...).יש אפשרות התקנה עבור דוט נט פריימורק 3.5 גם ללא חיבור לאינטרנט דרך שורת הפקודה
לפתוח את שורת הפקודה כמנהל ולהדביק את הקוד הזה:DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
כדי להפעיל פקודה זו אתם צריכים דיסק התקנה של הוינדוס.
ולשנות את האות d (שנמצא לאחר Source:)לאות כונן שלכם היכן שממוקם אצלכם קבצי ההתקנה של וינדוס. -
הבעיה שהיא בRL וכנראה כל אתרי מקרוסופט סגורים לה בברירת מחדל.
צריך לשנות את הdns אולי צרי קשר עם RL או התמיכה שידריכו אותך.
@yits יש אפשרות להפעיל 3.5 בגירסאות 4 ואילך אבל צריך בשביל זה לכתוב\לערוך קובץ תצורה ולקחת בחשבון שאולי זה לא יעבוד.
-
@davd
הסתדרתם כבר? -
עדיין לא
-
@davd מצורף קובץ המיועד למחשב (ווינ 10) בגרסה X64.
https://magicode.me/send-file/file/5e54efe667c30d2ebe95f6ebb29d86cd28ff787a/viewתכניס את הקובץ לדיסק C, לאחמ"כ תפעל כמו @yits כתב:
לפתוח את שורת הפקודה כמנהל ולהדביק את הקוד הזה:
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:C:
מקוה שיעבוד.
לא ניסיתי...אם אתה צריך X32, תכתוב לי.