שגיאה 806 נטבוקס של נט'וויז'ן
-
@אאאאאא
תן דגם מדויק בבקשה -
@אאאאאא על איזה ספק אינטרנט אתה מנסה להתחבר לVPN?
הלינק ששלחתי לפורום שמתדיינים שם לגבי הבעיה הזאת, בגדול:
- ישנם כמה הגדרות שצריך לשנות בראוטר שלך, אני רואה ש @957 התחיל לעזור לך בכיף בנושא אז אני לא יגנוב לו את המצווה..
- בכל אופן אם אתה גולש על אינטרנט כשר כלשהו יש סיכוי שהבעיה לא תיפתר שכן הרבה מהם חוסמים את הVPN.. תנסה להתחבר לאינטרנט פתוח (אם יש לך WiFree כמובן..) יתכן שלא תצטרך לשנות כלל את ההגדרות.
-
תודה ל@957 ול@למדן-וידען על הרצון הטוב, אני יפרט יותר, אז כך
זה לא בשבילי אלא ניסיתי לעזור למישהו לעבור לנטפרי, והתקנתי לו VPN של @clickone, וכשהתקנתי לו הכל עבד בסדר. הבעיה שאצלו בבית שם הוא עובד על wi fi, של הבוס שלו שהוא גם שכן שלו, ולו יש רימון/אתרוג. שם הוא מקבל שגיאה 806. כך שזה קצת טלפון שבור במיוחד שגם הוא וגם הבוס שלו לא מבינים כלום במחשבים, מה שהצלחתי לברר שיש לו נטבוקס של נטוויז'ן מהדגמים החדשים, לפי מה שאני יודע אין הבדל גדול בין הדגמים. ( במקום שהתקנתי לו זה גם היה באתרוג עם נטבוקס כזה ושם הכל עבד פיקס)
יכןל להיות שצריך לשנות משהו כאן? -
-
אישית יש לי בבית את הנתב הזה והצלחתי להתחבר מעל אתרוג במסלול יעיל לVPN ללא שום הגדרה מיוחדת.
לא יודע למה יש בעייה.
מה הרמת הגנה שם?
יש לבוס שלו "הנטו שלי"? (למרות שלא נראה לי קשור)בכל מקרה הבנתי שנפתחר כבר (או בדרך להיפתר) ע"י @957
@957 ו @למדן-וידען (וכל מי ששכחתי :() תודה על כל העזרה למשתמשי הVPN
-
-
@למדן-וידען אמר בשגיאה 806 נטבוקס של נט'וויז'ן:
@clickone בכיף.
הצעתי/ביקשתי כבר בעבר שתעשיר אותנו קצת בידע כדי שהעזרה תהיה מושלמת..
פחות במקרה הזה, יותר במקרה הקודם של @מיציבושי נדמה לי שזה היה על גבי נטצח, גם היום הנושא הזה עלה.לדעתי הוא טופל גם ע"י @957
אגב אתה יכול לפנות למייל של אורי וירטואל (רק איך אני אדע שזה אתה... או שתשלח לי הודעה פרטית בפורום ז"ל) ואז אשלח לך עוד פתרונות.לגבי שגיאות VPN, יש את זה בתור התחלה
https://support.microsoft.com/he-il/kb/923944 -
-
@למדן-וידען
@957 תותח מעצמו.... ככה לפחות זה נראה בשטח.
נראה שאתה לא פחות. -
@clickone עזוב, אני בסה"כ משתדל לעזור במה שאני יכול או יכול ליכול..
-
@clickone גם אני אישית מתחבר ע"ג אתרוג ברמה הכי גבוהה ויותר מזה גם אותו אצלי בבית הצלחתי לחבר בלי בעיות, רק שמה מופיעה הבעיה.
-
הסתדר בעזרתו המסורה של @957 תודה רבה.
-
-
@ליכט
אם אני מבין טוב מדובר על התחברות לVPN אורי וירטואל ע"ג ספק RL . נכון?
תוכל לפנות אלי בפרטי -
@957
אכן הבנת נכון, אפנה אליך בעז"ה.