תמונות פרטיות
-
@מרדכי
@magicode אמר בתמונות פרטיות:אם נטפרי חוסמים סימן שהתמונות שלך לא באמת פרטיות. וגם אם יש שם משתמש וסיסמה זה לא אומר כלום.
קצת אמונת חכמים, כנראה אין צורך מיוחד בפירוט יתר!
-
-
@מרדכי למה אתה מתעקש? מסתבר שיש כן דרכים לראות את הקבצים גם ללא שם משתמש וסיסמה.
או שיש דרך לשתף אותם, ואז זה יכול לשמש לדברים שליליים. -
@למדן-וידען מכיר את האתר ?
-
-
@למדן-וידען אז בבקשה, כשתכיר אז תדבר ...
-
@מרדכי איך שנוח לך, בפעם הבאה אני יבקש רשות קודם..
לענייננו אני רואה בפירוש בכותרת האתר שניתן לשתף.. כך שמסתבר שכנראה ניחשתי נכון -
- ניתן לשתף רק את בני המשפחה ולא אנשים אחרים
- וזה לא שיתוף כדומת דרייב אלא רק מי שנכנס לאתר וכו'...
-
@מרדכי @abc @למדן-וידען
לא נראה לי שיש כאן צורך באמונת חכמים בדברי @magicode, אני חושב שהוא לא כתב מילים גבוהות אלא פשוט הסביר: נטפרי לא הגדירו הגדרה מיוחדת לאתר הזה, אלא האתר קיבל אותה הגדרה של כל שאר האתרים, שכל התמונות שאינן פרטיות (לגבי תמונות פרטיות ישנה הגדרה מיוחדת בהגדרות הסינון) יישלחו לבדיקה, ולכן עצם זה שהתמונות נשלחו לבדיקה מעיד על כך שהן לא פרטיות.@magicode מקווה שהבנתי והסברתי טוב, ולא קלקלתי...
-
@למדן-וידען + @מרדכי
אז באו נאמר ככה אני מדבר מידיעה וכל מי שחבר באתר עצמו לא בעץ משפחה שלך( גם אני )יכול להגיע לתמונות שלך בחיפוש תגליות ומחקר על אנשים בשם דומה לשמות ששמת זה יחפש קרובי משפחה והוא יראה את התמונות ששמת מידיעה -
כנראה כל מי שיש לו את הלינק של תמונה ספציפית יכול לגשת אליה, אם לא גם נטפרקי לא היו יכולים לסנן כי הם לא היו רואים את התמונה
-
@shraga
זה לא נכון.
טכנית הם יכולים לסנן כל דבר.
כל המידע שלך עובר דרכם. -
@dLive
טכנית הם יכולים אבל זה מוגדר שלא יישלח לבדיקה אם זה באמת תמונה פרטית, וכמו שכתבתי לעיל. -
-
@Beni ניסית אצלי ?
-
ועל תמונות משפחתיות נטפרי לא צריכים לשמור אותנו
(היום אומר לו ....עד..... הי"ו) -
@מרדכי
מה השם משפחה שלך ? -
@Beni שלחתי לך במייל
-
אוקי חברים בדקנו אני ומרדכי והתמונות אינם פרטיות כמו שאמרתי חזל"ש
-
@Beni תבדוק עכשיו