מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
@זהיר אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
כמדומני שברוב ככל בתי הכנסת העמדות נמצאות במבוא לביהכנ"ס, על יד לוח המודעות שמזה שנים רבות מכיל מודעות על מכירת ביצים מוזלה ומכשיר סלולארי במבצע למניידים שני קוים
ואני מכיר כמה בתי כנסיות שהמערכת נמצא בתוך הבית הכנסת ולא ליד הלוח מודעות כך שזה מאד משמעותי אם הקניות יהיו במערכות האלו
-
@מעמד או קיי, אז יש לחלק ע"פ מקום עמידת העמדה, והכל לפי ראות עיני המורה, ונהרא נהרא ופשטיה, ואיש הישר בעניו יעשה, ודו"ק.
-
@זהיר אתה מבין שאי אפשר לחלק
ברגע שמכניסים למערכת, קניות זה יהיה פתוח לכל הארץ גם למקומות שזה בתוך ביהכנ"ס ! -
@זהיר חוץ מזה עיין בדברי הבי"ד:
@אוהב-ישראל כתב: לאחר דיון ארוך הסכים בית הדין בנחיצות העניין, אך לדעת בית הדין, את האפשרות הזו יש לתת במקומות ציבוריים שונים אך לא בתוככי בתי המדרשות והכוללים. בית הדין הציע להתקין עמדות מחוץ למבני בתי הכנסת ומקומות התורה.
-
@מעמד אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@זהיר אתה מבין שאי אפשר לחלק
ברגע שמכניסים למערכת, קניות זה יהיה פתוח לכל הארץ גם למקומות שזה בתוך ביהכנ"ס !אצלי בביכ"נ זה בתוך הביכ"נ ובאמת חסמו את טלספרא לדוגמא, כך שהמעוניינים יכולים לחסום. ואולי יכניסו בהגדרות מראש על דברים שיעבדו רק בעמדות שמחוץ לביהכ"נ.
-
אני חושב שנטפרי, זה משהו שנוטה להיות ברמה גבוהה יותר מהמוכר,
אך כשאתה עושה חסד אתה צריך לעשות חסד ולהגיב כפי שצריך להגיב באופן מקצועי.
לפעמים ניכר העומס המתואר ופניות כנראה לא יפות שגורמות בחזרה לתגובות מעט לא מקצועיות מחלק קטן של התומכים, כמו חוסר קריאה של השירשור מלחץ של זמן וכדו'
אני חושב שהרבה יסכימו לשלם יותר ולא להזדקק לחסד. אנא אל תשמשו בחסד כתשובה לשירות. אתם ברמה הרבה יותר מזה!חסד תמיד זה רק למי שיכול לתת אותו באהבה!
אני מאמין שיש יקולים נוספים שאיני מודע להם. אני רוצה בטובת נטפרי ובהצלחתו ובשגשוגו! אך לשגשג לפעמים צריך לגבות יותר או משהו כזה כך שכל התומכים ללא יוצא מן הכלל יוכלו לשבת רגוע ויוכלו להוסיף עוד תומכים טובים כמותכם.
יעלללה בוא נדחוף את זה קדימה!!!בהצלחה
-
@coby על מה התכוונת להגיב?
-
@WWW על תחילת השירשור
אני חדש אולי לא עשיתי את זה נכון? -
@coby כעת עשית את זה נכון.
בלחיצה על 'תגובה' על הפוסט. -
@coby יש כאן משהו שיעזור לך הרבה בהמשך
http://forum.netfree.link/topic/1190/מדריך-למשתמש-גירסא-סופית -
@מעמד תודה איש יקר..
אך אין לי זמן לזה... -
@coby אז תקרא בחלקים
-
@אוהב-ישראל אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
לאחר דיון ארוך הסכים בית הדין בנחיצות העניין, אך לדעת בית הדין, את האפשרות הזו יש לתת במקומות ציבוריים שונים אך לא בתוככי בתי המדרשות והכוללים. בית הדין הציע להתקין עמדות מחוץ למבני בתי הכנסת ומקומות התורה.
'קהילות' הודיע שבקרוב תכנס אפליקציית הטענת הרב קו לכל המכשירים שלו, אולי היה כדאי לכם לפנות לבי"ד שהוא פנה...
-
@חמד-ילד ככל הידוע לי, בית הדין שההכשר מטעמו מתנוסס על העמדות שהותקנו על ידם, פנה אליהם הבוקר והדגיש שוב את החלטתו שלא לאשר את ההתקנה בבתי הכנסת.
בינתיים חברת רב קו אונליין החליטה לממן התקנת עמדות נדרים פלוס במתנ"סים הקהילתיים בירושלים. ההתקנה תחל בימים הקרובים. -
יש לי בעיה בשרת פרוקסי יש לכם מושג?
! -
@משוש
שלח פניה במערכת הפניות
ככל הנראה הפעלה מחדש של המחשב תפתור לך את זה,
שים לב שהגבת באשכול לא מתאים, (הנושא שלך לא קשור למרכז הפניות של נטפרי מה קורה מאחורי הקלעים) -
@957 זה לא עוזר
אגב איזה אשכול? -
@משוש
שלח לי מייל000@957.co.il
-
@957 לא הבנתי מה הכתובת
-
@משוש
תלחץ לחצן ימני על כתובת המייל ושם העתק כתובת אימייל