מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
ולמי שחשוב מהאתר speedtest בבקשה הנה הקישור http://www.speedtest.net/result/7136263381
והנה צילום
-
@יעקב-ישראל אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
בבקשה לכל מי שביקש אזור אשקלון
יש לך את החבילה של X2ONE?
כי למה כתוב ספק 012? -
@עילום לא יודע זה מה יש
אני היום לקחתי את הסים מ X2ONE -
טוב, אני התחברתי רק כרגע לX2ONE למרות שאני פתחתי כאן את הפורום, אבל היות ושלחו לי את זה בדואר 24 פעמיים ולא הגיע, עד שהם נתנו לי מישהו בירושלים (נטקום בר-אילן 9, גם עושים בעצמם חיבורים) שאקח מהם סים, הגדרות בסטיק בNAME הוא internet.pelephone.net.il, ובAPN זה apn.x2one.com ועם סטיק דור 4 המהירות הוא עצומה ויותר טוב מ019 שהייתי מקודם, אז אפשר להגיד שאני די מרוצה
תודה לכולם ותודה לחברה שוברת השוק, בהצלחה
חיים -
@frize37 @יעקב-ישראל @חים @אלי-TZA
מישהו שיש לו את זה יכול לבדוק אם זה מקבל SMS ? -
@beri.zip נדמה לי שנכתב ע"י המשווק, שלא ניתן, וגם אין לו מס' טלפון כלל.
-
@WWW
אני מצליח לשלוח sms דרך ממשק הנטסטיק מאז שעברתי לx2on אבל לקבל אני לא יכול כי אין לי מושג מה המספר שלי אם בכלל יש.. -
@אברהם-אברהם אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@WWW
אני מצליח לשלוח sms דרך ממשק הנטסטיק מאז שעברתי לx2on אבל לקבל אני לא יכול כי אין לי מושג מה המספר שלי אם בכלל יש..אמרו לי בחנות שאין לסים מספר, והיות שכך גם אין לו SMS
-
@מבין-מקצועי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
היכן אפשר במודיעין עילית, אמרו לי שאי אפשר במרכז הסוללר
ניסית? זה שווה לעומת 019?
-
@WWW אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@beri.zip נדמה לי שנכתב ע"י המשווק, שלא ניתן, וגם אין לו מס' טלפון כלל.
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@אברהם-אברהם אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@WWW
אני מצליח לשלוח sms דרך ממשק הנטסטיק מאז שעברתי לx2on אבל לקבל אני לא יכול כי אין לי מושג מה המספר שלי אם בכלל יש..אמרו לי בחנות שאין לסים מספר, והיות שכך גם אין לו SMS
אני יודע שזה מה שהמשוקים אומרים אבל גם ב 019 אומרים את זה וזה לא כך לכן ביקשתי ממי שיש לו את זה שיודיע מה בפועל יש
-
@WWW
אני מצליח לשלוח sms דרך ממשק הנטסטיק מאז שעברתי לx2on אבל לקבל אני לא יכול כי אין לי מושג מה המספר שלי אם בכלל יש..תשלח למשהו אחר ותבדוק מאיזה מספר מתקבלת ההודעה
-
@elisha
תתקשר אלי -
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
טוב, אני התחברתי
ועם סטיק דור 4 המהירות הוא עצומה ויותר טוב משהייתי מקודם, אז אפשר להגיד שאני די מרוצה
תודה לכולם ותודה לחברה שוברת השוק, בהצלחה
חייםאפשר קישור של בדיקת מהירות?
מאתר זה:
http://www.speedtest.net/
בסיום הבדיקה.
יש מספר כמו זה Result ID 7119000000 שהוא בעצם לינק,
תעתיקו אותו לכאן.וכן אם תוכל לציין את הדגם של הנטסטיק.
תודה מראש
-
@עילום
http://www.speedtest.net/result/7138451488
נטסטיק MF831 Partner 4G
מהירות פי 10 לפחות יותר ממה שהיה לי ב019 !!!
-
@האברך אתה יכול להביא קישור לדגם של הנסטיק שלך?
-
-
@חיבור צודק!
סליחה לא שמתי לב..
אך אני מחפש נטסטיק איכותי ומהיר שיכול להתחבר למחשב דרך ה WI FI ולא דרך USB
בכל אופן תודה רבה. -
קיים נט סטיק WIFI
שתומך גם ב-5Ghz ולא רק ב-2.4Ghz?
שזה משמעותי יותר מהר, כשהמחשב קרוב לראוטר. -
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@חיבור צודק!
סליחה לא שמתי לב..
אך אני מחפש נטסטיק איכותי ומהיר שיכול להתחבר למחשב דרך ה WI FI ולא דרך USB
בכל אופן תודה רבה.חושב לך שזה יהיה נייד עם בטרייה נטענת? או שחיבור לחשמל מספיק לך?
-
@חיבור עדיף עם בטריה נטענת.